amo 15.12.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 a kogo masz na myśli? ok 3 lat mieszkałam z nimi w hotelu asystenta ale nazwiska nie pamiętam ale chodzi o Anię, Waldka i ich synka Pawełka mieszkają też na Wielgowie teraz już mają dwóch synków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.12.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 EuroklinkierBloczek betonowy 38x24x12 Roosens - 2,18 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 a kogo masz na myśli? ok 3 lat mieszkałam z nimi w hotelu asystenta ale nazwiska nie pamiętam ale chodzi o Anię, Waldka i ich synka Pawełka mieszkają też na Wielgowie teraz już mają dwóch synków no to nie wiedziałam a Waldek się nie pochwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 15.12.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Didi trzymamy kciuki, zebyście przed mrozami jaknajwięcej zdołali zrobić. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Didi trzymamy kciuki, zebyście przed mrozami jaknajwięcej zdołali zrobić. Powodzenia!!! będę wdzięczna za te kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 witam wszystkich przy kawce...... alez mamy jesien????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 15.12.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 będę wdzięczna za te kciuki No to masz jak w banku, już zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witajcie Didi, jeśli można wiedzieć do kogo uderzałaś w telekomunie w sprawie telefonu, bo nawet radiówki nie chcą mi założyć zasłaniają się jakimiś zakazami amo - a komórka ci nie starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.12.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam wszystkich Wlasnie koncze kupno prezentow i dobrze ze Swieta sa raz w roku bo zawsze nie wiem co kupic . Ale sobie zrobilam mily prezent kopilam specjalny telefon do telefoni internetowej zainstalowalam Skype super sprawa moge teraz dzwonic po swiecie za 8 groszy a do osob majacych komputer za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.12.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Z odległości kilku parseków pozdrawiam tych, co prezenty już mają i tych, co nadal mają tylko dylematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 16.12.2005 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam! Życzę Wszystkim miłego dnia, po przespanej nocy, bo ja nie mam takiego szczęścia, moja dziecina właśnie nie śpi tylko w najlepsze się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.12.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 witam! a ja mam dylemat - wjedzie betoniara dziś do mnie czy ugrzęźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluko 16.12.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 OSTRZEŻENIEOstrzegam wszystkich przed oknami PCV z firmy Eko-Dom sprzedawanymi przez Pana B. Timofiejewicza.Kupione w sierpniu ubiegłego roku okna okazały się bublami.W dwa tygodnie po montażu w jednym oknie pękła szyba P4, a po zdjęciu folii okazało się, że drzwi balkonowe przypominają "beczkę".Obie te wady w końcu zostały usunięte.Teraz okazało się, że w trzech pokojach hula wiatr a na parapety leje się woda.Wszelkie próby regulacji nie przynoszą pozytywnych rezultatów.W rozmowie telefonicznej z firma Eko-Dom, Pani oświadczyła mi, że muszę osobiście zgłosić się do firmy w celu złożenia reklamcji ( co to pokłon przed obliczem sułtana ??!!).Ostrzegamaluko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.12.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.12.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam wszystkich , chyba dzisiaj na sanki wkońcu pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.12.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Pada pada śnieg dzwonią dzwonki sań Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 OSTRZEŻENIE Ostrzegam wszystkich przed oknami PCV z firmy Eko-Dom sprzedawanymi przez Pana B. Timofiejewicza. Kupione w sierpniu ubiegłego roku okna okazały się bublami. W dwa tygodnie po montażu w jednym oknie pękła szyba P4, a po zdjęciu folii okazało się, że drzwi balkonowe przypominają "beczkę". Obie te wady w końcu zostały usunięte. Teraz okazało się, że w trzech pokojach hula wiatr a na parapety leje się woda. Wszelkie próby regulacji nie przynoszą pozytywnych rezultatów. W rozmowie telefonicznej z firma Eko-Dom, Pani oświadczyła mi, że muszę osobiście zgłosić się do firmy w celu złożenia reklamcji ( co to pokłon przed obliczem sułtana ??!!). Ostrzegam aluko zglos sie osobiscie do firmy z reklamacja napisana na pismie!!!! maja 14 dni zeby ja rozpatrzec jak nie zdaza- tzn z\gadzaja sie z Twoja reklamacja- zadaj wymiany na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 witam wsiech śnieg, sniegiem, sanki sankami......a ja musialam strzasac snieg z tujek....strasznie go napadalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.12.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 OSTRZEŻENIE Ostrzegam wszystkich przed oknami PCV z firmy Eko-Dom sprzedawanymi przez Pana B. Timofiejewicza. Kupione w sierpniu ubiegłego roku okna okazały się bublami. W dwa tygodnie po montażu w jednym oknie pękła szyba P4, a po zdjęciu folii okazało się, że drzwi balkonowe przypominają "beczkę". Obie te wady w końcu zostały usunięte. Teraz okazało się, że w trzech pokojach hula wiatr a na parapety leje się woda. Wszelkie próby regulacji nie przynoszą pozytywnych rezultatów. W rozmowie telefonicznej z firma Eko-Dom, Pani oświadczyła mi, że muszę osobiście zgłosić się do firmy w celu złożenia reklamcji ( co to pokłon przed obliczem sułtana ??!!). Ostrzegam aluko Z przykrością uaktualniłem listę rankingową. Eko-Dom był moim faworytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluko 16.12.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 OSTRZEŻENIE Ostrzegam wszystkich przed oknami PCV z firmy Eko-Dom sprzedawanymi przez Pana B. Timofiejewicza. Kupione w sierpniu ubiegłego roku okna okazały się bublami. W dwa tygodnie po montażu w jednym oknie pękła szyba P4, a po zdjęciu folii okazało się, że drzwi balkonowe przypominają "beczkę". Obie te wady w końcu zostały usunięte. Teraz okazało się, że w trzech pokojach hula wiatr a na parapety leje się woda. Wszelkie próby regulacji nie przynoszą pozytywnych rezultatów. W rozmowie telefonicznej z firma Eko-Dom, Pani oświadczyła mi, że muszę osobiście zgłosić się do firmy w celu złożenia reklamcji ( co to pokłon przed obliczem sułtana ??!!). Ostrzegam aluko zglos sie osobiscie do firmy z reklamacja napisana na pismie!!!! maja 14 dni zeby ja rozpatrzec jak nie zdaza- tzn z\gadzaja sie z Twoja reklamacja- zadaj wymiany na nowe. Dzięki za radę. ale 1. woda leje się teraz po parapetach i ścianach a nie za 14 dni !! 2. jak wymienić nowe okna w domu zamieszkałym od dwóch miesięcy z nową podłogą drewnianą, nowymi tapetami i nowym tynkiem zewnętrznym ?? aluko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts