Teska 21.12.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ide kobetki robic porzadeczek z karpiami.....( kupiłam umarłe juz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 21.12.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Muszę się wtrącić do dyskusji bo akurat jestem po dwoch stronach, z jednej jako inwestor a z drugiej jako handlowiec. Nie osądzajcie wszystkich tak samo, niestety są nieuczciwi sprzedawcy ale też są nieuczciwi klienci, taka jest prawda ale jakbym ja miał zakładać ze klient ktory do mnie przychodzi jest oszustem to nie powinienem pracowac w tej branzy. "Aluko" okazuje się ze jesteś też moim klientem, uważam że bardzo wymagającym, ja zresztą jako klient też jestem wymagający. Nasza realizacja skończyła się mam nadzieję dobrze chociaż po drodze byłe jakieś potknięcia. I nie koniecznie były one z mojej winy. Czasami zawalają producenci których my jesteśmy przedstawicielami, i grunt w tym żeby mieć w nich partnera a nie przeciwnika. Tak staram się traktować moich klientów, jako partnerów bo wspolnie robimy jakiś interes. Ja sprzedaję, a klient kupuje, ja muszę być zadowolony z zarobku a klient z dobrej ceny i dobrej obsługi, serwisu. Sądząc z opini moich klientów o Ekodomu nie mogę powiedzieć złego słowa, jest to w pewnym sensie moja kokurencja ale nie sądźcie firmy po jednym niezadowolonym kliencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 21.12.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 jakiej firmy macie i mozecie polecic???????????? musze kupic bo jutro robie zakupy i wszystko mi sie zmarnuje..... Siemens jest the best. Jego tańsza wersja Bosch też. a MIELE to taka Amica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 nieważna firma - ważny efekt (mowa o lodówce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dealerss 21.12.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 jakiej firmy macie i mozecie polecic???????????? musze kupic bo jutro robie zakupy i wszystko mi sie zmarnuje..... Siemens jest the best. Jego tańsza wersja Bosch też. a MIELE to taka Amica? MIELE to nawet nie mercedes to już Rolls-Royce w AGD ale i merc i rolls po kilku latach się znudzi kup lodówkę która pochodzi okolo 5 lat i potem zmnien na nowszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 nieważna firma - ważny efekt (mowa o lodówce) koncowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Bodekku - no co Ty! wazna jest marka firmy... bynajmniej do tej pory tak sadzilam...bo na marke sie pracuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ale sobie jaja robicie! normalnie to bym SMEGA kupila, bo dla mnie nie istnieje lepsza firmy, ale kurcze niestety sa za drogie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 TESKA - dobre Ciebie humor zawsze sie trzyma!!!!! jak Ty to robisz???? toze bym chciala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 a MIELE to taka Amica? Nie wiem ale wiem, że Bosch=Siemens w troszkę tylko zmienionej obudowie i znacząco tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Bodekku - no co Ty! wazna jest marka firmy... bynajmniej do tej pory tak sadzilam...bo na marke sie pracuje.... Jolly znajomi maja zwykla amice i tez sa zadowoleni.Nie psuje im sie a ma jakies 4 lata a Bodek...to juz mysli o czy innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 dziewczyny - ale ma chłodzić a nie stać na wystawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Wysłany : 12 Gru 2005 12:37 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Druga w nocy - do drzwi Leppera puka narąbany jak bela gość. - Czego pan chce o tak późnej porze?! - Chccee wstąpić do Samoobrony i to od zaraz - bełkotliwym głosem zakomunikował. - Panie, jest druga w nocy, przyjdź pan jutro rano do biura poselskiego, przynieś pan zdjęcie i nie będzie problemu. - Nie ma mowy, ja chcę teraz i już, od zaraz - zdjęcie mam przy sobie... Przekomarzał się tak bitą godzinę. - Endrju zmiękł. Gość otrzymał legitymację i już miał iść do domu - przewodniczący jednak zatrzymał go i pyta, dlaczego mu tak zależało na wstąpieniu w szeregi Samoobrony. - A bo panie to było tak: wróciłem wcześniej z delegacji, wchodzę do domu, patrzę, a tu żona na środku pokoju z sąsiadem..., wchodzę do pokoju córki, a ta z dwoma facetami na raz, wpadam do pokoju syna, a ten w najlepsze ze swoim kolegą z ławki... Stanąłem na środku pokoju i wrzasnąłem na całe gardło: - TACY JESTEŚCIE, TAK? TO JA WAM K...A TERAZ WSTYDU NAROBIĘ! Renata Beger znalazła książkę. Nie widząc nigdy w życiu czegoś podobnego, pobiegła szybko do swojego przewodniczącego. - Panie przewodniczący, niech pan zobaczy, jakie są tu cuda i dziwy. Na to Lepper rzucił się na książkę, otwiera ją gwałtownie i krzyczy. - Gdzie te dziwy, gdzie te dziwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Teska - ja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Teska - ja ???? niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.12.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Teska -a wiesz ze ten Bodekku zaczyna mi sie coraz bardziej podobac??? przez te jego "wolne" poglady i "sprosne" mysli.... P.S. ja tez takie lubie.... (narazam sie tym z watku o Ojcu Rydzyku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Nie wiem ale wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Teska -a wiesz ze ten Bodekku zaczyna mi sie coraz bardziej podobac??? przez te jego "wolne" poglady i "sprosne" mysli.... P.S. ja tez takie lubie.... (narazam sie tym z watku o Ojcu Rydzyku) hahahaha Jolly dopiero teraz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 istnieja!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts