delf 15.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ależ zawiła ta retoryka Hej, tu się całe domy buduje! Proszę nie zatrzymywać się w sypialni, prosze przechodzić, szybciutko a kto zaczął? spodobał się czerwony kolor w sypialni Jolly i teraz są efekty, u wszystkich wyobraźnia ruszyła No ładnie! Znowu moja wina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.11.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To wróćmy na ziemię: czy ma ktos doswiadczenia w łąćzeniu podłogówki w łazience z mata grzejna (elektryczną)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam wszystkich! ej, hola hola ta czerwona sypialnia miala pobudzac tylko mnie i Mojego faceta....(ktory wlasnie tam sie znajdzie... )!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam wszystkich! ej, hola hola ta czerwona sypialnia miala pobudzac tylko mnie i Mojego faceta....(ktory wlasnie tam sie znajdzie... )!!!! a podziałało na wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.11.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zupa rybna mi sie za slona ugotowala.Czy to prawda, ze sledzie gotuje sie z dodatkiem soli,a okonie z dodatkiem cukru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.11.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zupa rybna mi sie za slona ugotowala.Czy to prawda, ze sledzie gotuje sie z dodatkiem soli,a okonie z dodatkiem cukru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 i siem zameldowałem Jaki p(raw)orządny obywatel. prawda Ale dlaczego ":oops: "? a dlaczego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.11.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 widzę, że macie trola u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 martelia - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 widzę, że macie trola u siebie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.11.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jolly, zdjecia obejrzalam i zostaje mi tylko pogratulowac - domek wyszedl ci bardzo cieply (zwlaszcza sypialnia ) i wyglada na to ze powoli dobiegasz do mety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 widzę, że macie trola u siebie niestety się przypałętał chyba nawet wiem kto to Wczoraj założył sobie wątek w psychologu gdzie tez najeżdżał na Teskę ale Redakcja w ramach porządków go wyczyściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 widzę, że macie trola u siebie niestety się przypałętał chyba nawet wiem kto to Wczoraj założył sobie wątek w psychologu gdzie tez najeżdżał na Teskę ale Redakcja w ramach porządków go wyczyściła. no to może należy teraz zrobić to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.11.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 redakcja zajęta sprzątaniem czego innego, ale może natknie się też na tego trola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 redakcja zajęta sprzątaniem czego innego, ale może natknie się też na tego trola a może trzeba redakcji "szanownej" podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 redakcja zajęta sprzątaniem czego innego, ale może natknie się też na tego trola a może trzeba redakcji "szanownej" podpowiedzieć KOchani redakcja juz o tym wie....dostałam info.Najlepiej jest po prostu takie gówna ignorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 redakcja zajęta sprzątaniem czego innego, ale może natknie się też na tego trola a może trzeba redakcji "szanownej" podpowiedzieć KOchani redakcja juz o tym wie....dostałam info.Najlepiej jest po prostu takie gówna ignorować... staramy się w psychologu są jeszcze wątki założone przez to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zupa rybna mi sie za slona ugotowala. Czy to prawda, ze sledzie gotuje sie z dodatkiem soli, a okonie z dodatkiem cukru? T.esko raz tylko jedyny napisze do Ciebie przy wszystkich......napewno niedługo sie poznamy! wiesz łatwo jest znalesc kogos..... nie zycze sobie odpowiedzi w moim kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Teska - witaj tylko spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.11.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam wtorkowo popoludniowo. Gowno ma dynamiczne IP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts