GrzesiekB 18.11.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 witaj sąsiedzie Słyszałeś o statnich kradzieżach na ul. Macieja? Zwędzili ponoć parę skrzynek gazowych Witaj, witaj. Jasne że słyszałem. Mówiąc szczerze to już szczyt... jak upilnować szafki gazowe??? Czego złodzieje nie mogą ukraść?.. Chyba wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 w Castoramie sa niezle i nie drogie lampy.....kinkiety itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 pada śnieg.....z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! O czym Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 [quote name="maro74Witaj w grupie logującej się . Może komuś się przyda moja informacja chodzi o tych którzy planują budowę przyłączy jakichkolwiek lub są właśnie w trakcie załatwiania papierów z tym związanych. Wczoraj brałem w udział w szkoleniu któe prowadził u mnie w firmie główny inspektor z WINB na całe województwo i między innymi w temacie przyłączy zgodnie z ostatnią zminą prawa budowlanego, która obowiązuje od 26.09.2005 przyłącza można wykonywać na dwa sposoby 1) na podstawie zgłoszenia lub bez zgłoszenia. Ponieważ urzędy robią tutaj problemy mogę zainteresowanym przesłać kopię urzędowaego pisma GUNB z Warszawy kierowane do WINB z informacją w tym zakresie ze szczególnym wskazaniem , że wybór wykonania przyłączy na podstawie zgłoszenia lub bez zgłoszenia jest niezbywalnym prawem inwestora . Myśle, że jeśli ktoś ma jakieś zgrzyty w urzędzie to dobrze urzedasom takie pismo pod nos podstawić. Jeśli ktoś chce takie pisemko proszę o info.[/quote] Maro, bardzo proszę. To może być dla mnie zbawienie, chociaż szczeciński UM pewnie i z tym sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.11.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 quote="maro74] Możesz puszczać dalej w obieg jak ktoś by potrzebował.Dobrze! Didi, do mnie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! O czym Wy? kiedy bedzie ogloszone, bo nie chcę, aby mnie to ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! O czym Wy? kiedy bedzie ogloszone, bo nie chcę, aby mnie to ominęło jak już będzie wiadomo nie martw się jak coś wypatrzę to dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.11.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witajcie wieczorowo, Didi, czy to nie Twój mąż jest na zdjęciu w gazetce spółdzielni Dąb na spotkaniu z radą osiedla Bukowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.11.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! O czym Wy? kiedy bedzie ogloszone, bo nie chcę, aby mnie to ominęło jak już będzie wiadomo nie martw się jak coś wypatrzę to dam ci znać Mamma mia, o czym Wy wiecie, czego nie wiem ja? Czuję się, jak pacjent w dowcipie. Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują. Na to doktor: Następny proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.11.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! O czym Wy? kiedy bedzie ogloszone, bo nie chcę, aby mnie to ominęło jak już będzie wiadomo nie martw się jak coś wypatrzę to dam ci znać Mamma mia, o czym Wy wiecie, czego nie wiem ja? Czuję się, jak pacjent w dowcipie. Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują. Na to doktor: Następny proszę! Chyba jakiś spisek sie tu tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 zaraz spisek pewne działania wymagają dyskrecji i dla dobra sprawy musimy milczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.11.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 zaraz spisek pewne działania wymagają dyskrecji i dla dobra sprawy musimy milczeć W towarzystwie nie ma tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia78 18.11.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Hmm trochę pusto tutaj coś nie mogę trafić na towarzystwo Monka czy Ty się na Topolowej budujesz ? Bo zaglądnęłam do zdjęć i tak mi się zdaję, że ja koło Ciebie codziennie do mojego domku śmigam To my prawie sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.11.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 19.11.2005 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza a, dziękuję bardzo, myślałam,że nikt nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 19.11.2005 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza ja też gratuluję dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Monka juz jesteśmy blisko bedzie ogłoszone na forum!!!! O czym Wy? kiedy bedzie ogloszone, bo nie chcę, aby mnie to ominęło jak już będzie wiadomo nie martw się jak coś wypatrzę to dam ci znać Mamma mia, o czym Wy wiecie, czego nie wiem ja? Czuję się, jak pacjent w dowcipie. Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują. Na to doktor: Następny proszę! Chyba jakiś spisek sie tu tworzy chłopaki...naprawde zaden spisek.....ale narazie nie mozemy puscic ...no wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza ja też gratuluję I ja, i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 iwa-k - gratuluję awansu na Forumowicza a, dziękuję bardzo, myślałam,że nikt nie zauważył gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts