Teska 20.12.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? no znowu zaczyna sie???/ co masz na myśli ??? hahahaha to o czym pomyslales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Dziękuję bardzo Tylko ta poranna zwałka - jak można tak wcześnie wstawać a co rozumiesz pod pojęciem "wcześnie" No 4.00 to stanowczo za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ...kret mnie poknał dzis cholera 4 kopce wywalila , az mi sie nie chce nic robic no coż....wiosna i lato.....to likwidacja w wiekszosci trawki z tylu... Hmm, to jednak krecica? Po zapoznaniu się z wszystkimi objawami podanymi przez TESKĘ -> stwierdzam iż to musi być jednak KRECICA Kret już dawno by sobie odpuścił i przy takich oporach ze strony TESKI poszedłby sobie już na inny ogródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? no znowu zaczyna sie???/ co masz na myśli ??? hahahaha to o czym pomyslales mamy podobną fazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Dziękuję bardzo Tylko ta poranna zwałka - jak można tak wcześnie wstawać a co rozumiesz pod pojęciem "wcześnie" No 4.00 to stanowczo za wczesnie to nie jest rano - toż to środek nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no to miłej wycieczki koledze życzę Dziękuję bardzo Tylko ta poranna zwałka - jak można tak wcześnie wstawać a co rozumiesz pod pojęciem "wcześnie" No 4.00 to stanowczo za wczesnie to nie jest rano - toż to środek nocy Właśnie -> mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 mówiłeś - poranna a to różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a teraz pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.12.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ja jestem! Ot nie zaglądałam tu dwa dni w ferworze kupowania prezentów i imieninowego rozpieszczania męża, a tu gorące dyskusje, zgoła nie świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 w zasadzie porzuciłam książki telefoniczne na rzecz Internetu, pomyślałam, że wszyscy tak zrobili,. sorki ale Klaus mnie fachowo wyręczył trobe pamietasz jeszcze o swoim ogrodzeniu? Klausowi wielkie dzięki. Delf, pamiętam . Jeśli jeśc nie woła Tobie nad uchem, to bardzo proszę o cierpliwośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 mówiłeś - poranna a to różnica 1. Może byc śródnocna? 2. Nie wystarczy różniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jednak efekty dźwiękowe zsuwającego się śniegu są niezapomniane - miałem podobnie Czyżby jak w małżeńskiej sypialni ? no znowu zaczyna sie???/ co masz na myśli ??? hahahaha to o czym pomyslales mamy podobną fazę Uwaga, bo wpadniecie w rezonans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Wieczorem, jak Was tu nie ma mogę sobie trochę poszalec z postami. Za wszystkie bezsensowności z góry przepraszam na wieki wieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.12.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Wieczorem, jak Was tu nie ma mogę sobie trochę poszalec z postami. Za wszystkie bezsensowności z góry przepraszam na wieki wieków. Jak to nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 przecież my są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.12.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a no! jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ...kret mnie poknał dzis cholera 4 kopce wywalila , az mi sie nie chce nic robic no coż....wiosna i lato.....to likwidacja w wiekszosci trawki z tylu... Hmm, to jednak krecica? Po zapoznaniu się z wszystkimi objawami podanymi przez TESKĘ -> stwierdzam iż to musi być jednak KRECICA Kret już dawno by sobie odpuścił i przy takich oporach ze strony TESKI poszedłby sobie już na inny ogródek. no ładne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Wieczorem, jak Was tu nie ma mogę sobie trochę poszalec z postami. Za wszystkie bezsensowności z góry przepraszam na wieki wieków. hahahahahah amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan1 20.12.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Pnie ALUKO , a może raczej Panie J.Koper z firmy ETIKO. Tak się składa , że to ja B.Tymofijewicz sprzedawałem Panu okna. Jak się okazuje do chwili obecnej, nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło . Natomiast żenujšce jest stwierdzenie ostrzeżenia, co Mnie bardzo bulwersuje.Pęknieta szyba po odbiorze montażu po dwóch tygodniach ??? , a może to pański wykonawca wyrzšdził tš szkodę !!!! jako firma zachowalimy się wobec Pana profesjonalnie, po prostu jš wymienilismy nie baczšc kto tę szkodę wyrzšdził. Beczkowate skrzydło ???? i tu również firma EKO-DOM zachowała się profesjonalnie , pomijajšc fakt iż , że "beczkowatoci" nie stwierdzilimy.A co do przewiewów , to zastanawia mnie fakt montażu kontraktonów przez pańskiego wykonawcę.Czy aby montaż został wykonany poprawnie ???Dlaczego do tej pory nie zgłaszał Pan tego problemu !!! Najprawdopodobniej prozaicza usterka powstała z nie naszej winy, lecz całš odpowiedzialnociš najlepiej obarczyc wykonawcę . Jeżeli Panu "wieje" to dlaczego nie zgłaszał Pan reklamacji, stosujšc najnormalniejszš w wiecie procedurę typowego zgłoszenia reklamacyjnego !!!Czy szykany pod naszym adresem dajš Panu satysfakcję., a może jest to sposób na załatwianie reklamacji !! Naprawdę deprymujęce jest takie podejcie. Jeżeli pojawia się problem , to należy go bezzwłocznie zgłaszać, a nie stosować surrealne wypowiedzi narażajšce Nas na szwank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 istnieją...całe 460 stronek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts