Didi 28.12.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Iwonka jechałam dziś do Ciebie ale.....dojechałam do Zdroi i na rondzie zawróciłam Nic nie odśnieżone, same koleiny, wszyscy jeżdżą 40km/h jak się poprawi pogoda to napewno przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 28.12.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Wszystkich poświątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.12.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich po świątecznej przerwie Oj sporo czasu tutaj nie zaglądałem, a ilość postów napisana przez Was od przedświątecznego poniedziałku jest naprawdę duża i odpowiednio dużo czasu zajeło ich przeczytanie, a widać z ich treści, że atmosfera był gorąca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.12.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 U mnie przedświąteczny tydzień był równie gorący co pracowity, a było co robić, ale muszę się pochwalić, że się udało i w piątek (23.12.2005r.) odbyła się przeprowadzka. Tak więc od piątku mieszkamy już w nowym domu , jest super. Oczywiście jest jeszcze trochę rzeczy do zrobienia, ale to nie jest w stanie przesłonić nam radości. Njagorsze jest to, że niestety zbyt późno zaczelismy się rozglądać za drzwiami, więc mamy chwiliwo dość otwartą atmosferę w domu. Od wczoraj jesteśmy już również zameldowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.12.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 GrzegorzR - no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.12.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 U mnie przedświąteczny tydzień był równie gorący co pracowity, a było co robić, ale muszę się pochwalić, że się udało i w piątek (23.12.2005r.) odbyła się przeprowadzka. Tak więc od piątku mieszkamy już w nowym domu , jest super. Oczywiście jest jeszcze trochę rzeczy do zrobienia, ale to nie jest w stanie przesłonić nam radości. Njagorsze jest to, że niestety zbyt późno zaczelismy się rozglądać za drzwiami, więc mamy chwiliwo dość otwartą atmosferę w domu. Od wczoraj jesteśmy już również zameldowani. gratulacje czyli odbór też macie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.12.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Zaświadczenie o nie zgłoszeniu sprzeciwu przez PINB mam odebrane i muszę powiedzieć, że należy się "pozytywny komentarz" dla inspektorów z PINB bo nie musiałem czekać ustawowych 21 dni jakie mają na zgłoszenie ewentualnego sprzeciwu. Właściwie po tygodniu już wszystko było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milla 28.12.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Was, jestem tu po raz pierwszy więc od razu przepraszam, że wskakuję tak między klubowe rozmowy, ale chyba tu najszybciej znajde poradę. Zaczynam budowac swój domek na wiosnę, na Warszewie, mam juz pozwolenie, ekipę, tylko brakuje mi kierownika budowy. Proszę Was o jakieś namiary na kogoś, z kogo byliście zadowoleni. Moj adres [email protected] Ale Wam zazdroszczę domków juz stojących...przede mną jeszcze tyle roboty ale póki co musze w na początku stycznia zlożyć papiery w banku, a bez kierownika ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.12.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witaj milla w gronie budujących. Jak uda mi się dokopać do numeru kierownika, który u mnie prowadził budowę to prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.12.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Pusto tu dzisiaj ale zaryzykuję, może ktoś mi coś podpowie. Moi drodzy, czy możecie mi podpowiedzieć jakich cen można się spodziewać za następujące roboty: 1. Tynki wewnętrzne cementowo - wapienne z przecierką gipsową 2. Docieplenie poddasza + montaż płyt GK 3. Posadzki betonowe (jastrychy) z izolacją 4. Podbitka drewniana 5. Malowanie 6. Kafelkowanie 7. Układanie podłogi z paneli Chodzi o robociznę lub robociznę z materiałem. Witaj Klausie, Ad.1. niestety mialam maszynowe wiec Ci nie pomoge Ad.2. jak wyzej Ad.3. od 12 zl/m2 Ad.4. ???? Ad.5. gruntowanie i dwukrotne malowanie - od 7 zl/m2 a szpachlowanie, scieranie i gruntowanie oraz dwukrotne malowanie od 12 zl/m2 Ad.6. od 25 zl/m2 do 35 zl/m2 Ad.7. od 14 zl/m2 z listwami kwoty sa od, gdyz takie udalo mi sie wynegocjowac: posadzki - to jedyna ekipa, ktora zrobila dobra robote! ceny za kafelkowanie - chyba nieadekwatne do tego co robili, ale cene mieli jak suuuuper fachowcy, za mozaike wolaja wiecej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.12.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Was, jestem tu po raz pierwszy więc od razu przepraszam, że wskakuję tak między klubowe rozmowy, ale chyba tu najszybciej znajde poradę. Zaczynam budowac swój domek na wiosnę, na Warszewie, mam juz pozwolenie, ekipę, tylko brakuje mi kierownika budowy. Proszę Was o jakieś namiary na kogoś, z kogo byliście zadowoleni. Moj adres [email protected] Ale Wam zazdroszczę domków juz stojących...przede mną jeszcze tyle roboty ale póki co musze w na początku stycznia zlożyć papiery w banku, a bez kierownika ani rusz... poszedl emilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.12.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 witam grupkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.12.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Jolly, wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.12.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 ... musze w na początku stycznia zlożyć papiery w banku, a bez kierownika ani rusz... Jesli chodzi o podbicie kosztorysu (bo myśle, ze do tego jest bankowi potrzebny kierownik), to może to zrobic kazdy kto ma uprawnienia budowlane. Mi kosztorys (zrobiłem sam) potwierdził architekt. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.12.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 wieczorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 bodekku, ja też Ci strasznie zazdroszczę, więc jest nas juz dwie. A Adaś nie? Może raczej troje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.12.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 U mnie przedświąteczny tydzień był równie gorący co pracowity, a było co robić, ale muszę się pochwalić, że się udało i w piątek (23.12.2005r.) odbyła się przeprowadzka. Tak więc od piątku mieszkamy już w nowym domu , jest super. Oczywiście jest jeszcze trochę rzeczy do zrobienia, ale to nie jest w stanie przesłonić nam radości. Njagorsze jest to, że niestety zbyt późno zaczelismy się rozglądać za drzwiami, więc mamy chwiliwo dość otwartą atmosferę w domu. Od wczoraj jesteśmy już również zameldowani. moje gratulacje GrzegorzR. Tobie też zazdroszczę tego klimatu i szczęścia w nowym domku. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.12.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Cześc Milla. Swojego raczej nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.12.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 GrzegorzR, gratulacje. Tobie też "zazdraszczam" (ale oczywiście konstruktywnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.12.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witajcie, ja też żyję Robimy Sylwestra w domku, a właściwie na budowie i czasu mało, żeby wszytsko przygotować. Najważniejsze, to słupki do poręczy, żeby nam goście nie pospadali (kto wymyslił te pustki nad salonem - fanaberie jakieś ), mamy już 3, jeszcze 18 Cześć milla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts