delf 29.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam! Wczoraj i dziś musiałam być w mieście, kurcze jakie korki przez ten remont hangarowej i wszędzie pełno policji i nie można ciąć 140 Lubczyńską, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam! Wczoraj i dziś musiałam być w mieście, kurcze jakie korki przez ten remont hangarowej i wszędzie pełno policji i nie można ciąć 140 Lubczyńską, tak ? lubczyńska jest wolna od policji ale Struga/Gryfińska + w Dąbiu jest ich pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Pytanie do kobietek! gdzie najlepiej wybrac sie na turnus odnowy biologicznej tzw. SPA???? bylyscie gdzies co mozecie polecic!!! PPostanowilam sie troche zregenerowac tylko nie wiem ktore miejsce wybrac? Doradzcie... tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Didi, w sprawie Twoich odwiedzin napewno zadzwonię. Co prawda teraz wogole nie bywam w tamtych stronach, ale moze sobota, niedziela podjade, zobaczyć postepy robot w moim domku. I nie myśl, że zapomniałam o Tobie . Jestem bardzo cierpliwa. pozdrowionka też się cieszę, że o mnie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.11.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 czyżby szło ocieplenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A co to? czyzbym tylko ja wymagala regeneracji???? przyznajcie sie??? chyba na to wychodzi.... za slabo sie konserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam z rana. Co tu jeszcze tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 30.11.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Hej grupo! chcialam podziekowac tworcom listy wykonawcow, jest super! wlasnie skorzystalam z niej jesli chodzi o okna. EKO-DOM poprostu przemily Pan, powaznie podszedl do wyceny, juz wczoraj ja mialam, na dodatek mozna od razu u niego drzwi zewnetrzne wziac ( troche drogie sa szybki boczne do nich ale jak wezmiemy wszystko to moze bedzie taniej ) . Aha i maja promocje - kto kupi do konca roku u nich okna ma rabat 30%. Z Eko-Plastu i z Porta/Lebo jeszcze czekam na wycene. Ciekawa jestem roznic w cenie, ale maz poprostu zachwycony jest Eko-Domem A slyszeliscie o firmach M&S Szczecin i o Cedrus? Do nich tez wyslalam zapytanie. Wogole to mam mily poranek czego i Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam grupkę.... mam pytanko....czy te wredne krety to nie powinny spac???? u mnie jeden buszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.11.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 pozdrawiam środkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.11.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam grupkę.... mam pytanko....czy te wredne krety to nie powinny spac???? u mnie jeden buszuje pewno jakiś cierpiący na bezsenność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam grupkę.... mam pytanko....czy te wredne krety to nie powinny spac???? u mnie jeden buszuje pewno jakiś cierpiący na bezsenność chyba.....ale boje sie coby nie zrył trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 30.11.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 byl gdzies temat widzialam jak pozbyc sie kretaTeska czytalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 słyszałem o rurze wydechowej do dziury kreta ale to chyba mało humanitarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam! no cicho coby nie zapeszyc - dzisiaj NOWI klada mozaike!!! ciekawa jestem jak im wyjdzie! Ale jedno musze powiedziec - czysto, czysto i jeszcze raz czysto!!! pozyjemy zobaczymy.... w takim razie chyba zdaze na swieta w nowym domku!!! jest tak cieplutko, milutko!!! piec sprawdza sie na razie w 100%!!! rowniez zycze milego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam! no cicho coby nie zapeszyc - dzisiaj NOWI klada mozaike!!! ciekawa jestem jak im wyjdzie! Ale jedno musze powiedziec - czysto, czysto i jeszcze raz czysto!!! pozyjemy zobaczymy.... w takim razie chyba zdaze na swieta w nowym domku!!! jest tak cieplutko, milutko!!! piec sprawdza sie na razie w 100%!!! rowniez zycze milego dnia!!! Ale coś nowych zdjęć nie widać No i nie dawaj im kotletów z ziemniaczkami - bo znów zrezygnują z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A ja w innym temacie Macie już plany na sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A ja w innym temacie Macie już plany na sylwestra? ha, ha, ja robię u siebie - na betonach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam grupkę.... mam pytanko....czy te wredne krety to nie powinny spac???? u mnie jeden buszuje Jolly robi świetne kotleciki - może i na kreciki zadziałają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts