vitulano 07.12.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Kurde dzisiaj miała przyjść przesyłka z projektem W zasadzie to wczoraj w mikołajki i myśleliśmy, że dzisiaj bo odwiedził nas kominiarz (jak już pisalem). Ciekawe, kto jutro zawita, może w końcu listonosz . ps. Do tego w robocie mam przenosiny do 70% mniejszego pokoju bez okien , nie wiem jak wszystkie graty pomieszczę ps.1 Codziennie przejeżdzam jadąc z pracy koło naszej działeczki i tak se myślę, kiedy tu wjadę i............. - w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.12.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Vitulano- predzej niz myslisz-sorry za brak polskich znakow ale na drugiej rece spi mlode. Jeszcze rok temu mialam stan surowy z tynkami a mieszkam od pol roku!! Wszystkich pozdrawiam-podczytuje prawie na biezaco-i zycze milego pomieszkiwania i szybkiego osiagniecia stanu pomieszkkiwania. Bodekku- ja ciagle bez trawki- zazdroszcze!! A na marginesie-jak to milo przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 07.12.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Vitulano- predzej niz myslisz-sorry za brak polskich znakow ale na drugiej rece spi mlode. Dzieki za słowa otuchy. Co tam polskie znaki i tak do ekwilibrystyki zliczyć można pisanie jedną ręką, operowanie myszką itp. trzymając maleństwo w drugiej Trening chyba jednak czyni mistrza. Pozdrowionka dla maleństwa również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 07.12.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Witajcie ! Mamy już ekipę budowlaną na wiosnę , jutro podpisujemy umowę i czekamy aż stopnieją śniegi. Pozdrawiam i życzę miłego czwartku.bikosa jak Twoje maleństwo ? Moja córeczka ma już 13 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 07.12.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 iwa-k fajnie macie już kolejny etap z głowy. GRATULACJE! ps. przed nami jeszcze rozmowy z umówionymi ekipami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.12.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Vitulano- predzej niz myslisz-sorry za brak polskich znakow ale na drugiej rece spi mlode. Jeszcze rok temu mialam stan surowy z tynkami a mieszkam od pol roku!! Wszystkich pozdrawiam-podczytuje prawie na biezaco-i zycze milego pomieszkiwania i szybkiego osiagniecia stanu pomieszkkiwania. Bodekku- ja ciagle bez trawki- zazdroszcze!! A na marginesie-jak to milo przy kominku trawka na wiosnę i u ciebie będzie a fakt - kominek to super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Czy to przesilenie jesienne czy już zimowe?Spałam 12 godzin i gdyby nie budzik to pewnie jeszcze bym pospała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków cem.-wap. Wszelkie namiary proszę na priv. Z góry dzięki zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Czy to przesilenie jesienne czy już zimowe? Spałam 12 godzin i gdyby nie budzik to pewnie jeszcze bym pospała dopiero się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 witam grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.12.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam , dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.12.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam wszystkich i od razu odpowiadam tomadyna a i owszem na przedłużeniu i od razu w bok Ale tajemnieczo a ja pociągnę Pani Dario imienniczko mojej córki - a to w prawo czy w lewo, jaka mięta lub tymianek przypadła Panie Tomku, immieniku mojego małża - a to od razu za zaściankową w lewo, świeże działeczki, jeszcze ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam Dario !! czyżby sie nowa sšsiadka szykowała???/ a moze Bluszcz? ja mięta pozdrawiam sasiadow ... i nie tylko! kasia wiesz że zapomniałam jak ulica się nazywa - chyba z przejęcia. My już rok temu chodziliśmy przy tych działkach, ale nie mogliśmy sie zdecydować bo były za duże jak dla nas. Teraz też zupełnie przypadkiem, ktoś namówił kogoś żeby zrezygnował z mniejszej i my szybciutko wskoczyliśmy na to miejsce. a jeszcze trzy tygodnie temu chcieliśmy odłożyć szukanie działki na przyszły rok. Ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Dzieńdoberek wszystkim. Ja tradycyjnie z problemem. Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś, kto może wyciąć i wykarczować drzewa w pasie drogowym za cenę nie powalającą na kolana? Ewentualnie tylko wykarczować po wycince. Sprawa pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Dzieńdoberek wszystkim. Ja tradycyjnie z problemem. Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś, kto może wyciąć i wykarczować drzewa w pasie drogowym za cenę nie powalającą na kolana? Ewentualnie tylko wykarczować po wycince. Sprawa pilna. a pozwolenia jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.12.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam przelotem, coś ostatnio mało czasu mam Daria gratuluje, wreszcie znalazłaś iwa-k znalezienie dobrej ekipy to połowa sukcesu, gratulacje Didi ja też mam przesilenie i w sumie wszystko mi jedno czy ono jesienne czy zimowe, wolałabym go nie odczuwać trobe a zgodę na wycinkę masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.12.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Daria gratuluje, wreszcie znalazłaś Dzięki , wreszcie znalazłam uff ale w związku z tym jednak nie będziemy po sąsiedzku - jak już mam działkę to daje sobie rok na wyprowadzkę z naszej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts