tomadyna 05.11.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 tomadyna->nie, nie... zbierałem informacje o firmach przez znajomych i dostałem trzy "namiary" najlepszym okazał sie najtańszy fachowiec...dziwne co .................. to on ma kupować materiały w przeciwieństwie do dwóch pozostałych...( nie wiem na co liczyli ... obejrzałem ............... (będę budował z siporexu i zaproponował mi cenę 5,1 zł za bloczek z transportem-w innych firmach nie udała sie zejść poniżej 5,3 zł + transport ) pozdrawiamy grzesiek + połowa[/b] To jak już przetestujesz na własnej skórze to podasz namiary na ekipę na listę rankingową ?? Bo mam nadzieję że od kwietnia mnie czeka ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.11.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 trobe - ale przynajmniej od czasu do czasu "online" He,he, jak teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.11.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Swoją drogą, lubię rozmowy z Wami. No! Bo my fajni jesteśmy Nic mnie tak nie podtrzymuje na duchu, jak Twoje wy-skoki (oczywiście mówię o gifie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.11.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Hagrzesiek, ja też wybrałam najtańszą z wszystkich 6 ekip i nie ze względu na cenę. Różnica w cenie w stosunku do najdroższej około 33 tys. A te droższe wcale nie zawsze są lepsze,chociaż warto też zwróci uwagę na to, czy ekipa dysponuje własnym sprzętem, szalunkami itp. Wypożyczanie jest koszmarnie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Witam niedzielnie, co tak pusto pewnie wiekszość na spacerach bo taka piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.11.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.11.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 hagrzesiek no nareszcie zobaczyłam zdjęcia twojej działki - to faktycznie rzut beretem ode mnie, no może mokrym beretem Wpadnij kiedyś do nas Ja też wreszcie dopatrzyłam się gdzie ta działka , aż mi wstyd, że nie dostrzegłam wcześniej, że to szparagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.11.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 -dojście majstra do dobrych cen w hurtowniach (będę budował z siporexu i zaproponował mi cenę 5,1 zł za bloczek z transportem-w innych firmach nie udała sie zejść poniżej 5,3 zł + transport ) [/b] a to jest bloczek jaki zwykły M czy P+W na klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.11.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 tomadyna->nie, nie... zbierałem informacje o firmach przez znajomych i dostałem trzy "namiary" najlepszym okazał sie najtańszy fachowiec...dziwne co .................. to on ma kupować materiały w przeciwieństwie do dwóch pozostałych...( nie wiem na co liczyli ... obejrzałem ............... (będę budował z siporexu i zaproponował mi cenę 5,1 zł za bloczek z transportem-w innych firmach nie udała sie zejść poniżej 5,3 zł + transport ) pozdrawiamy grzesiek + połowa[/b] To jak już przetestujesz na własnej skórze to podasz namiary na ekipę na listę rankingową ?? Bo mam nadzieję że od kwietnia mnie czeka ten problem a ja dostałam już pierwszą wycenę Boże drogi - za budynek gospodarczy - cztery proste ściany i prosty dwuspadowy dach zaśpiewali sobie 2x tyle co za postawienie mojego domu (dach kopertowy z lukarnami) - szok. Czekam na drugą wycenę - ma być we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Swoją drogą, lubię rozmowy z Wami. No! Bo my fajni jesteśmy Nic mnie tak nie podtrzymuje na duchu, jak Twoje wy-skoki (oczywiście mówię o gifie). Mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 06.11.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Czy ktoś z Was zakładał rekuperator i ma do polecenia jakiegoś lokalnego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.11.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam w nowym i znowu krótszym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.11.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 co taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koles1719500180 07.11.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 na mojej budowie przewinelo sie wiele firm.Te dobre śmiało moge polecić:alarmy-firma LITWINIONEKOKNA I DRZWI-EKO-DOM,URZĘDOWSKIOGRZEWANIE-HYDROPAN(BUDERUS)KAFELKI(ZGUBILEM NNAMIARY)BRAMY GARAŻOWE I OGRODZENIE-WIŚNIOWSKISCHODY-TRALEX Z KOŁBASKOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.11.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 co taka cisza jestem tu, ale mam sporo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 co taka cisza jestem tu, ale mam sporo pracy ja niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam wszystkich,czy ktoś słyszał o firmie Trak-bud z Byszewa k/Kołobrzegu. Budują domy z prefabrykowanych elementów drewnianych. Ich "przedstawicielem" na nasz region jest p.Jacek Lipiński i jego firma JAMP. Bardzo proszę o opinie. pozdrMarta do boddeku : nie wybrałam wykonawcy, a jestem po rozmowie z dwiema firmami (w/w i Canadą) - mój zapał oklapł, tyle zagadnień do rozpoznania, tyle decyzji do podjęcia. Jak się mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 również witam równie zapracowana Didi pytanko - w jakim celu grabi sie liście? pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts