Iwonka i Adaś 05.12.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić Oj, Didi, to w sumie chyba dobrze, że nasze weekendowe spotkanko nie doszło do skutku, bo bym miała wyrzuty sumienia, że przeciągi w moim domku tak cie załatwiły. Zdrówka Ci życzę a na gardełko grzane piwko z miodem proponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić Oj, Didi, to w sumie chyba dobrze, że nasze weekendowe spotkanko nie doszło do skutku, bo bym miała wyrzuty sumienia, że przeciągi w moim domku tak cie załatwiły. Zdrówka Ci życzę a na gardełko grzane piwko z miodem proponuję. ja piwa nie lubię nawet jego zapachu nie znoszę więc proszę o inne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.12.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić Oj, Didi, to w sumie chyba dobrze, że nasze weekendowe spotkanko nie doszło do skutku, bo bym miała wyrzuty sumienia, że przeciągi w moim domku tak cie załatwiły. Zdrówka Ci życzę a na gardełko grzane piwko z miodem proponuję. ja piwa nie lubię nawet jego zapachu nie znoszę więc proszę o inne rady To pozostaje mleko z miodem Witam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.12.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 praojciec stworzył grupę i sobie poszedł dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić a gdzie sie tak kobieto zaprawiłas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 praojciec stworzył grupę i sobie poszedł dalej osierocił nas Oj nie ładnie mnie tak obgadywac, nie ładnie... popatrzce na to z innej strony... udalo się stworzyc grupe, ktora sie doskonale rozkrecila i zyje sobie doskonale swoim wlasnych zyciem, ... a ja postawilem sobie kolejne wyzwanie, a sentymentu i tak bede tu zagladal.. co do tego mozecie być pewni... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dred 05.12.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Włanie otrzymałem ofertę Ekodom-u i rzeczywisćie jest ona niezła.. z naciskiem na słowa - "muszę z nimi pogadać" . Prawdę mówišc już to zrobiłem i chyba do negocjacji w sprawie okien z Eko-domem jest już nas trójka... Idę do nich w poniedziałek... O Szczególach dam znać... Grzesiek, poczekaj trochę. Ja jak się do nich nie odzywałem to sami do mnie zadzwonili z propozycją głębszego rabatu. To mi się podoba. Chyba u nich kupię moje okna. Wiem skad biorą VEKE od DAKO .Sprawdzilem w wyszukiwarce mają bardzo dobrą opinie i wysoki standard poczytaj.Odnośnie rabatu tez dzwonili dali mi 35% i szare uszczeli zamiast czarny oraz wypełnienie rowka w standardzie ale niechcą mi spuścić z ceny głowic ozdobnych retro .Podaj mi twoj nr telefonu to sie zgadamy i przyjdziemy jako grupa zakupowa .Czy kupujesz też u nich brame garażową Wiśniowskiego?i jaki rabat dostałeś? zobacz http://www.dako.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witamy w poniedziałek. W tym tygodniu pracuję na popołudnie, tak że sprawdze ten adresik z Pomorskiej. Listonosz własnie przyniósł warunki przyłączy z Wodociągów. Facet, ze stowarzyszenia energet. miał przywieźć warunki przyłaczy en/el do konca tygodnia i kicha, trzeba dzwonić. Czekamy na projekt z biura architektonicznego, miał dotrzeć dzisiaj, zobaczymy Przed robotą jeszcze jade olej w aucie wymianić. Troczę sie nazbierało jak na poniedziałek, a i telefonów kilka trzeba będzie wykonać. Życzymy Wszystkim udanego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam! Jak dobrze, że tu się pisze bo......siadło mi gardło i nie mogę mówić a gdzie sie tak kobieto zaprawiłas???? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Małe ogłoszenie: Gdyby ktos poszukiwał dobrego miejsca na sylwestra to serdecznie zapraszam do "Kwiatka" pod Goleniowem. Nie wiem jak w tym roku z transportem (zazwyczaj jadą z prawego brzegu autobusy). Koszt to 400zł od pary. Super jedzenie (dużo i dobre), świetna orkiestra, dobry alkohol, no i na sali się nie pal(dot. np. Czupurka ). Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.12.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Kochani, Czy ktoś z was zna program MATLAB? Lub zna kogoś, kto zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.12.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 vitulano Pamiętajcie, żeby zakup materiałów zostawic po swojej stronie! Powodzenia. dlaczego po swojej stronie? nie jest korzystniej i łatwiej przerzucić to na wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.12.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 oczywiście: witam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.12.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 HURRA, HURRA, HURRA!!! Właśnie dostałam pismo od gminy Police, że przenieśli planowaną na mojej działce lokalizację trafostacji na odlesianą działkę gminną przy sąsiedniej ulicy! Ufff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.12.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 vitulano materiały z których budujesz dom są bardzo ważne, ich ilość, jakość, rozwiązania technologiczne, a nawet daty ważności - na tym wszystkim może cię przyciąć wykonawca - i przepraszam tu wszytskich wykonawców, ale niestety w moim przekonaniu przy budowie domu toczy się nieustanna bitwa między wykonawcami a inwestorami (zupełnie nie wiem dlaczego, jakbyśmy byli z innej gliny...), kto kogo Oczywiście są wyjątki, ale o nich tu nie mówimy. Dlatego zakup materiałów jest kluczowym elementem powodzenia ekonomicznego i jakościowego inwestycji: budowa domu. Nie można tego odpuścić. pozdrawiam w leniwą niedzielę nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.12.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 HURRA, HURRA, HURRA!!! Właśnie dostałam pismo od gminy Police, że przenieśli planowaną na mojej działce lokalizację trafostacji na odlesianą działkę gminną przy sąsiedniej ulicy! Ufff! no to rzeczywiście HURRA, problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 HURRA, HURRA, HURRA!!! Właśnie dostałam pismo od gminy Police, że przenieśli planowaną na mojej działce lokalizację trafostacji na odlesianą działkę gminną przy sąsiedniej ulicy! Ufff! no to rzeczywiście HURRA, problem z glowy To HURRRAAA !!! dla Ciebie i od nas. Gratulation. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 05.12.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Życzymy pełnego pozytywnych wrażeń, udanego i pełnego jedynie sukcesów przyszłego tygodnia!!! dwa vitulaki ps. do jutra Witam na forum, także życzę powodzenia ''w budowaniu" , my tak jak i Wy zaczynamy budowę wiosną na prawobrzeżu; jestesmy w trakcie poszukiwania wykonawcy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 praojciec stworzył grupę i sobie poszedł dalej osierocił nas Oj nie ładnie mnie tak obgadywac, nie ładnie... popatrzce na to z innej strony... udalo się stworzyc grupe, ktora sie doskonale rozkrecila i zyje sobie doskonale swoim wlasnych zyciem, ... a ja postawilem sobie kolejne wyzwanie, a sentymentu i tak bede tu zagladal.. co do tego mozecie być pewni... pozdrawiam m. maksiu - Wielki Praojcze zostawiłeś nas samych tak jak Pramatka (która od sieci odcięta została ) dlategoż smutek nas wielki ogarnął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts