Teska 20.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Spróbujemy rozszyfrować dealerssa? drogą analizy danych wyszły mi trzy firmy w których nasz "znajomy " może pracować. Jedna z nich nie dawno dostała bardzo złe opinie u nas na forum mi droga....dwie Ja wzięlam pod uwagę oprócz Eko-domu (na który stawiam, że dealerss od nich jest) i APA2 jeszcze Hydropan2, bo tam też można kupić materiały (piec, rury, sterowniki, grzejniki) ale (na mój nos to nikt z Hydropanu bo tam zbyt mili ludzie pracują) Miałas racje.Trafiłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 to ja tez witam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 delf zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 a czemu nas tak mało ??? czyżby świąteczne przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.12.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ja jestem . Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.12.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.12.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 U mnie mury (fundamentowe) pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 U mnie mury (fundamentowe) pną się do góry to stan zero na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 didi no to rzeczywiscie idziesz ja burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ech....ide do sklepu......ostatni prezencik nabyc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.12.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Pnie ALUKO , a może raczej Panie J.Koper z firmy ETIKO. Tak się składa , że to ja B.Tymofijewicz sprzedawałem Panu okna. Jak się okazuje do chwili obecnej, nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło . Natomiast żenujšce jest stwierdzenie ostrzeżenia, co Mnie bardzo bulwersuje.Pęknieta szyba po odbiorze montażu po dwóch tygodniach ??? , a może to pański wykonawca wyrzšdził tš szkodę !!!! jako firma zachowalimy się wobec Pana profesjonalnie, po prostu jš wymienilismy nie baczšc kto tę szkodę wyrzšdził. Beczkowate skrzydło ???? i tu również firma EKO-DOM zachowała się profesjonalnie , pomijajšc fakt iż , że "beczkowatoci" nie stwierdzilimy.A co do przewiewów , to zastanawia mnie fakt montażu kontraktonów przez pańskiego wykonawcę.Czy aby montaż został wykonany poprawnie ???Dlaczego do tej pory nie zgłaszał Pan tego problemu !!! Najprawdopodobniej prozaicza usterka powstała z nie naszej winy, lecz całš odpowiedzialnociš najlepiej obarczyc wykonawcę . Jeżeli Panu "wieje" to dlaczego nie zgłaszał Pan reklamacji, stosujšc najnormalniejszš w wiecie procedurę typowego zgłoszenia reklamacyjnego !!!Czy szykany pod naszym adresem dajš Panu satysfakcję., a może jest to sposób na załatwianie reklamacji !! Naprawdę deprymujęce jest takie podejcie. Jeżeli pojawia się problem , to należy go bezzwłocznie zgłaszać, a nie stosować surrealne wypowiedzi narażajšce Nas na szwank. A dlaczego Bogdanie1 nie skontaktujesz się osobiście z Aluko i nie wyjaśnisz sprawy. To, że Aluko pożalił się nam na forum - to miał prawo a Ty chcąc zachować dobre imię powinienieś inaczej to załatwić a wtedy napewno Aluko poinformowałby nas o tym fakcie na forum mówiąc np. miałem bubla mam ekspertyzę (naprawę) wraz z upominkiem (np. smar do zawiasów) i opinia poszłaby inna. A tak - uważam, że jeszcze bardziej sobie zaszkodziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.12.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 U mnie mury (fundamentowe) pną się do góry to stan zero na święta hmmmmm.....chyba jedna nie zdąrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 a szkoda - byłby fajny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.12.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 didi no to rzeczywiscie idziesz ja burza ale cenę dość wysoką płacę - zapalenie oskrzeli i 12 dzień na antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 didi no to rzeczywiscie idziesz ja burza ale cenę dość wysoką płacę - zapalenie oskrzeli i 12 dzień na antybiotyku didi ja nie buduje i tez choram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.12.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 strasznie niewyluzowany ten nasz tajemniczy znajomy z Eko-Domhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60898&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.12.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 aluko jeszcze jedno, pisałes coś o konsultacjach ze specami od Winkhausa odnosnie profili, ale przeciez oni robia okucia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.12.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Przeczytałam cały wątek i jestem wstrząśnięta postawą dealerssa.Szok! Moim zdaniem już przesadził. Nie wiem czy zgodzicie się ze mną ale myslę, że powinniśmy do listy wykonawców dodać obok opinii pochwalnej wystawionej przez Delf informację o "obsłudze" i problemach na forum. Czy warto iść kupować u nich nawet najlepsze okna wiedząc, że za plecami nazywają nas złodziejami? Ja nie chcę (chociaż jak pisze Delf mają dobry towar) czuć się jak złodziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.12.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Moje odczucia w tej sprawie opisałam własnie w tym wątku. Generalnie nie czuje sie komfortowo, że ktoś kogo tak zachwalałam, brzydko i dosadnie ujmując, dał ciała Chciałabym to wszystko zwalić na gorszą dyspozycję tego pana pod koniec roku. Wszyscy jesteśmy juz znużeni i czekamy na Nowy, Nieznany Rok, z nadzieją, że na pewno będzie lepszy. I tego sie trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts