Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

tomadyna->nie, nie...

zbierałem informacje o firmach przez znajomych i dostałem trzy "namiary"

najlepszym okazał sie najtańszy fachowiec...dziwne :o

co .................. to on ma kupować materiały w przeciwieństwie do dwóch pozostałych...( nie wiem na co liczyli ... :evil:

obejrzałem ............... (będę budował z siporexu i zaproponował mi cenę 5,1 zł za bloczek z transportem-w innych firmach nie udała sie zejść poniżej 5,3 zł + transport )

pozdrawiamy

grzesiek + połowa[/b]

To jak już przetestujesz na własnej skórze to podasz namiary na ekipę na listę rankingową ?? :D Bo mam nadzieję że od kwietnia mnie czeka ten problem 8)

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Hagrzesiek, ja też wybrałam najtańszą z wszystkich 6 ekip i nie ze względu na cenę. Różnica w cenie w stosunku do najdroższej około 33 tys. A te droższe wcale nie zawsze są lepsze,chociaż warto też zwróci uwagę na to, czy ekipa dysponuje własnym sprzętem, szalunkami itp. Wypożyczanie jest koszmarnie drogie.

tomadyna->nie, nie...

zbierałem informacje o firmach przez znajomych i dostałem trzy "namiary"

najlepszym okazał sie najtańszy fachowiec...dziwne :o

co .................. to on ma kupować materiały w przeciwieństwie do dwóch pozostałych...( nie wiem na co liczyli ... :evil:

obejrzałem ............... (będę budował z siporexu i zaproponował mi cenę 5,1 zł za bloczek z transportem-w innych firmach nie udała sie zejść poniżej 5,3 zł + transport )

pozdrawiamy

grzesiek + połowa[/b]

To jak już przetestujesz na własnej skórze to podasz namiary na ekipę na listę rankingową ?? :D Bo mam nadzieję że od kwietnia mnie czeka ten problem 8)

a ja dostałam już pierwszą wycenę

:roll: :roll: :roll:

Boże drogi - za budynek gospodarczy - cztery proste ściany i prosty dwuspadowy dach zaśpiewali sobie 2x tyle co za postawienie mojego domu (dach kopertowy z lukarnami) - szok.

Czekam na drugą wycenę - ma być we wtorek

na mojej budowie przewinelo sie wiele firm.Te dobre śmiało moge polecić:

alarmy-firma LITWINIONEK

OKNA I DRZWI-EKO-DOM,URZĘDOWSKI

OGRZEWANIE-HYDROPAN(BUDERUS)

KAFELKI(ZGUBILEM NNAMIARY)

BRAMY GARAŻOWE I OGRODZENIE-WIŚNIOWSKI

SCHODY-TRALEX Z KOŁBASKOWA

Witam wszystkich,

czy ktoś słyszał o firmie Trak-bud z Byszewa k/Kołobrzegu. Budują domy z prefabrykowanych elementów drewnianych. Ich "przedstawicielem" na nasz region jest p.Jacek Lipiński i jego firma JAMP.

Bardzo proszę o opinie.

pozdr

Marta

do boddeku : nie wybrałam wykonawcy, a jestem po rozmowie z dwiema firmami (w/w i Canadą) - mój zapał oklapł, tyle zagadnień do rozpoznania, tyle decyzji do podjęcia.

Jak się mieszka ?