bodekku 08.12.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 budowa uczy cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 08.12.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Oj tak, święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 coś się popsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robh75 08.12.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Powiedz mi Budekku, cóż to za płyty z których budowany jest twój pałacyk. Cóż to za technologia i jak ma się jej koszt w porównaniu do tradycyjnych.proszę, tylko nie wysmiewaj laika.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 vitulano - to tylko taki slang jeżeli otwierasz nową stronę to masz komunikat "nie ma postów" itp. bez paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Powiedz mi Budekku, cóż to za płyty z których budowany jest twój pałacyk. Cóż to za technologia i jak ma się jej koszt w porównaniu do tradycyjnych. proszę, tylko nie wysmiewaj laika. Pozdrawiam. witaj te płyty to OSB 3; dom budowany w technologii szkieletu drewnianego; koszt to 1450 + 7% VAT - nudowane pod klucz przez wykonawcę; ja się nie śmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 08.12.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 vitulano - to tylko taki slang jeżeli otwierasz nową stronę to masz komunikat "nie ma postów" itp. bez paniki Miałem taką cichą nadzieje, że to tylko o martwą naturę chodzi, która płata figle. U mnie w robocie maszyna drukowała mi wczoraj 4mb filmu rastrowego (ok 1 godz). Zabrakło 10 cm do końca i się komputer spalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 vitulano - to tylko taki slang jeżeli otwierasz nową stronę to masz komunikat "nie ma postów" itp. bez paniki Miałem taką cichą nadzieje, że to tylko o martwą naturę chodzi, która płata figle masz rację !! największym dramatem na Forum jest odcięcie od netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 08.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Na forum TAAAAAAK !!!!!!, ale przeczytaj co dopisałem wyżej. Jeszcze chcieli na mnie winę zwalić. ps. okazało się, że poszedł zasilacz i płyta główna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.12.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam wieczorkowo szanownych Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.12.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witajcie ! Mamy już ekipę budowlaną na wiosnę , jutro podpisujemy umowę i czekamy aż stopnieją śniegi. Na jaką kwotę się dogadaliście jeśli można zapytać? Klaus priv ta ekipa budowała dwa domy obok nas, a wiosną budują nam i naszym sąsiadom - więc mamy nadzieję,że nie będą ''uciekać'' nam na inne budowy daleko od nas- jak nie u nas będą robić , to u sąsiada - będą zawsze ''pod ręką'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.12.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Cześć - a dlaczego sama musisz je wycinać - u nas załatwiał to zakład komunalny ? Kasia78, muszę sama, bo miasto nie ma kasy (a przede wszystkim interesu) a jeśli tego nie zrobię, to będę musiała wracac do domu helikopterem. Moja działka nie ma dostępu do drogi, to znaczy na mapie Szczecina droga jest, ma nawet swoją nazwę ale fizycznie nie istnieje. Mogłabym sądzic się z miastem o niezgodny z prawem podział gruntu, ale znając tempo polskiego wymiaru sprawiedliwości, nie dożyłabym wyroku (a nie jestem jeszcze taką zgrzybiałą staruszką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.12.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ale gdyby ktoś miał w planach robienie szamba betonowego to mogę podpowiedzieć kogo NIE BRAĆ NIGDY W ŻYCIU Koniecznie powiedz a najlepiej prześlij informację Klausowi do rankingu wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.12.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 vitulano monka dzięki, mam nadzieję, że ekipa będzie dobra Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.12.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Klaus priv ta ekipa budowała dwa domy obok nas, a wiosną budują nam i naszym sąsiadom - więc mamy nadzieję,że nie będą ''uciekać'' nam na inne budowy daleko od nas- jak nie u nas będą robić , to u sąsiada - będą zawsze ''pod ręką'' Czy ja też mogę prosic o info. Chciałabym miec porównanie ze swoją ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.12.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witajcie, vitulano przyjrzałam się twojej działce, toż to kawał działki! Budujcie, budujcie, budujcie, będe miała gdzie odsapnąć w drodze na przystanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 08.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Działka spora bo prawie 1600 m. Bedzie pole do popisu. Swoją drogą to kawał drogi do tego przystanku, do tego bez chodnika jeszcze. Szczególnie jak ciemno, a ja wracam z roboty to bardzo trzeba uważac na przechodniów . W każdym razie wdepnięcie w połowie dystansu do przystanku zawsze pozwoli odsapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.12.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Na forum TAAAAAAK !!!!!!, ale przeczytaj co dopisałem wyżej. Jeszcze chcieli na mnie winę zwalić. ps. okazało się, że poszedł zasilacz i płyta główna no to faktycznie można "wyjść z siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.12.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Witam i uciekam w trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.12.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts