Maggie 05.12.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 HURRA, HURRA, HURRA!!! Właśnie dostałam pismo od gminy Police, że przenieśli planowaną na mojej działce lokalizację trafostacji na odlesianą działkę gminną przy sąsiedniej ulicy! Ufff! no to rzeczywiście HURRA, problem z glowy To HURRRAAA !!! dla Ciebie i od nas. Gratulation. dzięki . O jeden problem mniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Masggie - to ci teraz lżej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 praojciec stworzył grupę i sobie poszedł dalej osierocił nas Oj nie ładnie mnie tak obgadywac, nie ładnie... popatrzce na to z innej strony... udalo się stworzyc grupe, ktora sie doskonale rozkrecila i zyje sobie doskonale swoim wlasnych zyciem, ... a ja postawilem sobie kolejne wyzwanie, a sentymentu i tak bede tu zagladal.. co do tego mozecie być pewni... pozdrawiam m. maksiu - Wielki Praojcze zostawiłeś nas samych tak jak Pramatka (która od sieci odcięta została ) dlategoż smutek nas wielki ogarnął! święte słowa! Maksiu, zaglądaj jak najczęściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 popieramy o wielki moderatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Masggie - to ci teraz lżej na duszy oj lżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 no to teraz do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.12.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Melduję, że wreszcie uprawomocniło się moje pozwolenie na budowę.Ale chyba już tego roku nie ruszę, poczekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Melduję, że wreszcie uprawomocniło się moje pozwolenie na budowę. Ale chyba już tego roku nie ruszę, poczekam na wiosnę gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.12.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie, melduję, że szykuję się do zalewania kolejnego stropu. Lada moment wejdą z dachem. Niebo mi sprzyja. Pozdrawiam. Wpadnę jeszcze kiedyś - pozwolicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie, melduję, że szykuję się do zalewania kolejnego stropu. Lada moment wejdą z dachem. Niebo mi sprzyja. Pozdrawiam. Wpadnę jeszcze kiedyś - pozwolicie? oczywiście że pozwolimy a nawet oczekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie, melduję, że szykuję się do zalewania kolejnego stropu. Lada moment wejdą z dachem. Niebo mi sprzyja. O jak fajnie macie. GRATULUJEMY!!! vitulaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich Melduję, że wreszcie uprawomocniło się moje pozwolenie na budowę. Ale chyba już tego roku nie ruszę, poczekam na wiosnę Są tacy, co właśnie rozpoczynają, na przeciwko naszej działki właśnie wystartowały dwie budowy, dzisiaj kopali pod fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A ja od tygodnia czekam na upragniony gaz i co dzień mam nadzieję, że następnego już będzie. Może jutro się uda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A ja od tygodnia czekam na upragniony gaz i co dzień mam nadzieję, że następnego już będzie. Może jutro się uda . a co na to gazownia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.12.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.12.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejki, Barbórki, itp. paranoja pewnie gazownia .... na gazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Melduję, że wreszcie uprawomocniło się moje pozwolenie na budowę. Ale chyba już tego roku nie ruszę, poczekam na wiosnę Super! My spodziewamy się do końca miesiąca wszystko skompletować i złożyć. Jak długo czekaliście na uprawomocnienie od momentu złożenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 05.12.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A ja od tygodnia czekam na upragniony gaz i co dzień mam nadzieję, że następnego już będzie. Może jutro się uda . Czekając na warunki przyłaczy, to musiałem interweniować w gazowni i wodociągach, bo coś mi się za długo wydawało. Okazało się, że dobrze zrobilismy, bo UWAGA! poginęły im papiery!!. Po interwencji szybko wszystko poznajdywali. No względnie szybko - tydzień!!! ps. a dzisiaj oczekujemy projektu z Archigraph'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie, melduję, że szykuję się do zalewania kolejnego stropu. Lada moment wejdą z dachem. Niebo mi sprzyja. Pozdrawiam. Wpadnę jeszcze kiedyś - pozwolicie? Józiu masz w zęby wiesz za co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts