kinimoD 27.10.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witam o poranku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 27.10.2005 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 delf mam kogos do kopania dolkow Moj kuzyn ma pare koparek(roboty ziemne i takie tam..) i jak bedzie wolny to na pewno pomoze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 27.10.2005 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 A namiary puscilem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 27.10.2005 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 delf tak sobie wlasnie pomyslalem, ze moze chodzilo o mniejsze dolki takie spod szpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.10.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Dzien doberek wszystkim!!! MAKSIU jestes wielki - ogromne dzieki!!!! UWAGA ! NOWE ZDJECIA! krytykujcie lub podziwiajcie....hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.10.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witam! Jolly odważne ale fajne kolorki No i ta ściana za kominkiem ciekawie się zapowiada. Czym jest wykładana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.10.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Dzieki Monka, to jest piaskowiec naturalny z Centrum Kamienia na Cukrowej, taki lupany, nieregularny... a kominek wlasnej roboty tez ci sie podoba???? tylko drzwiczki byly kupione! i nawet dziala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.10.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Otwierac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.10.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 No pewnie że mi się poboba Wy to wogóle zdolniachy jesteście Super chatka i jaka satysfakcja że prawie własnoręcznie zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Dzien doberek wszystkim!!! MAKSIU jestes wielki - ogromne dzieki!!!! UWAGA ! NOWE ZDJECIA! krytykujcie lub podziwiajcie....hihihihi ja podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witajcie czwartkowo, Hurra, dostałam warunki przyłączenia do prądu, wg których mogę się wpiąć do istniejącej linii 0,4kV. Czyli póki co mają wolne moce bez nowej trafostacji! To dla mnie b.dobra wiadomość. Czy ktoś z Was miał skrzynkę na słupie linii napowietrznej? Jak to wygląda? Jolly, sami zbudowaliście kominek? Zdolniachy jesteście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Na slupie??? nie ja mam na ziemi chyba jak kazdy!!! ale teraz wydziwiaja? super ze wam sie podoba.... musze brykac na pomiar, do uslyszenia mam nadzieje niedlugo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 witam wszystkich czwartkowo Jolly - też podziwiam. ładnie u cię. mam tylko pytanko dlaczego ściana za kominkiem jest w takim kształcie? tzn. czy salon ma wszystkie takie ściany? Maggie - gratulki, ty to jesteś kobita uparta o słupach nic nie wiem, ale jak będzie trzeba to, się dowiem wieści z mojego placu boju - oczom nie wierzę, ale nadal się trzymam. to już 11 dzień. tylko te odczuwanie smaku, nadal skrzywione pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.10.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 czupurek tak trzymaj!!!Maggie u znajomej jest trafo na słupie a kabel do zetki idzie w ziemi. Może nie wygląda to super ale nikt nie chciał przekazać kawałka ziemi na trafo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 czupurek, wytrzymałaś tyle czasu bez fajek, więc teraz to już by szkoda było marnować tyle potu, łez i krwi! Trzymam kciuki dalej za Ciebie nieustająco. Co do trafo - wojna jeszcze trwa, gmina nie złożyła broni. Powiedzmy, że korzystne warunki z Enei to pierwszy manewr taktyczny. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to Wojna Trzydziestoletnia . Tak ciekawa jestem, co za ustrojstwo enea mi chce powiesić na tym słupie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 czupurek tak trzymaj!!! Maggie u znajomej jest trafo na słupie a kabel do zetki idzie w ziemi. Może nie wygląda to super ale nikt nie chciał przekazać kawałka ziemi na trafo. stacja trafo słupowa jest kilka ulic dalej, mnie enea chce podłączyć do sieci poprzez skrzynkę na słupie niskiego napięcia. Trafo (naziemną) wymyśliła na zapas gmina+urbaniści od nowego planu zagosp. przest., enea nie zgłaszała takiego zapotrzebowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinek1 27.10.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Jestem ze Stargardu i poszukuję kogoś kto wywiezie mi ziemię z działki, przygotuje teren pod budowę. Bardzo proszę o namiary. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 marcinek1, witaj w grupie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts