bodekku 20.12.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a właśnie że istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.12.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 otwierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 już otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.12.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dziś w nocy myślałam, że ktoś się włamuje do naszego domu , byłam lekko przerażona, ale po dłuższej obserwacji terenu okazało się, że to śnieg spada z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.12.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam! Ja z kolei miałam straszny sen. Śniło mi się że nasz dom jest wybudowany na środku drogi jak ja się zmęczyłam oczywiście we śnie mąż mnie zapewniał że wszystko jest w porządku i dom stoi we właściwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam wszystkich serdecznie - choć dziś i jutro na wyjeździe. Nie martwcie się jednak bedę z Wami i mam wszystko na podglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Dziękuję bardzo Tylko ta poranna zwałka - jak można tak wcześnie wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Dziękuję bardzo Tylko ta poranna zwałka - jak można tak wcześnie wstawać a co rozumiesz pod pojęciem "wcześnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 witam wtorkowo Jolly - o materacu pomyśl żeby kupić przez acermana na boh. w-wy tel. 4844534. mają dobry asortyment. mnie się udało nawet kupić w promocji i jestem zadowolona. a materac - no ponoć najlepszy lateksowy, ale ta cena a ze sprężynowych - to napewno kieszeniowy ze strefami zgniotu (czy jakoś tak) pozdrawiam wszystkich acha jest konkurs na najładniejszą iluminację świetlną - zgłaszajcie swoje kandydatury. Didi - ty chyba masz już niezłe dekoracje? jak ktoś chce szczegóły konkursu - służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.12.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam! Czupurku - jak zawsze na posterunku - dzieki ! sprawdze, w Ysk jest taki kieszeniowy, ze strefami lato-zima, uklada sie specjalnie do linii lezenia (no cos takiego jak ty pisalas) - kosztuje w promocji za 160x200 - 1000 zl! to dobra oferta?????? No coz, wczoraj "wspaniala" spolka dwuosobowa nie przyjechala, no bo przeciez po co????dzis jak gdyby nigdy nic pieprzyli ze oooooo posprzatane - zupelnie inna chalupa....ale o tym, ze wczoraj ich nie bylo zero tematu!!!! ale co tam, to nie oni maja wigilie na kilkanascie osob, to nie oni marzna w chalupie .... szkoda gadac - czuje ze nie zdaze.... a to pewnie wszystko moja wina....bo sie inwestor czepia i jeszcze im chce dniowki uciac, biedni, oj biedni.... a inwestor taka zmora!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 20.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witajcie Po tych wszytkich narzekaniach Jolly to ja się już nie będe odzywał bo pewnie to samo bym powiedział. A wiecie ze z tym sniegiem to ja tak samo miałem wczoraj. Tylko najpierw była akcja jak spadła pierwsza lawina to przypomnialem sobie ze auto stoi za blisko domu, zdążyłem na szczęście. Ponarzekam tylko na kominek, nie chce mi się w nocy wstawać i jak nie dorzuce to rano jest zimno, prysznic w temp 17 stopni to tragedia . Na szczęście woda w zasobniku spada tylko do 50. Też myślałem ze ze wszytkim zdąże na święta ale chyba nie da rady pomalować na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.12.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jolly - nie wiem, czy ta cena jest ok mówiąc szczerze. ja mam kieszeniowy, 7 stref, bez opcji lato-zima, za taki jak twój wymiar płaciłam w marcu 560zł (promocja). producent nazywa się relax i te materace też były z serii relax. jest dość twardy, jestem zadowolona. link do relaxu http://www.materace.pl/ a najlepiej to pogadaj z tymi babkami z acermanna. jedno jest pewne: tam kupisz materac napewno dobry, w ysku gwarancji bym już nie dawała (wielu znajomych kupowało tam np mebelki i potem były reklamacje, zwroty, ja kupowałam latem leżaki - nie doczekały końca sezonu jak im wata zaczęła z tyłków wychodzić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.12.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jolly - jak będziesz zainteresowana, zawsze możesz do mnie podskoczyć i poleżeć na materacu dla sprawdzenia notabene jest ekstra sprężysty, wrażenia nie zapomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.12.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Teska - żyjesz? to może bym jutro popołudniu/wiecorem (do wyboru przez gospodarza) przyszurała do cię na kawę przedświąteczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.12.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a materac - no ponoć najlepszy lateksowy, ale ta cena Ja mam lateksowy. Kupiony właśnie u Ackermana. I powiem tak: gdybym musiał w przyszłości jeszcze raz kupować materac to gotów byłbym za lateksowy zapłacić nawet dwa razy tyle ile kosztował. Ale nie będę musiał bo lateksowe są prawie wieczne czego nie da się powiedzieć o sprężynowych. To są po prostu dwie różne rzeczy, która tak samo się nazywają. Aha i żeby nie było wątpliwości - mnie jestem na pensji u Ackermana. Jestem tylko szczęśliwym użytkownikiem materaca lateksowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Klaus możesz pokrótce opisać zalety tegoż? No i cenę A tak w ogóle, jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 kosztuje w promocji za 160x200 - 1000 zl! to dobra oferta?????? Za sprężynę to drogo. Ja tyle zapłaciłem za lateks 140x200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Prosiłbym mimo wszystko o uspokojenie atmosfery i nie podgrzewanie jej. Nie chcialbym być zmuszony do jakiś radykalnych działań maksiu Maksiu atmosfera jest ok i nikt nic nie podgrzewa.Jest wymiana pogladów...rozumiem na forum jeeszcze jest mozliwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts