Teska 17.11.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 witam grupkę.....ale przymroziło jestem pierwsza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Co się dzieje? Co próbuję otwierać nową stronę to muszę za każdym razem się logować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Czy mamy już spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.11.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Witam wszystkich. No i przymroziło kurcze szyby skrobałem dzisiaj pudełkiem od kompaktu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Co się dzieje? Co próbuję otwierać nową stronę to muszę za każdym razem się logować Didi cos u ciebie nie tak....ja moge normalnie..tan raz zalogowana nie musze do otwierania stron ponownie sie logowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Witam wszystkich. No i przymroziło kurcze szyby skrobałem dzisiaj pudełkiem od kompaktu . trąbią od kilku dni, że śnieg, że przymrozek a ty skrobaczki nie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Co się dzieje? Co próbuję otwierać nową stronę to muszę za każdym razem się logować Didi cos u ciebie nie tak....ja moge normalnie..tan raz zalogowana nie musze do otwierania stron ponownie sie logowac.... a może redakcja mnie zablokowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Co się dzieje? Co próbuję otwierać nową stronę to muszę za każdym razem się logować Didi cos u ciebie nie tak....ja moge normalnie..tan raz zalogowana nie musze do otwierania stron ponownie sie logowac.... a może redakcja mnie zablokowała? no coś Ty trwaja ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.11.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 a może redakcja mnie zablokowała? Eee, u mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.11.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Cześć wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 monka zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.11.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Witam wszystkich. No i przymroziło kurcze szyby skrobałem dzisiaj pudełkiem od kompaktu . trąbią od kilku dni, że śnieg, że przymrozek a ty skrobaczki nie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 a może redakcja mnie zablokowała? Eee, u mnie to samo. nie rozumiem....tzn jak chcecie wejsc na inny watek to musicie sie logowac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 a może redakcja mnie zablokowała? Eee, u mnie to samo. nie rozumiem....tzn jak chcecie wejsc na inny watek to musicie sie logowac???? nawet jak teraz weszłam na to aby Ci odpisać to musiałam się ponownie zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.11.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Skrobanie, to ból ale jeszcze bardziej bardziej boli przestój na budowie "z powodu warunków atmosferycznych", które mają się jeszcze pogorszyć. Chociaż z zapowiadanych opadów śnieżku na razie niebo się nie wywiązało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.11.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 nie rozumiem....tzn jak chcecie wejsc na inny watek to musicie sie logowac???? No, nie aż tak ale muszę logować się znacznie częściej, niż do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 a może redakcja mnie zablokowała? Eee, u mnie to samo. nie rozumiem....tzn jak chcecie wejsc na inny watek to musicie sie logowac???? nawet jak teraz weszłam na to aby Ci odpisać to musiałam się ponownie zalogować chyba tak musi narazie byc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 nie rozumiem....tzn jak chcecie wejsc na inny watek to musicie sie logowac???? No, nie aż tak ale muszę logować się znacznie częściej, niż do tej pory. No to ja mam najgorzej - dlaczego? (znowu sie logowałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 nie rozumiem....tzn jak chcecie wejsc na inny watek to musicie sie logowac???? No, nie aż tak ale muszę logować się znacznie częściej, niż do tej pory. hmm..ja zalogowalam sie raz przy wejsciu na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts