Maggie 10.11.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 czupurku, wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Grzegorz to wszystko robił mi Biały.Ja bylam z tymi papierami podpisac umowe o dostawe gazu. Teska, czy z Tobą też umawiał się kilka razy, nie dzwonił, tłumaczył w różny sposób, po czym znowu nie dzwonił? A takie korzystne wrażenie zrobił na mnie przy pierwszej rozmowie i nastawiłam się na jego ofertę. tez tak robil...pochowal juz chyba cala rodzine....ale wzielam jego bo : cena byla ok, i piec kondensacyjny Viessmanna byl w super cenie. Po tym jak jest u GrzegorzaR widac ze sie chlop wogole nie zmienil.Ale ceny ma ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 witam ghrupke przed długaśnym weekendzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.11.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Właśnie listonosz przyniósł warunki przyłączenia do gazu. No to mam komplet dokumentów do gminy. W przyszłym tygodniu składam wniosek o WZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam Wszystkich serdecznie, w szczególności Bezrzecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 takie drobne ogłoszonko Faksik Panasonica uzywany pol roku......jakby ktos chciał zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 czas rozpocząć przygotowania do dłuuuuuuuuuuuugiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 a właśnie że istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.11.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Bodekku prawdę powiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 a właśnie że istnieją jakies specjalne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 10.11.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 hejczy jest istotna różnica między budowaniem domu szkieletowego, a z gotowych prefabrykatów drewnianych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 10.11.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Maggie, strasznie sie ciesze A gdzie dokladniej masz swoj kawalek ziemi? (My na Wiatracznej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 zacięło nam się na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 11.11.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 jestem coraz bliżej z wyborem rekuperatora, o dziwo dobre (wg danych) wymienniki produkują w Szczecinie. Zbadam sprawę i Ci streszcze co z tego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.11.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 zacięło nam się na dobre Witam, na szczęście już się odcięło, tylko żaglowiec "wcięło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bono9 11.11.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 znalazlem firme CAL czy ktoś zna te drzwi?Jakie sa wasze opinie?gdzie je kupic najkorzystniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bono9 11.11.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Jestem teraz na etapie bramy garażowej .Jakie są wasze opinie o bramyach firmy Wiśniowski? Ja kupiłem bramę segmentową Wiśniowskiego w firmie EKODOM na ulicy Gdańskiej i jestem bardzo zadowolony.Nawet zrobiliśmy po piwku wyścigi z sąsiadem który ma inną bramę i po wystartowaniu z pilota ,moja otworzyla sie zdecydowanie szybcie i bez jakiś dziwnych drgań i zgrzytów Moim zdaniem Polska brama górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.11.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 znalazlem firme CAL czy ktoś zna te drzwi? Jakie sa wasze opinie? gdzie je kupic najkorzystniej? witaj bono9 cos słyszałam o tych drzwiach i kołacze mi w głowie ze nie bardzo dobrze...poszukaj na forum...w wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.11.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 witam weekendowo grupkę.....a wczoraj rankiem nic nie mozna bylo napisac..wyskakiwał jakiś dziwny błąd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.11.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 znalazlem firme CAL czy ktoś zna te drzwi? Jakie sa wasze opinie? gdzie je kupic najkorzystniej? handluja nimi w EKO DOM Urzędowski na Szybowcowej, są tańsze od Urzędowskiego, też "drewniane" (piszę w cudzysłowiu, żeby sie Paweł nie wkurzał, bo podobno drewnianych drzwi w ogóle nie ma ), bardzo ładne wzornictwo, ale ceny niestety dla mnie wciąż za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts