trobe 12.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Melduję, że na 90% w przyszłym tygodniu stawiamy fundamenty, a ściany zaczną się piąć w lutym Fundamenty kończę a o pogodę pozwalającą stawiac ściany w lutym tylko marzę. Jeśli będzie nas więcej (marzących lub modlących, jak kto woli), to może opatrznośc się zlituje. Wpisuję się na tę listę dopisuję się również Monka, Didi, OK. Bodekku, czy Ty jasteś w transie budowlanym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 jestem coraz bliżej z wyborem rekuperatora, o dziwo dobre (wg danych) wymienniki produkują w Szczecinie. Zbadam sprawę i Ci streszcze co z tego wyszło Człowiek, który robił mi projekt wentylacji mechanicznej (nota bene łapiąc się za głowę, no bo "kto to robi w domku jednorodzinnym") miał mi doradzic wykonawcę ale na razie nie mogę go namierzyc. Będę wdzięczna za każdą sugestię. A faceta i tak spróbuję złapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.11.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Z tego rozpędu (po ostatnich 2 dniach przymusowego milczenia) znowu zapomniałam się przywitac, co niniejszym czynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 12.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Witam wszystkich sobotnio! Maggie, szkoda ze jednak nie wybraliscie Wiatracznej - bylybysmy baaardzo bliskimi sasiadkami a tak mam sasiadke, ktora stawiajac plot na swojej dzialce, zjechala mi pol dzialki betoniarami (u mnie wyjezdzona droga, a u niej piekna trawka), a potem zadzwonila o partycypowanie w kosztach plotu od mojej strony - dobrze ze jestem dobrze wychowana (i ze efekt tej jej pracy zobaczylam pozniej), bo bym powiedziala tej pani do sluchu, ze chyba jej sie kolejnosc pomylila.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia78 12.11.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia78 12.11.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 No to ładnie - albo wszyscy teraz obiadują albo uciekli przede mną a chciałam się tylko przywitać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.11.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 znalazlem firme CAL czy ktoś zna te drzwi? Jakie sa wasze opinie? gdzie je kupic najkorzystniej? Słyszałem bardzo dobre opinie o ich drzwiach zewnętrznych. Sam się do takich przymierzam. Można je kupić np w firmie Eko-Dom na Gdańskiej 8. http://www.eko-dom.szczecin.pl Mają dość przystępne ceny. Np takie jak sobie wybrałem, dębowe będą kosztowały 3745zł z 7%VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.11.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Witam Wszystkich. Kasia78, Ty chyba pierwszy raz na grupie to witam szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia78 12.11.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 O dzięki za powitanie a już myślałam, że może coś nie tak robię! Faktycznie jestem tu pierwszy raz i strasznie miło znaleźć się wśród towarzyszy niedoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.11.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Straszne puchy tu dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 12.11.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Jakie puchy, jakie puchy!Łykend, to troche luźniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.11.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Witam, kasia78 witaj na forum maro74 jak głowa? Mam dla was kolejną BARDZO WAZNĄ radę: odbierając ściany (po gładzeniu lub malowaniu), róbcie to wieczorem, przy sztucznym świetle, najlepiej symulując obecność docelowych lamp - ja zamontowałam dzisiaj lampę, spojrzałam na ścianę i.... ................................piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.11.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Głowa spox, nonca problema . Co do sprawdzania ścian to dobrze własnie przyswiecić wzdłuż ściany halogenem wychodzą wszystkie "kwiatki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam wszystkich! Witaj Kasia78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam, kasia78 witaj na forum maro74 jak głowa? Mam dla was kolejną BARDZO WAZNĄ radę: odbierając ściany (po gładzeniu lub malowaniu), róbcie to wieczorem, przy sztucznym świetle, najlepiej symulując obecność docelowych lamp - ja zamontowałam dzisiaj lampę, spojrzałam na ścianę i.... ................................piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hmm..nie tylko..wystarczy lampa halogenowa i wychodza wsie kwiatki...( poinformował mnie o tym tynkarz jak go sprawdzac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Jakie puchy, jakie puchy! Łykend, to troche luźniej! ooooooo witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 witam grupkę.....chyba jeszcze spiacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.11.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.11.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witajcie wszyscy, witaj Kasia 78. Za oknem słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.11.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam grupę, Kasię też szczególnie. Korzystając z ładnej pogody wybrałam się na wizję lokalną do Tanowa. Mój przyszły sąsiad nie może się doczekać, kiedy zaczniemy się budować , bo mówi, że mu będzie weselej! Miśki, Tanowo w sumie nie takie wielkie. To tylko parę ulic dalej! Współczuję sąsiadki, czy to może ten domek po lewej stronie, gdzie nawieźli tyle gruzu, aby podwyższyć teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts