monka 09.11.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam wszystkich! Coś u mnie ostatnio cienko z czasem ale jeszcze tylko jutro i nareszcie wolne Didi to kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alik 09.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jestem teraz na etapie bramy garażowej .Jakie są wasze opinie o bramyach firmy Wiśniowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam wszystkich! Coś u mnie ostatnio cienko z czasem ale jeszcze tylko jutro i nareszcie wolne Didi to kiedy zaczynasz? dziś będę wiedziała kiedy zejdzie im jakaś budowa (ciągną kilka domów), ale szczerze...to wcale mi się tak bardzo nie spieszy...ta zima...wolę ją przeczekać i zacząć na wiosnę....ale wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.11.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jak kupowałam okna pytali mnie czy chcemy uszczelkę czy silikon.Wybrałam uszczelkę bo jest bardziej estetyczna i mają na nią aprobatę techniczną w brew tego co mówi sie a forum. Ponieważ już kupione, można tylko życzyć, żeby wszysko było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No tak Didi w sumie to nie wiadomo ile jeszcze czasu taka pogoda się utrzyma oczywiście chciałabym żeby jak najdłużej było ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jestem teraz na etapie bramy garażowej .Jakie są wasze opinie o bramyach firmy Wiśniowski? my chyba tu w większości na forum mamy bramy czy to wjazdowe czy to garażowe właśnie Wiśniowskiego. Ja mam bramę wjazdową a przy garażowej od Wisniowskiego napęd - użytkuję 1,5 roku bez zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alik 09.11.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jak kupowałam okna pytali mnie czy chcemy uszczelkę czy silikon.Wybrałam uszczelkę bo jest bardziej estetyczna i mają na nią aprobatę techniczną w brew tego co mówi sie a forum. Ponieważ już kupione, można tylko życzyć, żeby wszysko było OK. są zamontowane i jest wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alik 09.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 jaką bramę garażową kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No tak Didi w sumie to nie wiadomo ile jeszcze czasu taka pogoda się utrzyma oczywiście chciałabym żeby jak najdłużej było ciepło u nas taka pogoda a w górach śniegu po pachy i......na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.11.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No, odmeldowuję się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No, odmeldowuję się do pracy. no to miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No tak Didi w sumie to nie wiadomo ile jeszcze czasu taka pogoda się utrzyma oczywiście chciałabym żeby jak najdłużej było ciepło u nas taka pogoda a w górach śniegu po pachy i......na narty w górach niech leży, tam jego miejsce a u nas to dopiero na Wigilię by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No tak Didi w sumie to nie wiadomo ile jeszcze czasu taka pogoda się utrzyma oczywiście chciałabym żeby jak najdłużej było ciepło u nas taka pogoda a w górach śniegu po pachy i......na narty w górach niech leży, tam jego miejsce a u nas to dopiero na Wigilię by się przydał ale tylko na święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Tak jest a potem od razu wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Tak jest a potem od razu wiosna no może jeszcze na ferie dla dzieciaków troszkę śniegu a potem...tak wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ok, niech tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 jaką bramę garażową kupic? Proponuję sprawdzić bramy firmy BIG-TOR, najlepszą cenę znalazłem w firmie M&S na ulicy Gdańskiej. Ja się na taką zdecydowałem, była tańsza niż Wiśniowskiego, jest już zamontowana, ale jeszcze jej ni użytkuję. Wygląda OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 jaką bramę garażową kupic? Proponuję sprawdzić bramy firmy BIG-TOR, najlepszą cenę znalazłem w firmie M&S na ulicy Gdańskiej. Ja się na taką zdecydowałem, była tańsza niż Wiśniowskiego, jest już zamontowana, ale jeszcze jej ni użytkuję. Wygląda OK. grzejniki juz sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.11.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 grzejniki juz sa? Grzejniki, juz były wczoraj, ale tylko złożone pod ścianą, rzekomo dzisiaj mają być zamontowane. Ale do tego wszystkie dochodzi jeszcze problem z przyłączem gazowym, powinno już być dawno zrobione, a jak dotąd to nawet geodeta się nie pojawił, a na bardzo zależy żeby był zrobiony jego odbiór jak najszybciej, bo chciałbym zgłosić zakończenie budowy pod koniec listopada, aby skorzystać jeszcze z ulgi budowlanej, a do zgłoszenia potrzebny jest odbiór instalacji gazowej wraz z protokołami sprawdzenia szczelności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts