Didi 14.12.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Witam!No to tyczenie zakończone. Jutro przyjeżdża stal i będą kopane fundamenty a w piątek beton.Plany ambitne zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Didi - Ty jak sobie cos zalozysz, to na pewno tak bedzie!!! Zobacz, ze nawet pogoda sie Ciebie slucha!!! Super oby tak dalej!!! Zerknij na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Oby Twoje słowa Jolly się sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 14.12.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ja też witam! osobiście nie mam nic przeciwko takiej zimie w tym roku bo dzięki temu mogę nadal budować wczoraj mieliśmy wiechę w grudniu było zimno ale fajnie Za to dzisiaj jestem wk...%$#@#%$% !!! Znajomej na budowie w Mierzynie ukradli w nocy 4 palety dachówki, rynny, okno dachowe i nawet dysperbit z kanciapy Musieli załadować to na hds-a bo inaczej nie daliby rady Sąsiadko, spóźnione gratulacje z okazji wiechy! Widzę, że w przyszłym roku będziemy chyba opijać przeprowadzkę? A co do kradzieży, to u kogo to było? Znowu na ul. Macieja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Witam! Maggie, bodekku - dzięki GrzesiekB - dzięki sąsiedzie przeprowadzka raczej na koniec przyszłego roku, nie wiem jeszcze jak wyjdzie Co do kradzieży to miała ona miejsce w innym rejonie Mierzyna, na ul. Rolniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 jolly - to święta w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 14.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Witam środowo! Witam i ja! Salon skonczony, mozna w koncu klasc panele.... drugi wytrzezwial i konczy lazienke... widac ze sie stara i mu zalezy... ale jego brat Pan Artur jest naprawde dobry! wyprostowal mi sciany, choc juz w to nie wierzylam.... Jestem bardzo zadowolona!!! rany a w sobote... sprowadzam graty!!!! kupilam stol i komode do jadalni - stare piekne meble w dobrej cenie!!! no .... to tyle... nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 i zapadła cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 14.12.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 i zapadła cisza koniec pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 no to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Didi - Ty jak sobie cos zalozysz, to na pewno tak bedzie!!! Zobacz, ze nawet pogoda sie Ciebie slucha!!! Super oby tak dalej!!! Zerknij na priva! No i pierwszy minus dla dostawcy materiałów: stal ma być jutro rano (godzina 8 ) na budowie, a firma nie zadzwoniła, nie podała cen, nie zna adresu a mieli dostarczyć nam materiał na całą budowę Ale już zadziałałam - mam alternatywne wyjście Jeśli dadzą ciała jutro to powiem nazwę firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 14.12.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 jestem raczej biernym czytelnikiem forum, ale czytam Was wszystkich codziennie więc chciałbym się podzielić tą nowiną że od wczoraj mieszkam(y) już w swoim DOMU!!! Serdeczne Pozdrowienia dla Wszystkich Arthee Buduję D12 hmm... znaczy się zbudowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Pilne!Po ile kupowaliście ostatnio beton (B15)!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Dobre pytanie. Też bym chciał wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Dobre pytanie. Też bym chciał wiedzieć. a już miałam nadzieję że to ktoś z odpowiedzią znaczy się pytanie na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 14.12.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 POWITAĆ WIECZOROWO GRUPE. Didi a gdzie kupujesz stal tz w jakiej hurtowni jeśli można wiedziec i nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.12.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ostatnio kupowałam B 20 to nie pomogę. Za B15 w sierpniu płaciłam 165 zł netto ale ceny poszły w górę od tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.12.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam jako pierwsza w czwartek, Arthee, to gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.12.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 no to ja witam druga matko, kalendarzowo prawie zima, a za oknem?! pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts