trobe 30.11.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Za to teraz mogę zainteresowanym podawać namiary na rewelacyjnych kafelkarzy ( 35 zł/m2) , a wykonanie i tempo - imponujące. Fakt, że trzeba do nich znacznie wcześniej uderzać, ale są naprawdę fantastyczni. Stolarza od schodów też mogę polecić - bardzo jesteśmy zadowolenie z jego wykonania. Więc jakby ktoś coś z tych dziedzin potrzebował, to na priv zapraszam. Ewa, podwójne gratulacje. Co do polecania- może wyślesz informacje Klausowi a on umieści je na naszej liście? Ja w każdym razie jestem bardzo zainteresowana i proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.11.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ewa Hebda super:) gratuluję prawie skończonej budowy Twój domek to jakiś z projektów Horyzontu? Bo coś mi się wydaję, że kiedyś przestrzegałaś mnie przed błędami tej pracowni. Ale może coś mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.11.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam wieczorową porą (zbrzmiało to prawie dwuznacznie ). Czupurek, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dziękuję wszystkim za gratulacje. Miło jest w końcu coś takiego usłyszeć, bo cała budowa, od początku do prawie końca ( no bo jeszcze nie zamknęłam drzwi za ostatnim fachowcem) była na mojej głowie. Mąż, niestety ciągle tylko weekendami w domku i na razie nie zapowiada sie na żadną zmianę. A ja z rosnącym w nieprawdopodobnym tempie brzuchem użerałam się z kolejnymi ekipami od wykończeniówki. Za to teraz mogę zainteresowanym podawać namiary na rewelacyjnych kafelkarzy ( 35 zł/m2) , a wykonanie i tempo - imponujące. Fakt, że trzeba do nich znacznie wcześniej uderzać, ale są naprawdę fantastyczni. Stolarza od schodów też mogę polecić - bardzo jesteśmy zadowolenie z jego wykonania. Więc jakby ktoś coś z tych dziedzin potrzebował, to na priv zapraszam. Dołączam się do gratulacji. A namiarki oczywiście prosimy do Klausa - z maleńkim opisem na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.11.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Sylwia B. Tak zgadza się - nasz domek to Malwa z Horyzontu. Faktycznie, przestrzegam przed tą pracownią ( mówię tylko z mojego nienajlepszego doświadczenia). Projekt miał mase niedoróbek i nieprzemyślanych szczegółów, które potem samemu trzeba w trakcie budowy poprawiać, a to kosztoje wymierną ilość pieniążków. Co do namiarów na fachowców, poszło na priv do Klausa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ewa Hebda Gratuluje domku i zyczę szczęśliwego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam, Ewa, dawno Cię nie było, ale widzę, że nie marnowałaś czasu! Dołączam się do życzeń i gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.11.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzięki, dziewczyny. Faktycznie , dawno sie nie pojawiałam, ale wykończenie domu , zwłaszcza w pojedynke to jakiś horror. Były momenty, że nie wiedziałam w co ręce włożyć. Na szczęście, najgorsze juz za nami. Teraz jeszcze jakiś tydzień, dwa na detale i będzie można chwilę odsapnąć zanim drugie maleństwo da nam popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.11.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Cześć Ewa super wieści, gratuluję ty to dzielna babka jesteś, tak sama wszystko, podziwiam No i opowiadaj jak wrażenia, jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.11.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ewa, czy Ty budowałaś w Pilchowie, czy Tanowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Chyba jestem pierwsza witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 byl gdzies temat widzialam jak pozbyc sie kreta Teska czytalas? Czytałam, wsadziłam pod rzad dwa razy karbid- i pukac w niemalowane- narazie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Parafrazując słowa piosenki Niemena ... "Czy mnie jeszcze pamiętacie???"... Uprzejmnie donoszę, że nasz bój dobiegł końca i mieszkamy już w naszym nowym domu... Sama nie wierzę, że to już!!! Co prawda, jeszcze fachowcy kończą tzw kosmetykę ( tu kontakcik, tu listwa to insza pierdółka) ALE TO JUŻ!!! EWA Gratulacje!!!!!!!! hmm..ale ty tak po cichcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A ja w innym temacie Macie już plany na sylwestra? u nas sylwester jest sasiedzki - na polu, ognisko itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 witam grupkę..... dzis mamy piękny dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 oby.... napiszcie jak swiatecznie ozdabiacie swoje domki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 01.12.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 witam czwartkowo! Hello, hello! Czy ktoś zna firmę Framex? Macie jakieś doświadczenia? Właśnie zbieram oferty na okna (PCV) i póki co ta firma jest najlepsza... Czy Wasze doświadczenia to potwierdzają? Czy przy zamówieniu okien zaliczka rzędu 30-40% to standard? Mnie się wydaje to dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 witam czwartkowo! Hello, hello! Czy ktoś zna firmę Framex? Macie jakieś doświadczenia? Właśnie zbieram oferty na okna (PCV) i póki co ta firma jest najlepsza... Czy Wasze doświadczenia to potwierdzają? Czy przy zamówieniu okien zaliczka rzędu 30-40% to standard? Mnie się wydaje to dużo... firmy nie znam- ale zaliczka 30% to standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts