tomadyna 24.11.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 dziękuje bardzo !! Może ktoś buduje domek na górce za Zaściankową???bedzie o czym pogadać zwłaszcza o tej glinie hihih Witaj Kacha72. To widzę że będziemy sąsiadami. Ja jestem jeden z tych na "górce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 KACHA72 Rzuć okiem na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 PUK PUK otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No to jak już wszystko napisałem , ale się dziś rozpisałem. TO SERDECZNIE WSZYSTKICH WITAM P.S. Kolejność nie najlepsza - ale lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.11.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 KLAUS Oprócz mojego 656 jeszcze podają część 628. Moja jest 638, to chyba mnie nie dotyczy. Swoją droga myślałem, że wasze działki już są jednorodzinne. Widziałem uchwałę z 2004roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 dzięki za odzew a projekt instalacji sanitarnych obejmuje : instalacje wodne, kanalizacja z oczyszczalnią, gaz. c.o. wraz z przyłączami. jak z przyłączami to nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 KLAUS Oprócz mojego 656 jeszcze podają część 628. Moja jest 638, to chyba mnie nie dotyczy. Swoją droga myślałem, że wasze działki już są jednorodzinne. Widziałem uchwałę z 2004roku. W takim razie Ciebie nie dotyczy - więc pewnie dlatego nie dostałeś zawiadomienia. Widziałeś uchwałę z 2004 roku o przystąpieniu do zmiany - ale jak na razie to mogą tam powstać wieżowce , a zmiana na domki dopiero trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.11.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 kacha72witaj w grupie widzę, że coraz silniejsza ta grupa "bezrzecze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 pozdrawiam "nowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.11.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Widziałeś uchwałę z 2004 roku o przystąpieniu do zmiany - ale jak na razie to mogą tam powstać wieżowce , a zmiana na domki dopiero trwa E..., no nie jest tak źle. Budownictwo wielorodzinne ale ale do 2,5 kondygnacji. Co najwyżej szeregowce nam grożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Widziałeś uchwałę z 2004 roku o przystąpieniu do zmiany - ale jak na razie to mogą tam powstać wieżowce , a zmiana na domki dopiero trwa E..., no nie jest tak źle. Budownictwo wielorodzinne ale ale do 2,5 kondygnacji. Co najwyżej szeregowce nam grożą. Mam nadzieję że teraz już będą groziły tylko jednorodzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Co najwyżej szeregowce nam grożą. z tymi szeregowcami nie jest tak źle, u mnie na ulicy są, na początku tez psioczyłam, bo miało byc tak pieknie, ale teraz widzę same plusy: droga utwardzona, światła są, bo każdy ma przed domkiem, a jest ich dużo na małej przestrzeni i moge spokojnie do domu dojechać, no i wytłumaczyć łatwo jak do mnie dojechać bo sa bardzo charakterystyczne. No i moi synkowie będa mieć potencjalnie więcej kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 24.11.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To moze zalozymy spolke i bedziemy dachowki produkowac w promocyjnej cenie. Nie da rady bo to nie glina tylko ił. Też to mam. Bezwies, a która twoja działka 591 A szeregowcow i blizniakow i tak nie da sie uniknac, poniewaz drobni developerzy znajda sposob na ominiecie zapisow, ale mi to w zasadzie tak bardzo nie przeszkadza. Widze ze REMBUD wyprowadzil Ciebie z rownowagi jak i mnie. Pocieszam sie tylko tym, ze obecny na liscie plac Wisly Krakow tez nie wytrzymal i lekko wychamowal ich apetyt- o czym przypadkiem donieslimi mi pracownicy REMBUD. Mysle, ze wpisze ich na Twoja liste z komentarzem, ale jak znajde wiecej czasu - tak ca w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Co najwyżej szeregowce nam grożą. z tymi szeregowcami nie jest tak źle, u mnie na ulicy są, na początku tez psioczyłam, bo miało byc tak pieknie, ale teraz widzę same plusy: droga utwardzona, światła są, bo każdy ma przed domkiem, a jest ich dużo na małej przestrzeni i moge spokojnie do domu dojechać, no i wytłumaczyć łatwo jak do mnie dojechać bo sa bardzo charakterystyczne. No i moi synkowie będa mieć potencjalnie więcej kolegów Oczywiście zawsze można jakieś + znaleźć , ale ja bym wolał jednorodzinne - na "górce" jest tyle działek że gdyby miały tam powstać szeregowce to by się to osobne miasto zrobiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Oczywiście zawsze można jakieś + znaleźć Trzeba - jak by się człowiek przejmował wszytskim, co mu sie nie podoba, długo by nie pożył. Swoja droga taka budowa domu uczy dystansu do paskudnej rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Oczywiście zawsze można jakieś + znaleźć Trzeba - jak by się człowiek przejmował wszytskim, co mu sie nie podoba, długo by nie pożył. Swoja droga taka budowa domu uczy dystansu do paskudnej rzeczywistości ale po co tyle pesymizmu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ale po co tyle pesymizmu ??? ależ wręcz przeciwnie - kolega mnie źle zrozumiał podniosłam sobie w czasie budowy próg "wkurzalności" tudzież "przejmowalności się" i teraz jestem duzo szczęśliwsza osobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ale po co tyle pesymizmu ??? ależ wręcz przeciwnie - kolega mnie źle zrozumiał podniosłam sobie w czasie budowy próg "wkurzalności" tudzież "przejmowalności się" i teraz jestem duzo szczęśliwsza osobą no to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ale po co tyle pesymizmu ??? ależ wręcz przeciwnie - kolega mnie źle zrozumiał podniosłam sobie w czasie budowy próg "wkurzalności" tudzież "przejmowalności się" i teraz jestem duzo szczęśliwsza osobą no to gratulki ty też nie wyglądasz na wkurzonego pomimo, że jesteś z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 lewa strona jest spokojniejsza zwłaszcza, że rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts