iwa-k 15.11.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Melduję, że na 90% w przyszłym tygodniu stawiamy fundamenty, a ściany zaczną się piąć w lutym Fundamenty kończę a o pogodę pozwalającą stawiac ściany w lutym tylko marzę. Jeśli będzie nas więcej (marzących lub modlących, jak kto woli), to może opatrznośc się zlituje. także podpisuję się pod tym życzeniem my jednak prawdopodobnie nie zdążymy w tym roku z fundamentami, bo nadal czekamy na zgodę; pojawił się poślizg, gdyż dopatrzono się że nasza działka znajduje się na terenie jakiegoś tam parku krajobrazowego no i wobec tego potrzebny jest jeszcze jeden podpis ten "park" to "Natura 2000" gdzie jest trochę ptaków pod ochroną i......na warunki od wojewody (czyli w praktyce podpis) czekaliśmy 4 miesiące no to sobie poczekamy a już myślałam,że szybko wszystko załatwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.11.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ależ zawiła ta retoryka Hej, tu się całe domy buduje! Proszę nie zatrzymywać się w sypialni, prosze przechodzić, szybciutko a kto zaczął? spodobał się czerwony kolor w sypialni Jolly i teraz są efekty, u wszystkich wyobraźnia ruszyła : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Co tu się ku....wa dzieje Maro spokojnie....ktos bardzo niedowartosciowany sie zajal czepianiem...spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam grupkę.....środkowo ...przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 jak to nie ma ????? sa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.11.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam grupkę.....środkowo ...przy kawce cześć Teska, tak trzymaj ja na razie bez kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.11.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam grupkę.....środkowo ...przy kawce cześć Deska, tak trzymaj ja na razie bez kawki Dziekuje za dobre slowo. I witam srutowo. Dlaczego moj chlop mowi na mnie deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.11.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.11.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.11.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 cześć,czy cena ok. 10 tys. dla architekta za projekt + uzyskanie pozwolenia na budowę to przyzwoita cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.11.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 jesli to projekt indywidualny, to chyba tak, jesli tylko adaptacja, to troche przydużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.11.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 do GrześkaB : chciałabym uzyskać więcej informacji na temat Pani architekt, którą polecasz na liście. Jak układała się wam współpraca? pozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.11.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 martelia - zgadzam sie z delfem ( ) to chyba trochę drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 cześć, czy cena ok. 10 tys. dla architekta za projekt + uzyskanie pozwolenia na budowę to przyzwoita cena ? Powinnaś zapytać architekta wprost ile z tego to cena za projekt a ile za pozwolenie. Ja ostatnio zlecałem uzyskanie pozwolenie na budowę do projektu za kilkadziesiąt tysięcy zł i kosztowało mnie to ,a raczej moją firmę 1000 zł, więc moim zdaniem za pozwolenie nie powinno się zapłacić więcej jak 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko-dom serwis 16.11.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Zapraszamy serdecznie wszystkich zainteresowanych na 14 Targi Wykończenia i Wyposażenia Wnętrz WSZYSTKO DLA DOMU, które odbędą się w halach Międzynarodowych Targów Szczecińskich przy ulicy Struga 6-8 w dniach 18-20 listopada 2005 roku.Miło nam poinformować Państwa, iż Nasza Firma EKO-DOM weźmie w tym roku udział w prezentacji (KOWALSKI WYKAŃCZA, REMONTUJE, URZĄDZA). Prezentacja obejmować będzie budowę, wykończenie oraz wyposażenie łazienki. Przedsięwzięcie trwać będzie trzy dni, a całość dostępna będzie dla publiczności. Konstrukcja zbudowana zostanie na środku hali wystawienniczej. Wokół wydzielone zostanie miejsce dla publiczności. Budowa pomieszczenia zaczynać sie będzie od "stanu surowego", a kończyć na oddaniu łazienki (pod klucz), łacznie z wyposazeniem wnętrza. Firma EKO-DOM dostarczy do budowanej łazienki okna Firmy URZĘDOWSKI w najnowszym systemie JU- 88 GALUX. Nasze doświadczenie oddajemy do Państwa dyspozycji. Udzielimy wszelkich informacji i służyć będziemy poradą. SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA NASZEGO STOISKA, GDZIE MOŻNA BĘDZIE DOKONAĆ KALKULACJI CENOWEJ STOLARKI OTWOROWEJ. PROSIMY O ZABRANIE Z SOBĄ WYMIARÓW OKIEN, DRZWI ORAZ BRAM GARAŻOWYCH I POSESYJNYCH. SPOTKAJMY SIĘ NA TARGACH!http://www.eko-dom.szczecin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.11.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 cześć, czy cena ok. 10 tys. dla architekta za projekt + uzyskanie pozwolenia na budowę to przyzwoita cena ? Jak na warunki szczecińskie za projekt indywidualny, to średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.11.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 cześć, czy cena ok. 10 tys. dla architekta za projekt + uzyskanie pozwolenia na budowę to przyzwoita cena ? Ja zapłacę 7000 zł. Projekt budynku + instalacje + przyłącza + wszelkie dokumenty i uzgodnienia aż po uzyskanie pozwolenia na budowę. Jestem w około 1/3 drogi i jak na razie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 16.11.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam Wszystkich wieczorowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts