Iwona G 02.11.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Dzień zaduszny dzień zadumy tak bardzo cicho na forum, nikogo nie ma niemniej witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie i jeszcze raz poproszę o namiary na geodetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2003 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 02.11.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 ja też witam wieczorkiem jutro do pracy i na budowę - może zaczną murować mi ściany bo ma być ładna pogoda pozdrowienia grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 02.11.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Witam już w poniedziałek. U mnie powoli koniec stanu surowego... jeszcze ostatnie zamiany... Weźmy się i... zróbcie to zamiast tamtego... Trzeba się będzie zabrać za sprzątanie i ostatnie prace ziemne, żeby zdążyć przed śniegiem... już nie pierwszym zresztą Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 02.11.2003 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Aha, polecam spacer do kina na "Zmruż oczy"... śliczny i mądry film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.11.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Również witam w nowym tygodniupogoda powinna byc w miare w porzadku, wiec i tydzien chyba nie bedzie beznadziejnypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.11.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 I stało się ! Jestem posiadaczem ziemskim, całe 1300 m2. Ostatnio byłem lekko zaaferowany, ale postanawiam poprawę. Witam wszystkich w nowym tygodniu i zapytuję: w tym tygodniu lecę do mediów po uzgodnienia, projekt już wybrany (do kupienia), - i co dalej aby dostać w tym roku pozwolenie na budowę pozdrawiam i z góry dziękuję bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 03.11.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Woooow, gratuluję bodekku Masz już swoje miejsce na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.11.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Bodekku: no to chlopie gratulacje.. witamy w klubie obszarników pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.11.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 pozdrawiam wszystkich po chwilowej nieobecnosci. bodekku, jestesmy widze na tym samym etapie, z tym, ze my juz kupilismy projekt. lada moment odbieramy WZiZT, jak tylko zbierzemy wszystkie warunki przylaczy to idziemy do architekta po adaptacje i on wszystko zalatwia do pozwolenia na budowe. na to przynajmniej wyglada.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegnący po cegłę 03.11.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 -------------------------------------------------------------------------------- Nowy półobszarnik Witam wszystkich klubowiczów ! Przeczytałem posty z ostatniego tygodnia i już wszystkim zazdroszczę, ponieważ Wy już macie swoje działki, wykopy, ściany a nawet dachy.... , a ja dopiero zadatkowałem działkę. Pierwszy mały kroczek w długiej, pełnej niewiadomych podróży.... Działka przy ul. Topolowej gm. Mierzyn Może jest na forum jakiś sąsiad ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.11.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Mamona Lisa, Maksiu - dzięki, Bikosa - po pierwsze gratulacje z okazji potomka; a czy w przypadku posiadania informacji dotyczącej przeznaczenia terenu (są tam również przywołane skrótowo warunki zabudowy - domek wolnostojący o wysokości zabudowy itp.) potrzebny jest wystąpienie o WZiZT ?????. Jeżeli o czymś zapomiałem to mnie oświećcie pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! chciałbym się uporać z papierologią a potem zając się planowaniem Budowy mojego wymarzonego Domku ! pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.11.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 witam kolejnego inwestora \ja jestem na etapie szukania geodety mam nadzieję na namiary Bikosia ile to twoje potomstwo liczy dzionków? Gratuluje Mam swoje miejsce na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 03.11.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Biegnący - phi! - mi tam nie ma czego zazdrościć - ja jestem dopiero na etapie "Kochanie.... a może byśmy tak dom zbudowali?" i przyzwyczajaniu się do myśli, że trza by mamonę na to zacząć zbierać Witam serdecznie i zadaję odwieczne pytanie: a projekcik? Jest już jakiś na oku? Pozdrawiam, M. P.S. Gratuluję nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 03.11.2003 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Witam wszystkich! Bodeku - moje gratulacje - teraz musisz wystąpić o warunki zabudowy i zagospodarowania terenu + warunki przyłaczy (gaz, woda, prąd), a i jeszcze mapka do celów projektowych sporządzona przez geodetę. Bignący po cegłę - czy sprawdziłeś możliwości budowania przy. ul. Topolowej? Coś mi się obiło o uszy (nie jestem pewna) że na tej ulicy gość wybudował całe osiedle nie mając pozwolenia na budowę, gdyż teren nie był przeznaczony pod budownictwo (może się jednak mylę ). Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.11.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 dziekuje za gratulacje. moje potomstwo ma 6 tygodni- patrzcie jak ten czas leci- tak naprawde to widac po dzieciach i postepach na wszych budowach bodekku- co to sa za informacje? cos na papierze? nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, moze ktos inny z forum?? joasia jasia- czemu cie nie ma od dluzszego czasu? teska tez jakby rzadziej na forum. dziewczyny do pior!! tzn do klawiatur! tesknie za radosna tworczoscia literacka. zawsze bardzo poprawia mi nastroj i odrywa od codziennych obowiazkow. witam wszystkich - nowego biegnacego takze. milego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.11.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Widze ze dziś "młodzież forumowa" rządzi.. i bardzo dobrze czasami stara ekipa musi odpocząćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.11.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 witam wieczorową pora szczeciniaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.11.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 księgowa gratuluję 100 postu przeszło bez echa nikt nie zauważył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.11.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Księgowa : gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts