Iwonka i Adaś 24.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wytrwałości w budowaniu i szybkiej realizacji zamierzonoego celu, bez przeszkód i niepodzianek dla wszystkich forumowiczów życzyIwonka i Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.12.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ja też właśnie skończyłam, więc - późno, ale lepiej późno niż wcale - Wszystkim życzę wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia - już we własnym domu albo spełnienia marzeń o takowym. Radości z bycia razem z tymi, których kochamy. Abyśmy umieli wybaczać sobie to, co nas dzieli i dostrzegać to, co łączy. Pokoju w sercach i na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.12.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Zdrowia, spokoju, radości wszystkim życzę (a sobie również kontrolowania świątecznego obżarstwa). No i żeby kłopoty nie przesłoniły radości budowania, zamieszkiwania lub remontowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.12.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Wiatm Swiatecznie przy kawce.... .bo na nic innego patzrec juz nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.12.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Wiatm Swiatecznie przy kawce.... .bo na nic innego patzrec juz nie moge Hmm, to problem, bo zbliża się wielkimi krokami ŚWIĄTECZNY OBIAD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.12.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Wiatm Swiatecznie przy kawce.... .bo na nic innego patzrec juz nie moge Hmm, to problem, bo zbliża się wielkimi krokami ŚWIĄTECZNY OBIAD. zadnego obiadu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.12.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 to może świąteczny spacer? Polecam i pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.12.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 to może świąteczny spacer? Polecam i pozdrawiam świątecznie spacerek byl....ale tylek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 witam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 26.12.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam wszystkich, no i mamy zimę znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam w ten śnieżny i jeszcze świąteczny dzień.Właśnie wróciłam ze swojej budowy i strasznie sie rozmarzyłam.Bardzo zazdroszczę wszystkim, którzy juz mieszkają na "swoim'. Mnie to jeszcze daleko do upragnionego celu, a jestem niecierpliwa, ech .... szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.12.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam w ten śnieżny i jeszcze świąteczny dzień. Właśnie wróciłam ze swojej budowy i strasznie sie rozmarzyłam. Bardzo zazdroszczę wszystkim, którzy juz mieszkają na "swoim'. Mnie to jeszcze daleko do upragnionego celu, a jestem niecierpliwa, ech .... szkoda gadać. ....daleko??? nastepne na swoim juz bedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witaj Teska, ja też tak po cichu marzę, że nastepne juz na swoim, ale czasami wolę nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 A tak z dobrych nowin to musze powiedziec, że juz obok naszego domu została w drodze pociągnięta kanaliza i jest nadzieja że juz niedługo będzie się można podłaczyć. Odejdą mi koszty szamba (bo na oczyszczalnie juz nie dostałam zgody). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Teska, Twoje to chyba też pierwsze świeta w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.12.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam! Ech! Ciężko człowiekowi i ciężki człowiek Już nawet kawa jest nadmiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wieczorkowo witam widzę, że nie tylko ja mam jedzeniowstręt.Jutro idę do pracki i biorę ze sobą tylko owoce.Zadnych świątecznych smakołyków, ktorych zostało w nadmiarze.Trzeba oczyścić organizm pozdrawiam i udanego wieczorku wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Didi, jaki u Ciebie piękny Mikołaj w ogródku się zadomowił? Twój domek to baśniowa kraina do której naychmiast by się chciało wejśćpozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.12.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 witam wtorkowo poświątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.12.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Ja także witam wtorkowo Chyba znowu do na wróciła zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts