iwa-k 14.11.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Melduję, że na 90% w przyszłym tygodniu stawiamy fundamenty, a ściany zaczną się piąć w lutym Fundamenty kończę a o pogodę pozwalającą stawiac ściany w lutym tylko marzę. Jeśli będzie nas więcej (marzących lub modlących, jak kto woli), to może opatrznośc się zlituje. także podpisuję się pod tym życzeniem my jednak prawdopodobnie nie zdążymy w tym roku z fundamentami, bo nadal czekamy na zgodę; pojawił się poślizg, gdyż dopatrzono się że nasza działka znajduje się na terenie jakiegoś tam parku krajobrazowego no i wobec tego potrzebny jest jeszcze jeden podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 14.11.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 a... przepraszam oczywiście pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.11.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Ja też witam! amo - gratuluję i zazdraszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amo, no ja oczywiście też gratuluję, no i może mogłabym sie jeszcze raz wkrecić? Może tym razem dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 14.11.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jestem trochę smutna, bo w piątek dowiedziałam się, że ja jako inwestor chcący budować w ramach działalności gospodarczej muszę czekać na uprawomocnienie się pozwolenie prawie 2 miesiące czyli do 5 grudnia to rzeczywiście smutne i wkurzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.11.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 witam poniedziałkowo i mgliście nowych i starych gratulki dla Amo Bodekku - a tobie już się uprawomocniło? miłego dnia życzę wszystkim uprawomocniło się i mam prądzik domowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 i siem zameldowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.11.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amo, no ja oczywiście też gratuluję, no i może mogłabym sie jeszcze raz wkrecić? Może tym razem dojadę dzięki i myślę, że nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.11.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 amo - pogratuluj siostrze wywiad działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 i siem zameldowałem No to prawomocnie gratuluję! Teraz już pewnie śpisz spokojnie w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ok. bodekku a poddałeś się lustracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.11.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ok. bodekku a poddałeś się lustracji no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.11.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Melduję, że na 90% w przyszłym tygodniu stawiamy fundamenty, a ściany zaczną się piąć w lutym Fundamenty kończę a o pogodę pozwalającą stawiac ściany w lutym tylko marzę. Jeśli będzie nas więcej (marzących lub modlących, jak kto woli), to może opatrznośc się zlituje. także podpisuję się pod tym życzeniem my jednak prawdopodobnie nie zdążymy w tym roku z fundamentami, bo nadal czekamy na zgodę; pojawił się poślizg, gdyż dopatrzono się że nasza działka znajduje się na terenie jakiegoś tam parku krajobrazowego no i wobec tego potrzebny jest jeszcze jeden podpis ten "park" to "Natura 2000" gdzie jest trochę ptaków pod ochroną i......na warunki od wojewody (czyli w praktyce podpis) czekaliśmy 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.11.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amo w piątek byliśmy po sąsiedzku (parapetówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.11.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 i siem zameldowałem gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.11.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amo w piątek byliśmy po sąsiedzku (parapetówka) i nie zaszliście wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 14.11.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ale jakim prawem jeździła po nie swoim terenie Niestety, ciężki sprzęt jeździ także po terenie mojego sąsiada(-ki?) ale nie mam szans niczego uzgodnić, bo nie jestem w stanie dowiedzieć się kto nim (nią) jest. Próbujemy od 2 lat, bo chcieliśmy żeby partycypował(-a) w kosztach przyłączy, które będą teraz prowadzone. Nawet przez notariusza nie udało się skontaktować, więc mam czyste sumienie. Witam poniedzialkowo! W takim przypadku tez bym pretensji nie miala - ale u nas pani sasiadka znala nasz numer telefonu i jesli chodzi o partycypowanie w kosztach to wiedziala gdzie zadzwonic. A wydaje mi sie, ze przynajmniej te dobrosasiedzkie stosunki powinny ja zmusic do zadzwonienia z zapytaniem o wjazd na nasz teren i uzgodnienie partycypacji w kosztach przed postawieniem plotu. Bylam naprawde mila , kiedy z nia rozmawialam. Obiecala, ze jak cos bedzie wiedziala o mediach to da znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 14.11.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Komp mi sie zawiesil i kilka razy ta sama wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.11.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 W takim przypadku tez bym pretensji nie miala - ale u nas pani sasiadka znala nasz numer telefonu i jesli chodzi o partycypowanie w kosztach to wiedziala gdzie zadzwonic. A wydaje mi sie, ze przynajmniej te dobrosasiedzkie stosunki powinny ja zmusic do zadzwonienia z zapytaniem o wjazd na nasz teren i uzgodnienie partycypacji w kosztach przed postawieniem plotu. Bylam naprawde mila , kiedy z nia rozmawialam. Obiecala, ze jak cos bedzie wiedziala o mediach to da znac. Święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.11.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 tez tak robil...pochowal juz chyba cala rodzine....ale wzielam jego bo : cena byla ok, i piec kondensacyjny Viessmanna byl w super cenie. Po tym jak jest u GrzegorzaR widac ze sie chlop wogole nie zmienil.Ale ceny ma ok. Facet ma prze......ne życie.Ja przerobilam już zgon kogoś z jego bliskich a teraz na tapecie mamy dwie operacje syna. To wszystko przedzielone jedynym radosnym wydarzeniem, jakim były narodziny siostrzeńca i długimi okresami nieodbierania telefonu. Jeśli przed rokiem 2010 uda mu się przedstawic ofertę i rzeczywiście będzie super, to się mocno zastanowię, bo współpraca wydaje się byc nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts