Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Ja też witam!

osobiście nie mam nic przeciwko takiej zimie w tym roku bo dzięki temu mogę nadal budować :roll: wczoraj mieliśmy wiechę :) w grudniu :o było zimno ale fajnie :)

Za to dzisiaj jestem wk...%$#@#%$% !!! Znajomej na budowie w Mierzynie ukradli w nocy 4 palety dachówki, rynny, okno dachowe i nawet dysperbit z kanciapy :evil: :evil: :evil: Musieli załadować to na hds-a bo inaczej nie daliby rady :evil:

A ja dziś oglądałam w gminie projekt decyzji o warunkach zabudowy. Jestem usatysfakcjonowana treścią i tempem pracy urzędu :D !

Maggi czyli rozumiem, że widmo trafostacji udało Ci się odpędzić?

Dokładnie tak! :D

Co więcej inne ustalenia: linia i % zabudowy, wysokość też są dla mnie b. korzystne!

Ja tam za mroźną zimą nie tęsknię. I tak wymarzłam wczoraj na koncercie w stoczni jak pies! :-?

Witam wieczorkiem. Aleście napisali.

Wkońu mi geodeta punkty graniczne wytyczył na działce a co najważniejsze na koszt gminy :lol: . Musze się pochwalić że z mapki jaką miałem (zwykłe ksero) wytyczałem sam sznurkiem i miarą 20m i machnąłem się najwięcej o 30 cm przy rozpiętości 35 a że man aż sześć punktów i skos to geodeta az się dziwił że tak mi się udało . :wink:

Witam wieczorkiem. Aleście napisali.

Wkońu mi geodeta punkty graniczne wytyczył na działce a co najważniejsze na koszt gminy :lol: . Musze się pochwalić że z mapki jaką miałem (zwykłe ksero) wytyczałem sam sznurkiem i miarą 20m i machnąłem się najwięcej o 30 cm przy rozpiętości 35 a że man aż sześć punktów i skos to geodeta az się dziwił że tak mi się udało . :wink:

Ja wytyczyłem sobie samemu trase wodociagu - ok.35 metrów. Rura wyszła mi idealnie w tym miejscu w jakim miała być - tyczyłem na zupełnie pustej działce przy pomocy brata, dalmierza laserowego, deski do prasowania i palików.