Teska 10.11.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Maksiu siedzisz w ukryciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.11.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Teska: a masz wątpliwości co do tego???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 11.11.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witojcie witojce -ludu pracujący - pierwszy czy ostatni czy to ważne?? Teska-oby dzisiejszy dzień był dla Ciebie jak to słońce(dookola chłód,a w serduchu gorąc)Zapytam nie śmiale o kontakt poniedziałkowy???? Bodeku - czy ten pośpiech aby napewno był wskazany .....(dom to dom) Księgowa-jednak się nie zobaczymy chyba , że jutro........(przeslę na priva) Ciekawe jest to , że na osiedlu Kasztanowym było o godz. 5.50 (-4 st.C),a w Mierzynie +1st.C i chyba ta różnica przyczyniła sie do tego, iż mój sąsiad stracił 4 koła z auta(chłpaki chyba za mocno czują się wyzwoleni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.11.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witam Mariusz......kontakt poniedziałkowy ?? pusto....wszyscy sie weekendują świątecznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.11.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Ja dziś mam świąteczną przeprowadzkępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.11.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Maksiu??? ....gdzie to Cie niesie>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.11.2003 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Zamieniam się z bratem.. jeden pokoj na dwa pokoje..no wiesz.. potrzeby będą rosły wkrótce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.11.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Maksiu pokojami, czy zmieniasz adresik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.11.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Stasiek - ty to masz siły - ja po paru godzinkach padam ze zmęczenia . Rób częściej przerwy, to naprawdę pomaga - zmęczenie poczujesz dopiero pod koniec pracowitego dnia Nic na siłę i bez zbędnego pośpiechu... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.11.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Teska: adresik ten sam.. za to metraż dwa razy wiekszy... i jakby dużo jasniejsze te pokoje...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.11.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Bikosa i Stasiek - grutuję awansu na forum Nisko się kłaniam i dziękuję, przy okazji ja się też dołączam do gratulacji dla Bikosy Stasiek - ale masz fajny domek z dachem - taki równiutki wygląda bardzo mi się podoba. Znowu się kłaniam, tym razem jeszcze niżej i dziękuję... fakt na zdjęciu jest bardzo równiutko ... a zawsze chciałem mieć takie "arkady" jak u Ciebie, Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.11.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 ...no wiesz.. potrzeby będą rosły wkrótce Czyli mnie oczy nie myliły... gdzieś tam na zdjęciu... ale myślałem, że mi się wydaje No, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.11.2003 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 dzieki za gratulacje!Stasiek- gratulacje!maksiu- wyslalam ci zdjecie antosia- czy doszlo??zastanawiam sie nad zakupem dachowek(ciemno czerwonych)- zeby zdazyc przed vat, wiem , ze Teska ma euronit. a pozostali??czy braas wychodzi drozej?jest gorszy?milego srodka tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.11.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Bikosa: doszlo.. dzis będzie...a co do dachówki to mamy tu klub euronitowcow: Teska, Joasia&Jasiu, Ivette, ja... o kims zapomniałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.11.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 A wogóle to życze spokojnego dnia i oby znowu do piątku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.11.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Witam Was po długiej nieobecności, już wykurowana i w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.11.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Przejęłam stery budowlane, małżonek na statku, ciekawe co z tego wyjdzie. Oby było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 12.11.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Witam w pracy! Przerwa na budowie - trzeba iść zarabiać Słoneczko swieci tylko trochę zimno - proszę o jeszcze tydzień ciepła - Ivette jak tam pogoda? Pozdrowiena dla czytaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.11.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 witam grupkę maniaków budowlano- forumowych Bikosa....ja też chce Księgowa...chodziło mi o głebokosc parapetu - standard to 25 czy 30 cm...a ja chce 35 cm...od gory chce zakryc grzenik SP ja tez zostałam sama....od soboty na miesiac...pojechał sobie na Bahamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts