bodekku 26.10.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 przyznać się kto wybrał kaczory jednojajowe? też macie pomysły no właśnie jak to jest, nikt nie głosował na nich a wygrali głosowała większość, ale nikt sie nie przyznaje, ciekawe czemu wstydzą się? nie wiem, jak inni, ja nie ja też nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 delf - coś ci pływa po obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 przyznać się kto wybrał kaczory jednojajowe? też macie pomysły no właśnie jak to jest, nikt nie głosował na nich a wygrali głosowała większość, ale nikt sie nie przyznaje, ciekawe czemu wstydzą się? nie wiem, jak inni, ja nie ja też nie! no! nareszcie się ktoś przyznał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 poszukuję do pożyczenia na ok 2 tyg książki Podstawy zarządzania organizacjami R.Gryffin PWE W-wa 2004 prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.10.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 przyznać się kto wybrał kaczory jednojajowe? też macie pomysły no właśnie jak to jest, nikt nie głosował na nich a wygrali głosowała większość, ale nikt sie nie przyznaje, ciekawe czemu wstydzą się? nie wiem, jak inni, ja nie ja też nie! no! nareszcie się ktoś przyznał! do czego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ja na nich nie głosowałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 delf - coś ci pływa po obrazku kurcze, człowiek sie odwróci na chwilę od kompa i juz mu coś pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 delf - coś ci pływa po obrazku kurcze, człowiek sie odwróci na chwilę od kompa i juz mu coś pływa a ja nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 delf - coś ci pływa po obrazku kurcze, człowiek sie odwróci na chwilę od kompa i juz mu coś pływa to się nie odwracaj tylko pełna koncentracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.10.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 wręcz przeciwnie, jestem strasznie rozkojarzona, biorę urlop i uciekam na plac boju/budowy (niepotrzebne skreślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.10.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 miłego urlopu (wypoczynku)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.10.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 przynajmniej nie będę sie oszukiwała, że pracuję Poszukuje regipsiarza i kogos do kopania dołków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Poszukuje regipsiarza i kogos do kopania dołków!!! pod kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.10.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Poszukuje regipsiarza i kogos do kopania dołków!!! pod kim? pod regipsiarzem - jak spartoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.10.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Poszukuje regipsiarza i kogos do kopania dołków!!! pod kim? pod regipsiarzem - jak spartoli czytasz w moich myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.10.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Witam wszystkich! nie mam nic do ukrycia: glosowalam na tych ktorzy minimalnie przegrali i powiem Wam wiecej szczena mi opadla.... Maksiu usmiecham sie do Ciebie... nowe zdjecia poszly do Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.10.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Delf- mojego masz na liście (regipsiarza), i mogę go z czystym sumieniem polecić. Amo- chodzi Ci o namiarki gorzowskie na rolety?? Ja się przyznaję bez wstydu- głosowałam na kaczora ale Donalda, któremu na imię drugie dano tak jak ja swojemu synkowi Zresztą żyjemy w tzw cywilizowanej części Polski. Wnioski wyciągnijcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.10.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Aha- no i widzę jeden malutki plusik PISu (czy to od groszku?? zielonego??)- są przewciwnikami podatku katastralnego zwanego katastrofalnym. No a poza tym w tej sytuacji to bede mogła spokojnie krytykować Marne pocieszenia ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Wróciłam z zebrania klasowego Jestem w.......na Panie (nauczycielki) obraziły się o to, że wyraziłam swoją opinię, że żaluzje, które zakupiły do klasy są trochę za wąskie i mogły się wstrzymać i dozbierać jeszcze te 200zł po to, aby rolety miały właściwy wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.10.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Witam wszystkich! nie mam nic do ukrycia: glosowalam na tych ktorzy minimalnie przegrali i powiem Wam wiecej szczena mi opadla.... Maksiu usmiecham sie do Ciebie... nowe zdjecia poszly do Ciebie.... gotowe.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts