Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Dzieńdoberek wszystkim. Ja tradycyjnie z problemem. Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś, kto może wyciąć i wykarczować drzewa w pasie drogowym za cenę nie powalającą na kolana? Ewentualnie tylko wykarczować po wycince. Sprawa pilna.

Witam.

Namiary na jedną z takich firm masz w rankingu Klausa. Nie są drodzy.

pozdrawiam

Konrad

Daria gratuluje, wreszcie znalazłaś :D

Dzięki , wreszcie znalazłam uff

ale w związku z tym jednak nie będziemy po sąsiedzku - jak już mam działkę to daje sobie rok na wyprowadzkę z naszej wsi :wink: :)

ale prawie :D przecież to wioska obok :wink: z tej samej Gminy :D

ale to już nie to samo co przez ulicę, prawda? :)

Dzieńdoberek wszystkim. Ja tradycyjnie z problemem. Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś, kto może wyciąć i wykarczować drzewa w pasie drogowym za cenę nie powalającą na kolana? Ewentualnie tylko wykarczować po wycince. Sprawa pilna.

Cześć - a dlaczego sama musisz je wycinać - u nas załatwiał to zakład komunalny ?

Witam wszystkich już prawie świątecznie :lol:

Proszę poratujcie mnie troszkę - szukam kogoś solidnego do zrobienia barierek drewnianych do schodów, już mi ręce opadają od tych wszystkich pseudo fachowców, więc boję się na własną rękę pierwszego lepszego brać, poradźcie coś :-?

Ale gdyby ktoś miał w planach robienie szamba betonowego to mogę podpowiedzieć kogo NIE BRAĆ NIGDY W ŻYCIU :evil:

.......... a my znowu z przeszkodami :evil:

Na sobotę jesteśmy umówieni z facetem co będzie adaptował projekt i przygotowuje nam wszystkie papiery do pozwolenia na budowę.

Dzisiaj dzwonie do biura architektonicznego z pytaniem, czy i kiedy wysłaki projekt. Ponoć w poniedziałek. Lecę na pocztę z nr. przesyłki i kicha, nie ma i nie było. Reklamaja to ok. tygodnia najszybciej.

Dzwonię znów do Archigrafu i mówię, że projekt potrzebuję już. Pani taka miła, że(po mojej podpowiedzi) zadeklarowała iż wysyła zaraz drugi kurierem.

Wszystko z przeszkodami i to takimi prozaicznymi, których przewidzieć nie można :evil:

Mamy nadzieje, że nas tyczy sie to lepsze przysłowie , że co się w bólach rodzi.....itd :D

Pozdrawiamy wszystkich