tomadyna 19.12.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam wszystkich - od tego zacznę Z jednym się muszę zgodzić !! "kij ma zawsze dwa końce". Jednak mimo iż jestem krótko na forum czuję się wstrząśnięty postami dealerss-a oraz jego przytykami do formumowiczów. Chciałem napisać dużo - ale chyba szkoda czasu, bo nawet ciężko coś napisać na takie pierdoły. PROBLEM JEST W TYM ŻE TO FIRMA ZAKŁADAJĄCA OKNA POWINNA SIĘ NAPRASZAĆ BY PRZYJĄĆ REKLAMACJĘ SKORO COŚ SPIEPRZYLI A NIE KLIENT MA KOMBINOWAĆ JAK ZGŁOSIĆ REKLAMACJĘ BY BYŁA ROZPATRZONA W ROZSĄDNYM TERMINIE !!!! TAK NAPRAWDĘ SOLIDNOŚĆ FIRMY POZNAĆ PO TYM JAK REKLAMACJE ROZPATRUJE !!! (to podobno tak jak z facetami - nie jak się zaczyna a jak się KOŃCZY) I firmy sprzedające lub wykonujace cokolwiek - także są rozpoznawane po obsłudze posprzedażnej !! I niestety nie ma tu żadnego wytłumaczenia dlaczego się ociągają !!! Tym bardziej skoro jak widać problem jest poważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.12.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 dealerss = pan Tymofijewicz??? Czyżby chodziło o okna aluko? Jeśli tak, będę bardzo rozczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.12.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 podejrzewam ze to był własciciel firmy lub któryś z pracowników wyższego szczebla - wnioskowanie na podstwaie przesłanki ze buduje dom zresztą jego zachowanie jest tożsame z opryskliwościa i nonszalncja u większości sprzedawców w branży budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 podejrzewam ze to był własciciel firmy lub któryś z pracowników wyższego szczebla - wnioskowanie na podstwaie przesłanki ze buduje dom zresztą jego zachowanie jest tożsame z opryskliwościa i nonszalncja u większości sprzedawców w branży budowlanej wiec komus "ozenil" tutaj okna szkoda ze tak wlasnie sie zachowal..i po prostu nie podal nazwy porzadnej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Prosiłbym mimo wszystko o uspokojenie atmosfery i nie podgrzewanie jej. Nie chcialbym być zmuszony do jakiś radykalnych działańmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.12.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Prosiłbym mimo wszystko o uspokojenie atmosfery i nie podgrzewanie jej. Nie chcialbym być zmuszony do jakiś radykalnych działań maksiu Praojcze My jesteśmy ludźmi na poziomie i znamy granice dobrego smaku więc .... damy sobie radę, ale miło, że jesteś i czuwasz. Nie ma to jak karcąca ręka Praojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.12.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 WOW jestem Elita!!! (szkoda ze tylko na forum! hihihih) swoją drogą taki czad w dniu wstąpienia do Elity No to przeszłaś chrzest bojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.12.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam wszystkich poniedziałkowo!! Ale tu dzisiaj gorąca atmosfera . A gdzie się podział nastrój swiąteczny?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.12.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ja juz sie uspokoilam....... wiem ze w tym przypadku i w innych mam naprawde czyste sumienie.... a pieniedzmy za spieprzona robote we wszystkich moich przypadkach fortuny takie popaprance nie zbija a ja na pewno nie zbiednieje!!!! Kurcze, ale nikt i nic nie zakloci wygladu mojego juz prawie gotowego domku!!! Tyle nerwow ale oplacalo sie!!!! Jest sliczny.... a bedzie jeszcze ladniejszy!!!!!!!!!!!!!!!! Zycze wszystkim jak najmniej stresow, jak najwiecej dobrych wyborow, solidnych firm, i wszystkiego doooooobreggooo! jestem na etapie zakupu materaca do sypialni: na co zwracac uwage i jak poznac ze jest dobry, no i gdzie najlepiej sie udac???? prosze o szybkie posty, bo zaraz musze spadac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.12.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Prosiłbym mimo wszystko o uspokojenie atmosfery i nie podgrzewanie jej. Nie chcialbym być zmuszony do jakiś radykalnych działań maksiu ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.12.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 chwilę mnie nie było a tu taka awantura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.12.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Bodekku spozniles sie!! juz po wszystkim, a szkoda z Twoim temperamentem, ale za to mamy odmienionego Klausa!!! Maksiu - no co Ty? nie jestes po stronie, ktora ma racje???????? wobec kogo te kroki??? jestem zdziwiona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Z cyklu: Rady bezcenne, montując geberity i przyłącza kanalizacyjne przed wylaniem posadzek, pamiętajcie o dodaniu grubości posadzki do wysokości posadowienia wc. Banał? Tez tak myślałam. Czy to znaczy, że teraz kolana pod brodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.12.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 dealerss = pan Tymofijewicz??? Czyżby chodziło o okna aluko? Jeśli tak, będę bardzo rozczarowana A ja nadal nie mam oferty, więc jeśli to on, może zamiast pyskowac na forum mógłby zając się pracą?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.12.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A swoją drogą, czy prezenty już pokupowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.12.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ty sie kurna trobe nie śmiej na szczęście okazało się, że wszytsko jest ok, tylko, jak się po raz pierwszy w życiu ma do czynienia z wc podwieszanym, to emocje sa straszne i oko czasami błąd paralaksy łapie - reasumując, deska na wysokości 42 cm, a więc wszytsko ok. fiuuch Co do tożsamości dealerss'a mam nadzieję, że się pomyliłam, bo pan Tymofijewicz ma dużą kulturę osobistą i naprawde nie pasuje mi do tego całego zamieszania, oczywiście ręki sobie odjąć nie dam.... Spróbuj jeszcze na Niebuszewie w DOD System, pan Robert Nicko handluje tam chyba najlepszymi profilami, Salamandra. Nawet chciałam brać, ale stanęło na drewnie, więc... Pan jest rónież bardzo miły i uczynny, sam daje twarz całej firmie i nie sądzę, żeby pozwolił sobie na jakieś wpadki. Co do prezentów: kupione via internet, a więc schodza sie powli, ciekawe, kiedy mój listonosz sie w końcu wkurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Bodekku spozniles sie!! juz po wszystkim, a szkoda z Twoim temperamentem, ale za to mamy odmienionego Klausa!!! Maksiu - no co Ty? nie jestes po stronie, ktora ma racje???????? wobec kogo te kroki??? jestem zdziwiona!!! jestem po stronie porządku na forum, a kroki przeciw temu kto zacznie siać zamęt, dziwie się że odebrałaś to w stosunku do siebie, nic takiego przeciez nie napisalem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 19.12.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 WOW !!! no dzisiaj rozgrzaliście zimową atmosferę Pozdrawiam Wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.12.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts