Maggie 27.12.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Chyba już wiem, dlaczego dzisiaj cosik pusto u nas. Właśnie w radiu podawałi, że nasze hipermarkety budowlane przeżywają oblężenie. Wszyscy chyba się chcecie załapać na ulgę budowlaną. pozdrawiam i życzę superackich i trafionych zakupów. a niektórzy byli dziś na Gubałówce (ja i Maggie ) a propos tak wyrżnęłam na orczyku, że kijek mi się wygioł i mam teraz kijek zjazdowy Pozdrawiam narciarsko, wszystko przez to, że tak mało śniegu. Moje dziecko też się wyrypało na ostatnim zjeździe i potłukło moje gogle . Dobrze, że łepetyna w kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.12.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Jolly, Bodekku, jak ja Wam zazdroszczę świąt we własnych domach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.12.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 trobe - nie zazdrość tylko buduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.12.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 pozdrawiam świątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.12.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Dzień doberek oj, mroźno dzisiaj, moje auto tańczyło po jezdni.Informuję wszystkich, że mamy 4 stopnie mrozu, pada śnieżek i pogoda narciarska (to dla Didi i Maggi). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.12.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 trobe - nie zazdrość tylko buduj Toż się staram, ale na razie efekty marne. Nie tracę jadnak nadziei, że może następne święta będą moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.12.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 oj, mroźno dzisiaj, moje auto tańczyło po jezdni. Ale "Jezioro łabędzie", czy "Kozaczok"? Hmm, po tym drugim pewnie nie byłoby łatwo się pozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.12.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 w końcu zaczęła się zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.12.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 bodekku, ja też Ci strasznie zazdroszczę, więc jest nas juz dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.12.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich . Kto wie jak pozbyć się rwy kulszowej bo mnie ta menda zamęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.12.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Didi, co z tą kawką, przyjedziesz do hurtowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.12.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 bodekku, ja też Ci strasznie zazdroszczę, więc jest nas juz dwie. czuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.12.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Didi, co z tą kawką, przyjedziesz do hurtowni? jeśl mój małżonek się dziś odpowiednio by sprężył ze sprawami zawodowymi to być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.12.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Didi, co z tą kawką, przyjedziesz do hurtowni? jeśl mój małżonek się dziś odpowiednio by sprężył ze sprawami zawodowymi to być może Nie obiecuj, tylko przyjedźcie, ja teraz mam trochę luźniej. Po nowym roku mam remanent i znowu nie będę uchwytna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.12.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 bodekku, ja też Ci strasznie zazdroszczę, więc jest nas juz dwie. czuję się z mojej strony to taka pozytywna zazdrość, więc nie bądź taki skromny tylko opowiadaj jak było. Żywa choinka, trzask palącego się ognia w kominku, pachnący barszczyk i pierogi z uszkami, .... ech, fajnie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 28.12.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 witajcie Didi do której czynna jest gubałówka, chętnie bym pozjeżdzał. i czy jest tłok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.12.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 bodekku, ja też Ci strasznie zazdroszczę, więc jest nas juz dwie. czuję się z mojej strony to taka pozytywna zazdrość, więc nie bądź taki skromny tylko opowiadaj jak było. Żywa choinka, trzask palącego się ognia w kominku, pachnący barszczyk i pierogi z uszkami, .... ech, fajnie ....... było świetnie - choinka kominka nie rozpalałem bo za ciepło ale barszczyk itp. mniam .... plus rodzinka - to jest to - zobaczycie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.12.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Pusto tu dzisiaj ale zaryzykuję, może ktoś mi coś podpowie. Moi drodzy, czy możecie mi podpowiedzieć jakich cen można się spodziewać za następujące roboty: 1. Tynki wewnętrzne cementowo - wapienne z przecierką gipsową 2. Docieplenie poddasza + montaż płyt GK 3. Posadzki betonowe (jastrychy) z izolacją4. Podbitka drewniana 5. Malowanie6. Kafelkowanie7. Układanie podłogi z paneli Chodzi o robociznę lub robociznę z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Otwierać! Amo, Gubałówka jest czynna do późnego wieczora, podobno do 22. Wczoraj było trochę mało śniegu, może dziś będzie lepiej. A moje młodsze dziecko znów chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts