Teska 04.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 co do parapetów to u nas grzejnik wystaje spod parapetu a parapety też mamy piękniste, lite sosnowe lakierowane matowo - miodzio hihihihihi chwalipiętka juz mieszkacie??? hi, hi jak to było ... kocioł garnkowi... Twoje parapety były równiez piękniaste nie mieszkamy rura z gazem ciągle jest tylko pustą rurą ale liczymy że już lada dzień. to opóźnienie dało nam tylko szanse na wykończenie się , a przy okazji większej części domku fakt...to wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam poszukuję stolarza na schody wewnętrzne, lekkie Mam namiar na takiego, właśnie znajomym robi schody, drzwi i parapety, ja u niego zamawiam właśnie parapety i na pewno będę brał też ofertę na schody. Jedyny poroblem, to że gość jest z Człuchowa, ale chyba w przyszłym tygodniu ma być w Szczecinie, co by zamontować to co zrobił dla znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam, ech, ja to bym już chciała wykańczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Tak sobie myślę - na razie teoretycznie - czy robienie pełnego podpiwniczenia, a w nim garażu i pom. gospodarczych to dobry pomysł? Działka mała, bryła domu prosta, dodatkowy strop, schody i roboty ziemne to co prawda dodatkowy koszt, ale jak się zrobi garaż dostawiony do domu, to z kolei trzeba robić dach i elewację. No i mniej miejsca na ogród. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 04.11.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ... to że gość jest z Człuchowa, ale chyba w przyszłym tygodniu ma być w Szczecinie, co by zamontować to co zrobił dla znajomych. to wyślij mi na priv tel do niego, albo zaatakuj go że masz 2 pary schodów do zrobienia to i cena bedzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.11.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ... to że gość jest z Człuchowa, ale chyba w przyszłym tygodniu ma być w Szczecinie, co by zamontować to co zrobił dla znajomych. to wyślij mi na priv tel do niego, albo zaatakuj go że masz 2 pary schodów do zrobienia to i cena bedzie lepsza OK, namiar wyślę, a rozmawiac będę z nim dziś wieczorem więc wspomnę, że jest jeszcze jeden zainteresowany. A na kiedy chciałbyś mieć zrobione schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 04.11.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 "GrzegorzR" nie śpieszy mi się - masz racje lepiej samemu pogadać bo ciężko będzie zgrać terminy, to czekam na namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.11.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 04.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam "budowlańców" łykendowo pozdrawiamy grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.11.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 PUK PUK Otwierając pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.11.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 hagrzesiek no nareszcie zobaczyłam zdjęcia twojej działki - to faktycznie rzut beretem ode mnie, no może mokrym beretem Wpadnij kiedyś do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 05.11.2005 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Witam w sobote Nastepna juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 05.11.2005 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Skad wiecie, ze nastepny post bedzie otwierac? Chyba jakis malo kumaty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.11.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jak to skąd wiedzą?? Liczą posty na stronie A najlepiej zapytaj Teski bo ona tu mieszka i każdą stronę otwiera to pewnie ma jakiś patent Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 05.11.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 ja Was pazdrawlaju... delf-> dzięki za zaproszenie przyjdzie czas i na odwiedziny ...okołosąsiedzkie jestem na etapie zbierania ofert na materiały i robocizne i wystepują "drobne" rozbieżności ofert np. robocizna za stan surowy z dachem-firma I-25 tys; firma II-50 tyś ( zakres robót ten sam ) już teraz widzę,że najbardziej finansowo"pociągną" mnie wiązary dachowe z drewna czterokrotnie struganego i suszonego w temperaturze 70 st. -KOSZMAR CENOWY ( nie licząc oczywiście wykończeniówki) ale jak to mawia pewien budowniczy.... dam rade pozdrawiamy grzesiek + połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.11.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 ja Was pazdrawlaju... jestem na etapie zbierania ofert na materiały i robocizne i wystepują "drobne" rozbieżności ofert np. robocizna za stan surowy z dachem-firma I-25 tys; firma II-50 tyś ( zakres robót ten sam ) pozdrawiamy grzesiek + połowa Grześku czy piszesz o firmach ze szczecińskiego rankingu wykonawców ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hagrzesiek 05.11.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 tomadyna->nie, nie... zbierałem informacje o firmach przez znajomych i dostałem trzy "namiary" najlepszym okazał sie najtańszy fachowiec...dziwne co ważne- nie upierał przy tym, że to on ma kupować materiały w przeciwieństwie do dwóch pozostałych...( nie wiem na co liczyli ... obejrzałem jego dwie budowy i ten "majster" będzie mi budował -ekipa nie trunkowa (sprawdzone po wywiadach ) -ściany równe (piony i poziomy) -fugi ścian zewnętrznych równe, a ściana nie zachlapana zaprawą czy klejem -więźba na dachu położona wzorowa ,a sama dachówka idealnie -dojście majstra do dobrych cen w hurtowniach (będę budował z siporexu i zaproponował mi cenę 5,1 zł za bloczek z transportem-w innych firmach nie udała sie zejść poniżej 5,3 zł + transport ) ...tylko te wiązary -strach sie bać pozdrawiamy grzesiek + połowa[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Dzień dobry Wszystkim!! Piękny dzis mamy dzień!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jak to skąd wiedzą?? Liczą posty na stronie A najlepiej zapytaj Teski bo ona tu mieszka i każdą stronę otwiera to pewnie ma jakiś patent Witajcie nie rozumiem???? i sorki nie mieszkam tutaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts