Teska 11.12.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorkowo. Idę po drinka hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 witam wszystkich.....rankiem i deszczowo, a miala byc zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.12.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Brrr, niech przestanie! Ja też witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.12.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ja też jestem i witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.12.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam niedzielnie szaro i buro dziś - a dzieci mnie ciągną na lodogryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 11.12.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witamy i my wszystkich. Mamy typową nasza zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ja też witam! osobiście nie mam nic przeciwko takiej zimie w tym roku bo dzięki temu mogę nadal budować wczoraj mieliśmy wiechę w grudniu było zimno ale fajnie Za to dzisiaj jestem wk...%$#@#%$% !!! Znajomej na budowie w Mierzynie ukradli w nocy 4 palety dachówki, rynny, okno dachowe i nawet dysperbit z kanciapy Musieli załadować to na hds-a bo inaczej nie daliby rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witamy i my wszystkich. Mamy typową nasza zime. formalnie to mamy jeszcze jesień, zima dopiero w kalendarzu za dwa tygodnie. oby nie dopadla nas tylko z nienacka, tak jak czasami sie zdarzalo m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.12.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 A ja dziś oglądałam w gminie projekt decyzji o warunkach zabudowy. Jestem usatysfakcjonowana treścią i tempem pracy urzędu ! Maggi czyli rozumiem, że widmo trafostacji udało Ci się odpędzić? Dokładnie tak! Co więcej inne ustalenia: linia i % zabudowy, wysokość też są dla mnie b. korzystne! Ja tam za mroźną zimą nie tęsknię. I tak wymarzłam wczoraj na koncercie w stoczni jak pies! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 11.12.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Maksiu fakt, zimy jeszcze nie ma.Monka masz rację, każdy by się cieszył na Twoim miejscu.Chociaż ja też przyzwyczaiłem się do takich zim. Mam pytanko do Załomowiczów. Co wynika z Waszych badań poziomu wód gruntowych. Na jakiej wysokości występują według badan Waszych ekspertów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 11.12.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dokładnie tak! Co więcej inne ustalenia: linia i % zabudowy, wysokość też są dla mnie b. korzystne! Gratulacje. Po takich wieściach człowiek dostaje skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Pozdrawiam wieczorkowo Jakoś pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.12.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorkiem. Aleście napisali. Wkońu mi geodeta punkty graniczne wytyczył na działce a co najważniejsze na koszt gminy . Musze się pochwalić że z mapki jaką miałem (zwykłe ksero) wytyczałem sam sznurkiem i miarą 20m i machnąłem się najwięcej o 30 cm przy rozpiętości 35 a że man aż sześć punktów i skos to geodeta az się dziwił że tak mi się udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorowo! Klaus a gdzie się budujesz? Zapytam się czy są chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 11.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorkiem. Aleście napisali. Wkońu mi geodeta punkty graniczne wytyczył na działce a co najważniejsze na koszt gminy . Musze się pochwalić że z mapki jaką miałem (zwykłe ksero) wytyczałem sam sznurkiem i miarą 20m i machnąłem się najwięcej o 30 cm przy rozpiętości 35 a że man aż sześć punktów i skos to geodeta az się dziwił że tak mi się udało . Ja wytyczyłem sobie samemu trase wodociagu - ok.35 metrów. Rura wyszła mi idealnie w tym miejscu w jakim miała być - tyczyłem na zupełnie pustej działce przy pomocy brata, dalmierza laserowego, deski do prasowania i palików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorowo! Klaus a gdzie się budujesz? Zapytam się czy są chętni. Tma gdzie większość z nas. Bezrzecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.12.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wieczorowo! Klaus a gdzie się budujesz? Zapytam się czy są chętni. Tma gdzie większość z nas. Bezrzecze I tu się z Sąsiadem muszę zgodzić P.S. Jutro rzucę okiem na Twoją studzienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.12.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witam wszystkichKlaus zauważ że poprawnie napisałam : próbuje ustalić jak daleko twoje domostwo bedzie sie znajdować od mojego ?? bo tak czytam i namierzam sšsiadów --- możesz sie pochwalić? dokładniejszym namiarem heh pozdr kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.12.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Moja działka ma nr 638. Tzn Zaściankową do końca i w prawo 7. działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.12.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Klaus ok dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts