monka 16.12.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 wiem że można będę jeszcze negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 16.12.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ja mam trochę lepiej albo i gorzej, bo mąż już teraz wszystko zcedował na mnie. Chyba wolałabym, żeby czasami ktoś pomyślał, zadecydował i wybrał za mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.12.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Iwonka a Ty co dachówkę przekładasz? Witaj Didi, oj, dzięki, za wieści. Z tego co widzę to Ty wiesz i widzisz więcej ode mnie. Ja teraz zupelnie nie mam czasu na budowanie i forumowanie, ale dzięki Tobie zapytałam dzisiaj mojego męża co tam u nas się dzieje. Donoszę więc, że cały czas zmieniamy swoj domek i nanosimy poprawki. Dobudowany został witarołap i teraz kładą na nim dach. Dzięki temu jeszcze bede miała mały stryszek. Może w niedzielę uda mi sie podjechać i pooglądać zmiany. Jak będe jechała to zadzwonię do Ciebie. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.12.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 witam wszystkich.....rankiem i deszczowo, a miala byc zima Widzisz, Teska, tak bardzo oczekiwalas tej zimy. Przyszła z tygodniowym opoźnieniem, ale jest. Brrrrr, jak dzisiaj było paskudnie. Z braku czasu nie zdążyłam wymienić opon na zimowe i myślałam, że do domu nie dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 witam wszystkich.....rankiem i deszczowo, a miala byc zima Widzisz, Teska, tak bardzo oczekiwalas tej zimy. Przyszła z tygodniowym opoźnieniem, ale jest. Brrrrr, jak dzisiaj było paskudnie. Z braku czasu nie zdążyłam wymienić opon na zimowe i myślałam, że do domu nie dojadę. ech...ale napadlo mokrego sniegu...pod wieczor jest lod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.12.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Teska, jaqk miło Cię tu zastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.12.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ja mam dzisiaj strasznego doła. Mój mąż juz spi i ma mnie w nosie a ja drinkuję ........ sama, więc jak chcesz to sie przylącz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.12.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Witam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.12.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Muszę się ruszyć z domu, bo bloczki za jakieś 20 min przywiozą mi na budowę no i chyba od poniedziałku murujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.12.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Z braku czasu nie zdążyłam wymienić opon na zimowe i myślałam, że do domu nie dojadę. Iwonka Widzę, że CXiebie ta zima zaskoczyła tak jak i drogowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.12.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ja mam dzisiaj strasznego doła. Mój mąż juz spi i ma mnie w nosie a ja drinkuję ........ sama, więc jak chcesz to sie przylącz do mnie Iwonka.....ech......no ja tez przy szklaneczce.....miałam rozmowe- od lutego mam hahahah robic za wykładowce na podyplomówce........i nie wiem co zrobic...bo mi sie nie chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.12.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Muszę się ruszyć z domu, bo bloczki za jakieś 20 min przywiozą mi na budowę no i chyba od poniedziałku murujemy idziesz jak burza Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 witam wszystkich w sobote.. .....no i piękna pogoda.....snieg zamarzł.....i krecik sie uaktywnił...... rece opadają, czy on nie powinien spac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.12.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Józia S i trobe wasze wypowiedzi są w najnowszym muratorze i coś mojego tez się pokazało No, to chyba się złamię i kupię. Ostatnio zrezygnowałam, bo mnie rozczarowywał. Znów się rozczarujesz. Same ogólniki, powtórki albo nieżyciowe rady. A mi ten numer baaardzo podpasował - a szczególnie artykuł jak przerobić stodołę na dom. Kto wie czy w przyszłości tych moich garaży nie będę chciała przerabiać na domek, spora chatka by wyszła:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Muszę się ruszyć z domu, bo bloczki za jakieś 20 min przywiozą mi na budowę no i chyba od poniedziałku murujemy idziesz jak burza Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.12.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 witam wszystkich w sobote.. .....no i piękna pogoda.....snieg zamarzł.....i krecik sie uaktywnił...... rece opadają, czy on nie powinien spac???? Oj! powiem Ci, że w dużej ilości ogrodów, nawet tam gdzie ich nigdy nie było, pojawiają się. Rzeczywiście jest chyba jakaś plaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.12.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 witam wszystkich w sobote.. .....no i piękna pogoda.....snieg zamarzł.....i krecik sie uaktywnił...... rece opadają, czy on nie powinien spac???? Oj! powiem Ci, że w dużej ilości ogrodów, nawet tam gdzie ich nigdy nie było, pojawiają się. Rzeczywiście jest chyba jakaś plaga rece opadają, bo jak tak pojdzie to same dziury bedą.Oczywiscie na biezaco traktowałam go karbidem i był spokoj, ale wczoraj napadało tyle mokrego sniegu ze tylko wpakowałam karbid i poszłam, a dziś...pije kawkę patrze na swiat a tu buch....snieg sie rusza.....no i kopiec...pognałam z karbidem polałam woda...i narazie cisza... ten diabeł aktywny jest od 9 do 11 j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.12.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Witam wszystkich sobotnio. Kurczę ktoś zepsuł naszego wielkiego bałwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 witam wszystkich w sobote.. .....no i piękna pogoda.....snieg zamarzł.....i krecik sie uaktywnił...... rece opadają, czy on nie powinien spac???? Oj! powiem Ci, że w dużej ilości ogrodów, nawet tam gdzie ich nigdy nie było, pojawiają się. Rzeczywiście jest chyba jakaś plaga rece opadają, bo jak tak pojdzie to same dziury bedą.Oczywiscie na biezaco traktowałam go karbidem i był spokoj, ale wczoraj napadało tyle mokrego sniegu ze tylko wpakowałam karbid i poszłam, a dziś...pije kawkę patrze na swiat a tu buch....snieg sie rusza.....no i kopiec...pognałam z karbidem polałam woda...i narazie cisza... ten diabeł aktywny jest od 9 do 11 j TESKA Mój brat miał na ogrodzie ten sam problem. Jakiś stwór robił mu kopczyki dokładnie na łączeniu pasów trawy. Zastosowaliśmy dwie metody równocześnie. W Castoramie dostaliśmy taki środek na krety i nornice oraz wbiliśmy kilka prętów stalowych w trawnik w różnych miejscach ogrodu i nasadziliśmy na nie butelki PET by dzwoniły na wietrze. Efekt - nie ma nawet jednej dziurki nowej i stwór się chyba na stałe wyprowadził Niestety nie wiemy która z tych metod tak naprawdę zadziałała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 17.12.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 witam wszystkich weekendowo chyba znaleźliśmy w końcu projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts