Daria 09.12.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 / Archiwum W przyszłym roku banki mogš przestać udzielać kredytów walutowych. Klienci, którzy będš zmuszeni brać pożyczki w polskiej walucie, zapłacš wyższe raty! Jak pisze "Rzeczpospolita", taki zakaz może wprowadzić nadzór bankowy, wydajšc tzw. rekomendację, której najprawdopodobniej nie sprzeciwi się żaden działajšcy w Polsce bank - przewiduje gazeta, i dodaje, że za ograniczeniem opowiada się większoć dużych polskich banków. Jako prawdopodobny termin podjęcia takiej decyzji "Rzeczpospolita" wymienia luty 2006 roku. to dla wszystkich którzy chca brac kredyty..... czyli banki chcą więcej zarobić ja nie chcę tu wypisywać jakie słowa mi się cisną na usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.12.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Daria - pofolguj sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 09.12.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dzieki Maro ale cos mi nie wychodzi ciagle pisza sorry Sprobuje za jakis czas moze maja zaklucenia U mnie też tak samo ale niedawno wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 09.12.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 I TYM RAZEM ZAWALILI: KAFELKARZ ZLAPAL CUGA I 4 DNI GO JUZ TRZYMA I NIE PRZYJEZDZA (od maja nie pil) A JEGO BRAT SAM ROBI; ILE MOZE............. Boże..... A maro74 Ci tego nie może zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.12.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Klaus czego????? co Maro 74 moze mi zrobic???? dokonczyc? pomoc pomalowac i polozyc barana na sufit w salonie???? MARO 74 mozesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dzieki Maro ale cos mi nie wychodzi ciagle pisza sorry Sprobuje za jakis czas moze maja zaklucenia Eeeeee. tam zakłócenia Trzeba włączyć opcję w prawym górnym rogu ekranu Hybrid i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.12.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Witam wszystkich U niektorych z Was widzialam zdiecia dzialek robione z gory chyba przez satelite gdzie w internecie mozna znalesc Szczecin Jesli Ktos wie to bardzo prosze o adres o tak, przyłączam się do prośby bo na stronie u tomadyna moja działka nie jest akurat widoczna .... Daj mi adres e-mail to Ci prześlę zdjęcie Twojego terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.12.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Już na mojej stronie jest zdjęcie obejmujące większy obszar terytorialny. Więc sąsiedzi możecie sobie popatrzeć gdzie są Wasze działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.12.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Tomadyna prubowalam z funkcja hybrid ale tez nie dziala moj adres to [email protected] to jest Wielgowo ul Sokolnikow kolo Tczewskiej i puszczy Goleniowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 09.12.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Vitulano czy wasza działeczka to ta jeszcze nie ogrodzona? Byłam dziś po dziennik budowy w Goleniowie więc przyglądałam się okolicznym działkom Dokładniutko ta Jeszcze nie ogrodzona Musimy ćwiczyć cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.12.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Tomadyna prubowalam z funkcja hybrid ale tez nie dziala moj adres to [email protected] to jest Wielgowo ul Sokolnikow kolo Tczewskiej i puszczy Goleniowskiej Niestety ale regionu Wielgowa nie ma tak dobrze sfotografowanego. Tak dla informacji: Jak się zbliża to widać dwa kolory zielony i taki ciemniejszy brunatny. Tam gdzie jest zielony to jest słabo z przybliżeniem, a gdzie brunatny to można nawet zobaczyć parkujace na ulicy samochody. No cóż lewobrzeże górą Przykro mi Bryta ale chyba nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.12.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Witam wieczorkiem! No i z moim bólem głowy skończyło się na antybiotyku - ponoć to zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.12.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ale licza sie checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 09.12.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 !!!MAMY PROJEKT!!! Właśnie kurier go dostarczył po dłuuuuuugim oczekiwaniu. Jutro możemy działać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.12.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 !!!MAMY PROJEKT!!! Właśnie kurier go dostarczył po dłuuuuuugim oczekiwaniu. Jutro możemy działać dalej No to super, gratulacje! Cierpliwość została nagrodzona A ja dziś oglądałam w gminie projekt decyzji o warunkach zabudowy. Jestem usatysfakcjonowana treścią i tempem pracy urzędu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.12.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 !!!MAMY PROJEKT!!! Właśnie kurier go dostarczył po dłuuuuuugim oczekiwaniu. Jutro możemy działać dalej Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.12.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A tak w ogóle - witam wieczorem! Wybiera się ktoś jutro na Pendereckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.12.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 !!!MAMY PROJEKT!!! Właśnie kurier go dostarczył po dłuuuuuugim oczekiwaniu. Jutro możemy działać dalej i ja się przyłączam do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.12.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Didi, dziękuję za szybki odzew. Dam znac niezależnie od decyzji po konsultacji z "resztą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.12.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Iwa-k, dziękuję. Dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts