czupurek 23.12.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 witam piąteczkowo ja choinkę w chatce od wczoraj mam już ubraną - ta magia światełek szkoda że do niedzieli śniegu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Z okazji nadchodzacych Swiąt Bozego Narodzenia i Nowego 2006 roku, życzę całej naszej grupce wszystkiego najpiękniejszego i najcieplejszego na świecie.... Zdrowia- zeby Was omijały wszystkie choróbska Miłości - zeby była taka co porywa za soba na koniec świata Przyjazni - takiej co wyciagnie do Was rekę w trudnych momentach Waszego życia Marzeń- po których nie chce sie otwierac oczu.... i jeszcze wiele , wiele wspaniałych rzeczy.... Miłych Swiat Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 23.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witajcie i szybciutko Zdrowych i wesołych świąt w swoich nowiutkich domkach, radości i uśmiechu, mniej kretów, miłych handlowców sprzedających dobre towary po przystępnych cenach, trzeźwych i solidnych wykonawćów itp. a tym, którzy jeszcze budują, by to były ostatnie święta na "starych śmieciach" do miłego spotkania po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.12.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Teska, piękne są te twoje życzenia. Cokolwiek teraz powiem zabrzmi banalnie. Dołączam się więc do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.12.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A tak w ogóle, to gdzie tak wszystkich wymiotło? Wigilia przecież dopiero jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.12.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witam wszystkich . Dołączam się również do życzeń świątecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 23.12.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jako "nowicjuszka" Wesołych wišt życzę wszystkim tym co w domkach swoich rodzinnie i ciepło więtowac będš... a i tym co w ten swišteczny okres więcej czasu będš mieli na rodzinno-marzeniowe-domowe rozmyslania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.12.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych, Spokojnych i RadosnychŚwiąt Bożego Narodzenia wszystkimbudującym, planującym i wybudowanym życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.12.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja również kończę już pracę i lecę do dom. przerwa będzie dłuższa bo, będę świętować aż do 2-go tylko, że wrócę o rok starsza więc wszystkim poznanym osobiście oraz tylko na necie życzę Wesołych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, Bogatego Mikołaja, Wytrawałości w dążeniu do celu, oraz Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.12.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witam! Cały dzień była odłączona od świata Miałam głuche telefony, a że neostradę mam na jednym z nich tak więc byłam i bez neciku Ale już naprawili więc......... Zdrowych, wesołych, spokojnych.........rodzinnych świąt życzę i dużo, dużo prezentów - niech te Mikołaje się spiszą w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 23.12.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witam Grupę Wpadłam tu tylko na chwilkę: Wesołych,rodzinnych i spokojnych Świąt Wszystkim życzę http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_newjingle/8540-002-48-1062.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witam grupę w chwilowej przerwie w gotowaniu Przy okazji chciałam wam złożyć życzenia: Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłyną Wam w szczęściu i radości, w obecności Waszych rodzin, przy dźwięku kolęd oraz zapachu choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Teska, piękne są te twoje życzenia. Cokolwiek teraz powiem zabrzmi banalnie. Dołączam się więc do nich. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jako "nowicjuszka" Wesołych wišt życzę wszystkim tym co w domkach swoich rodzinnie i ciepło więtowac będš... a i tym co w ten swišteczny okres więcej czasu będš mieli na rodzinno-marzeniowe-domowe rozmyslania... to witam swiatecznie nowicjuszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 23.12.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Niech te święta Bożego Narodzeniaprzyniosą Wam wiele radości,Niech uśmiech zagości w domach,Niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,Niech samotność odejdzie w niepamięć,Niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,Niech bieluteńkie gwiazdeczkiskrzypią wesoło pod naszymi butamina wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namalujeszczęście na Waszych twarzach,Niech miłość dotyka Was delikatnie,lecz bez ustanku,Niech marzenia płyną wysoko w góręi spełniają się.Iwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.12.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 witam wigilijnie w przerwie na kawkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 a ja witam przy kawce, bo u mnie już koniec przygotowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.12.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałbym wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia; 100 choinek w lesie, prezentów ile Gwiazdor uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ma karp ości. Także by krety nam mniej dokuczały , a urzędnicy życzliwymi byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 a ja witam przy kawce, bo u mnie już koniec przygotowań u mnie tez juz koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.12.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Swiątecznie ....istnieją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts