Teska 16.12.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam Też mam okna M&S obustronny złoty dąb, ale dopiero od wrześnie, więcej będę mógł powiedzieć jak zamieszkam, ale wyglądają naprawdę OK. A u nas kafelkowanie zakończone, dzisiaj skończą malować poddasze na biało, parter jest pomalowany od środy. No i ważne wydarzenie - odebrałem dzisiaj zaświadczenie o zakończeniu budowy . to kiedy przeprowadzka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.12.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 to kiedy przeprowadzka???? Jeszcze trzeba panele ułożyć, pomalować ściany tam gdzie mają być kolory, posprzątać, musi przyjechać i zostać zamontowana kuchnia, ale ogólnie to przeprowadzkę planujemy na czwartek, mam nadzieję, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 1. 38tys 2 18,5 buduje mi ten sam człowiek co pierwszą budowę Czyli za 38 tys.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ale ja wam zazdroszczę 16 grudzień a Wy budujecie -> znając mojego pecha zacznę na wiosnę 2006 roku i wtedy będzie zima 100-lecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 to kiedy przeprowadzka???? Jeszcze trzeba panele ułożyć, pomalować ściany tam gdzie mają być kolory, posprzątać, musi przyjechać i zostać zamontowana kuchnia, ale ogólnie to przeprowadzkę planujemy na czwartek, mam nadzieję, że się uda. hmm..to super! no w piatek wigilia panele jednak bedziecie ukladac??? a sprzatanko wieksze w weekendzik zapodac nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ale ja wam zazdroszczę 16 grudzień a Wy budujecie -> znając mojego pecha zacznę na wiosnę 2006 roku i wtedy będzie zima 100-lecia. Też tak myślałam a jednak aura mi sprzyjała do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Klaus nie wiem czy powinnam zawracać tym głowę akurat Tobie ale na forum dostałam info, że spisujesz wszystkich pseudo fachowców i dodajesz ich do czarnej listy - niestety mam takowych Panów do zgłoszenia, bo nie chcę aby ktoś został na lodzie tak jak my. Proszę daj znać gdzie mam wpisać info o nich bo jestem tu od niedawna i nie bardzo wiem co i jak. Tu masz listę i adres na który wysyłać komentaże. Znajdziesz tam również fachowców, których szukasz. Zobacz co pisze bikosa. Dobre opinie też przysyłaj. http://republika.pl/klaus_gaiger/lista/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.12.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 1. 38tys 2 18,5 buduje mi ten sam człowiek co pierwszą budowę Czyli za 38 tys.? Nie! 18,5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.12.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 1. 38tys 2 18,5 buduje mi ten sam człowiek co pierwszą budowę Czyli za 38 tys.? Nie! 18,5 tys kropki zapomniałam to i cena kosmiczna wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.12.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam! Didi ciekawe który to taki zdolny cwaniaczek cały czas biorę beton z Thomasa i obywało się bez takich numerów. Gratuluję tempa i trzymam kciuki za pogodę żebyś mogła wykonać swój plan przy okazji i ja skorzystam bo dach nie skończony jeszcze a jeszcze mi powiedział, żebym się cieszyła, że mi tylko policzył za środek na mróz a nie jeszcze za wodę. A to ten gościu do którego mam telefon od Ciebie końcówka 128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam! Didi ciekawe który to taki zdolny cwaniaczek cały czas biorę beton z Thomasa i obywało się bez takich numerów. Gratuluję tempa i trzymam kciuki za pogodę żebyś mogła wykonać swój plan przy okazji i ja skorzystam bo dach nie skończony jeszcze a jeszcze mi powiedział, żebym się cieszyła, że mi tylko policzył za środek na mróz a nie jeszcze za wodę. A to ten gościu do którego mam telefon od Ciebie końcówka 128 Powiem szczerze że przy ostatnim zamówieniu betonu też nam stroił jakieś fochy ale w związku z tym żenajprawdopodobniej ostatni raz bierzemy beton to przymknęliśmy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.12.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Powiem szczerze że przy ostatnim zamówieniu betonu też nam stroił jakieś fochy ale w związku z tym żenajprawdopodobniej ostatni raz bierzemy beton to przymknęliśmy oko. Oj nie mów hop, bo nie znasz dnia ani godziny ....kiedy zaczniesz budować kolejny dom kilka osób na naszym forum już się o tym przekonało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Didi ja o tym myślę może kiedyś wybudujemy drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 hmm..to super! no w piatek wigilia panele jednak bedziecie ukladac??? a sprzatanko wieksze w weekendzik zapodac nalezy Wigilia jest w sobotę, chociaż muszę się przyznać, jeszcze w zeszłym tygodniu byłem przekonany, że 24 wypada w piątek. Przed wczoraj mierzyliśmy wilgotność wylewki i już była prawie dobra, więc mamy nadzieję, że do poniedziałku będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 hmm..to super! no w piatek wigilia panele jednak bedziecie ukladac??? a sprzatanko wieksze w weekendzik zapodac nalezy Wigilia jest w sobotę, chociaż muszę się przyznać, jeszcze w zeszłym tygodniu byłem przekonany, że 24 wypada w piątek. Przed wczoraj mierzyliśmy wilgotność wylewki i już była prawie dobra, więc mamy nadzieję, że do poniedziałku będzie OK. hmm..co mnie wzielo z tym piatkiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.12.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Józia S i trobe wasze wypowiedzi są w najnowszym muratorze i coś mojego tez się pokazało No, to chyba się złamię i kupię. Ostatnio zrezygnowałam, bo mnie rozczarowywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 16.12.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam Też mam okna M&S obustronny złoty dąb, ale dopiero od wrześnie, więcej będę mógł powiedzieć jak zamieszkam, ale wyglądają naprawdę OK. No dla mnie oczywiście też tylko ZŁOTY DĄB się liczy. Monka, gratulacje! dzisiaj przejeżdżłam obok twojej chawiry - no , to to już chata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Józia S i trobe wasze wypowiedzi są w najnowszym muratorze i coś mojego tez się pokazało No, to chyba się złamię i kupię. Ostatnio zrezygnowałam, bo mnie rozczarowywał. Znów się rozczarujesz. Same ogólniki, powtórki albo nieżyciowe rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 No dla mnie oczywiście też tylko ZŁOTY DĄB się liczy. Monka, gratulacje! dzisiaj przejeżdżłam obok twojej chawiry - no , to to już chata. Dzięki adria:) widzę że wszyscy koło mnie jeżdżą a nikt nie zajedzie, zapraszam jakby co Kurcze ja też chcę okna złoty dąb ale mąż się uparł na białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 16.12.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 No dla mnie oczywiście też tylko ZŁOTY DĄB się liczy. Monka, gratulacje! dzisiaj przejeżdżłam obok twojej chawiry - no , to to już chata. Dzięki adria:) widzę że wszyscy koło mnie jeżdżą a nikt nie zajedzie, zapraszam jakby co Kurcze ja też chcę okna złoty dąb ale mąż się uparł na białe hm... można w sumie pół na pół, z jednej strony dąb z drugiej białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts