GrzegorzR 02.11.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam Ciekawe uczucie, gdy tydzień zaczyna sie od środka . od bladego switu sa u Cię Dzisiaj leją posadzki na parterze. Poddasze i garaż zrobili w poniedziałek. Na pierwszy rzut oka wygląda OK. Szkoda tylko, że kończąć pracę zapomnieli wyłączyć światło i paliło się do momentu, gdy wczoraj popołudniu przyjechaliśmy zobaczyć efekty poniedziałkowych prac. A może jest jeszcze ktoś poza ekipą robiącą posadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 02.11.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Fajne działki do sprzedania!!! http://www.trader.pl/details.asp?CategoryID=193&ID=581443858103020052340556&Preview=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.11.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A to dobre, najpierw piszą:Woda: Tak Prąd: Tak Siła: Tak Gaz: Tak A potem:"media ok. 100 m" Toż doprowadzenie tych mediów to i 100 000zł może kosztować zakładając pozytywny scenariusz czyli, że się otrzyma pozytywne WT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Nie był bym zdziwiony, gdyby okazało się, że zapomnieli napisać, że w pobliżu będzie przebiegać np. obwodnica. A co do mediów, to wiele osób dopiero jak kupi taką działkę to się dowie ile kosztuje przyjemność ich doprowadzenia, a co za tym idzie ile tak naprawdę kosztuje ich działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Takich ofert w necie z opisem pełnym zachwytu same achy i ochy to się naczytałem full przed zakupem działki a już te nabijanie ludzi w bambuko z tymi mediami to norma, niby w opisie wszystko jest lub możliwość, koszty max 10.000 złl a gdy dochodzi do szczegułów to jeden wielki pic na wodę. Ale cóż ci co piszą te ogłoszenia też chcą pracować więc klepią co im każą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witajcie, w ofertach agencji z zasady wszystko jest super. Możliwość podziału działki też może być czysto teoretyczna. Np. mnie maklerka poinformowała, że działkę 1200m2 w gminie Dobra spokojnie można na dwie, co okazało się nieprawdą. Poza tym, gdy nie ma planu zagospodarowania, podziały gruntu są dość kłopotliwe. Z mapki satelitarnej wynika, że działka jest z dala od zabudowań. Nie wiadomo, czy otrzyma się WZ. Mało uczęszczana droga gminna to kłopot w zimie - odśnieżanie ok. 100m. No chyba, że sarny i zające przedepczą Rozbroiła mnie informacja o życzliwych mieszkańcach. Strasznie jestem prozaiczna, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.11.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam wszystkich! zostalam sama z nieskonczona robota!!! w sobote panowie zabrali manele - mowiac ze maja mnie dosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.11.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam wszystkich! zostalam sama z nieskonczona robota!!! w sobote panowie zabrali manele - mowiac ze maja mnie dosc... Jak dzieci, jak dzieci Czyżby kasy za to co wykonali też nie chcieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.11.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 dzięki wszystkim za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.11.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 bodekku najlepsze życzenia z okazji zakończenia przeprowadzki, a przynajmniej zamieszkania już w nowym domu. Mam nadzieję, że nam równiez uda się przeprowadzic w tym roku, ale niestety raczej są nikła szanse, aby wszystko w 100% było wykończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.11.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witam wszystkich środkowo ależ sobie odpoczęłam, naspacerowałam i wogóle teraz jeszcze dwa dni i znowu łikendzik melduję, że trzymam się nadal, przeżyłam nawet imprezę alkoholową. fakt, że w domu mi ciężej i jestem hmm... troszkę kłótliwa, ale myślę, że z czasem mi minie. a i śniło mi się jednej nocy, że sobie.... paliłam fajeczki - po przebudzeniu byłam zła, że się jednak złamałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.11.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 bodekku najlepsze życzenia z okazji zakończenia przeprowadzki, a przynajmniej zamieszkania już w nowym domu. Mam nadzieję, że nam równiez uda się przeprowadzic w tym roku, ale niestety raczej są nikła szanse, aby wszystko w 100% było wykończone. myśl pozytywnie dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.11.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam wszystkich! zostalam sama z nieskonczona robota!!! w sobote panowie zabrali manele - mowiac ze maja mnie dosc... Są juz na liście. Zemsta jest słodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 02.11.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Grzesiek, dokładnie!!! tylko wychodzi na to że Policja ma to w d... A my wiemy kto kradnie już raz ślady jego wózeczka zaprowadziły nas do złodziejaszka. Ukradł nam palety euro za które zapłaciliśmy kaucję i zmagazynował je pod płotem hutrowni żeby odwieźć je do skupu. Widzę, że ten z wóżeczkiem to etatowy na naszym obszarze. U nas też kiedyś coś węszył o 4 rano, ale górale czujnie śpią, więc go przegonili, że zapomniał swojego wózeczka. Górale wzięli więc wózeczek w depozyt, a ten przyszedł po 3 godzinach i powiedział, że szuka swojego wózeczka, bo mu ukradli. Co do Elgerona to u nas z więźbą było ok, ale nawalili z deską czołową, po kilku dniach zwodzenia przyjechała, ale do d... - leży do tej pory na budowie, nawet nie przyjechali jej zabrać. Sąsiedzie z ul. Teresy czy ten fornir do zabicia okien jest jeszcze aktualny, bo unas na razie tylko prowizorka z braku materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 02.11.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Sąsiedzie z ul. Teresy czy ten fornir do zabicia okien jest jeszcze aktualny, bo unas na razie tylko prowizorka z braku materiałów. Miało być frontolitu czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.11.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam po przerwie świątecznej! Adria ten z wózeczkiem jeździ wszędzie a tupet ma straszny czupurek bądź silna bodekku gratuluję i zadroszczę jolly współczuję ale jak takie paproki jak czytałam na liście, to może to i lepiej że sobie poszli Dla zainteresowanych historią zawalonego stropu: informuję, że nowy strop już został wylany i wykonawca pokrył koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.11.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 monka - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 melduję, że trzymam się nadal, przeżyłam nawet imprezę alkoholową. fakt, że w domu mi ciężej i jestem hmm... troszkę kłótliwa, ale myślę, że z czasem mi minie. a i śniło mi się jednej nocy, że sobie.... paliłam fajeczki - po przebudzeniu byłam zła, że się jednak złamałam a kysz mary nieczyste bądź silna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Dziewczyny - dzięki. kurna bendem się starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam Ciekawe uczucie, gdy tydzień zaczyna sie od środka . od bladego switu sa u Cię Dzisiaj leją posadzki na parterze. Poddasze i garaż zrobili w poniedziałek. Na pierwszy rzut oka wygląda OK. Szkoda tylko, że kończąć pracę zapomnieli wyłączyć światło i paliło się do momentu, gdy wczoraj popołudniu przyjechaliśmy zobaczyć efekty poniedziałkowych prac. A może jest jeszcze ktoś poza ekipą robiącą posadzki? nikogo tylko oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts