maro74 06.12.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Miło mi byc w tak zacnym towarzystwie i jak przystało na nowego odrazu pytam. Czy istnieje jakaś podgrupa dotycząca Stargardu Szczecińskiego? A co się tak kolega na dzień dobry chce izolować My tu jedna wielka rodzina jesteśmy, czy prawobrzeże, czy Morzyczyn, czy Dominikowo, czy Borzysławiec, czy Grzędzice, czy nawet lewobrzeże A Police to od macochy? Police to moje rodzinne miasteczko, no teraz to już MIASTO. Rodzice i rodzenstwo nadal tam mieszkają. Jaki rejon Polic , można wiedzieć? Pozdrowionka Witam wszystkich Vitulano ja teraz mieszkam vis a vis szpoitala a działke mam na tym nowymosiedlu co teraz powstaje za wiaduktem po prawej stronie jak się wyjeżdza z Polic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A ja byłam grzeczna, bo dostałam prezencik oj...ja tez byłam grzeczna...nawet bardzo.... TESKA Sądzę że to czysto subiektywne spojrzenie - jak widać Mikołaj miał inne zdanie. tak myslisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 istnieja!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.12.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 eeeee tam......ale tak fajnie......chociaz córcia zadowolona z prezentu???? Jednak mam rację Mikołaj u Was był tylko Ciebie ominął Musisz być grzeczniejsza to może Gwiazdor do Ciebie zawita P.S. Ale ileż to radości jak o naszych dzieciach Mikołaj nie zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 dostałam, dostałam.....od mikołaja......kubek....muratorowy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.12.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 dostałam, dostałam.....od mikołaja......kubek....muratorowy!!!!!!! Gratuluję Więc sprawiedliwość istnieje - jak ktoś był grzeczny to Mikołaj o nim nie zapomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 dostałam, dostałam.....od mikołaja......kubek....muratorowy!!!!!!! a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.12.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich ! Tomku idąc za Twoją sugestią dotyczącą projektu jak sie rozpędziłam że zmieniłam na zupełnie inny , choś właściwie taki sam tylko z innego biura projektowego w sprawie Mikołaja był u dzieci , szczęśliwe ciężko było do szkoły wygonić bo gadżety brali pod pachę , ale sie nie ugięłam i poszli bez heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Pozdrawiam wszystkich. U mnie Mikołaja niet. Chyba pracownicy urzędu w Szczecinie zrobili mi złą prasę u świętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 eeeee tam......ale tak fajnie......chociaz córcia zadowolona z prezentu???? Oczywiście! To jeden z prezentów z listu do św. Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 witam mikołajkowo ło matko ale natrzaskaliście postów czytałam całe 4 strony u nas mikołaj dotarł, choć skromniutki jakiś - same słodycze. ale co się dziwić to w końcu mał mikołajek Bodekku - piękny domeczek, ale ja trawki nie widzę Maggie - gratulejszyn Józia - wreszcie się pokazałaś kobito witam również wszystkie "świeżynki" i praojca z rzadka się ujawniającego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 witam mikołajkowo ło matko ale natrzaskaliście postów czytałam całe 4 strony Bodekku - piękny domeczek, ale ja trawki nie widzę witam również wszystkie "świeżynki" i praojca z rzadka się ujawniającego pozdrawiam trawka - to takie małe, zielone na ziemi dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.12.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich! Jaką hydroizolację stosowaliście lub zamierzacie stosować pod ogrzewanie podłogowe - folię, papę, inne? Jakie są poszczególne warstwy podłogi: papa termozgrzewalna (ciekawe, jak będzie się zachowywała pod wpływem ciepła) folia styropian lub wełna wytłoczka ze styropianu pod rurki. wylewka (jastrych) terakota lub inne? u mnie: papa, folia, styropian+styropian z folią (pod rurki), wylewka, gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam wszystkich!!! Zycze Wam wspanialych prezento i ogromnej radosci tych, ktorzy zostali przez Was obdarowani.... P.S. moj syn tak sie wzruszyl na prezent ze przez 15 minut tak z radosci sie darl, prawie sie poplakal..... i to mi wystarcza# A DZISIAJ SA MOJE URODZINY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A DZISIAJ SA MOJE URODZINY!!!! Jolly wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.12.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jolly - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. STO LAT, STO LAT też jestem grudniowa tylko ja dopiero za 19 dni świetuję razem z jezuskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jolly - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. STO LAT, STO LAT też jestem grudniowa tylko ja dopiero za 19 dni świetuję razem z jezuskiem no, no, no w niezłym towarzystwie się obracasz Chaplin też 24 go grudnia się urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 P.S. moj syn tak sie wzruszyl na prezent ze przez 15 minut tak z radosci sie darl, prawie sie poplakal..... i to mi wystarcza Jejciu, to co ty mu podarowałaś? Mój też sie ucieszył, ale spytał, czemu nie dostał tego, co "narysował"w liscie do Mikołaja..czemu, czemu, bo nabazgrolił na kartce cały film akcji, jakis pożar, żołnierza z helikopterem, wujka na obcasach, a wszytsko zalane wodą z węża strażackiego - no niewiele było widać...no i co Mikołaj miał począć? Kiedy jedyne klarowne akcenty tego listu, czyli żołnierz i helikopter, mój syn juz ma? Może gwiazdka sie bardziej postara..poproszę o interpretację listu No i wszytstkiego najlepszego z okazji urodzin: fajny z ciebie prezencik Mikołajkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kupilam mu Hot Wheelsa (Boniu nie wiem czy dobrze) z torem i potworem bagiennym..... naprawde takie wzruszenie... spedzilam przy samym skladaniu ok. 45 minut - on w tym czasie poszedl z babcia do kosciola by Bozi podziekowac za prezent!!!! Dla tych chwil warto naprawde zyc!!!! Dziekuje za zyczenia wszystkim!!! Mam juz luksfery, mozaika pieknie sie uklada - i tu niestety nie zgodze sie z Pawlem - trafil mi sie dobry kafelkarz - mam nadzieje ze w tej opinii dotrwam do konca!!! Spiesza sie, bo przeciez Wigilia ma byc w nowym domu, a tam jeszcze tyle prac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 jolly wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts