Didi 29.12.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 czy ktoś otworzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.12.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 no, teraz mogę już iść do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 29.12.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 czy ktoś otworzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 czy ktoś otworzył? Iwonka nie ma się czego wstydzić, że otworzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.12.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 to wieczorkiem witam.....ale u mnie jest sniegu...hahahah ledwo auto wyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.12.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Iwonka dzieki za pozdrowienia z HOM-u, ale dzielna jestes z tym kursem, trzymam kciuki. Ech, fajna ta zima, ale czemu drogi nie odsniezone, masakra...wrrrrrrr Moje dziecko było ostatnie w przedszkolu przez te drogi , a jeszcze pani sprzataczka nie omieszkała zaznaczyć z przekąsem: późno pani przyszła po dziecko. Dobrze, że jestem grzeczna i dobrze wychowana Byle do nowego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.12.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam wszystkich wieczorkowo przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.12.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam wszystkich wieczorkiem tomku kawa o tej porze???? eee nie dobrze Mam pytanie czy ktoś może zna osobe która próbowała podjąć sie zbudowania domku Mały dworek muratora ???bardzo mi sie podoba ten dom ale obawiam sie koszty mnie przerosna zwłaszcza dach pozdr kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.12.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam wszystkich wieczorkiem tomku kawa o tej porze???? eee nie dobrze Mam pytanie czy ktoś może zna osobe która próbowała podjąć sie zbudowania domku Mały dworek muratora ??? bardzo mi sie podoba ten dom ale obawiam sie koszty mnie przerosna zwłaszcza dach pozdr kasia Sąsiadko ja moge 5 kaw wypić i zaraz iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam wszystkich wieczorkiem tomku kawa o tej porze???? eee nie dobrze Mam pytanie czy ktoś może zna osobe która próbowała podjąć sie zbudowania domku Mały dworek muratora ??? bardzo mi sie podoba ten dom ale obawiam sie koszty mnie przerosna zwłaszcza dach pozdr kasia Sąsiadko ja moge 5 kaw wypić i zaraz iść spać No sąsiedzie to podziwiam , ciągle walcze z projektami mam ból głowy możesz polecić dobre sprawne biuro projektowe bo byc może skończy sie na indywidualnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.12.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Mam namiary na jednego z wykonawców stnu surowego janiszewski Artur czy moze kto miał z nim do czynienia , bo w rankingu nie po takim nazwisku ladu ??// pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam wieczorną zmianę Jolly, bodekku i GrzegorzR gratuluję pierwszych świąt w nowym domku, atmosfera pewnie była wyjątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.12.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Mam pytanie czy ktoś może zna osobe która próbowała podjąć sie zbudowania domku Mały dworek muratora ??? bardzo mi sie podoba ten dom ale obawiam sie koszty mnie przerosna zwłaszcza dach pozdr kasia Z tego co wiem to ten dom buduje m.dworek wcześniej znany pod nickiem leon z katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Mam pytanie czy ktoś może zna osobe która próbowała podjąć sie zbudowania domku Mały dworek muratora ??? bardzo mi sie podoba ten dom ale obawiam sie koszty mnie przerosna zwłaszcza dach pozdr kasia Z tego co wiem to ten dom buduje m.dworek wcześniej znany pod nickiem leon z katowic. Bardzo Ci dziękuje spróbuje go poszukać choć dość nieporadnie jeszcze poruszam sie po forum , bardzo mi zależy na konfrontacji projektu z rzeczywistością pozdr kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.12.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Kasiu wejdź w opcję szukaj na górze strony i wpisz hasło "dworek" tak znalazłam dziennik leona i komentarze. W komentarzach pojawiła się też inna osoba zainteresowana tym projektem. Mam nadzieję że znajdziesz jakieś wskazówki pamiętaj tylko że autor dziennika to postac dosyć barwna na forum i mająca kontrowersyjne poglądy na budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Kasiu wejdź w opcję szukaj na górze strony i wpisz hasło "dworek" tak znalazłam dziennik leona i komentarze. W komentarzach pojawiła się też inna osoba zainteresowana tym projektem. Mam nadzieję że znajdziesz jakieś wskazówki pamiętaj tylko że autor dziennika to postac dosyć barwna na forum i mająca kontrowersyjne poglądy na budowanie Dziękuje znalazłam ... fakt Leon to niejaki oryginał ale znalazłam druga osobę napisałam do niej na prv może sie odezwie bardzo dziekuje i życzę dobrej nocy Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.12.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam wszystkich wieczorkiem tomku kawa o tej porze???? eee nie dobrze Mam pytanie czy ktoś może zna osobe która próbowała podjąć sie zbudowania domku Mały dworek muratora ??? bardzo mi sie podoba ten dom ale obawiam sie koszty mnie przerosna zwłaszcza dach pozdr kasia Sąsiadko ja moge 5 kaw wypić i zaraz iść spać No sąsiedzie to podziwiam , ciągle walcze z projektami mam ból głowy możesz polecić dobre sprawne biuro projektowe bo byc może skończy sie na indywidualnym Ja niestety miałem ten sam problem - wiele projektów mi się podobało ale jakoś żaden nie przypadł mi do gustu w 100%. Choć pierwowzorem był na pewno Dom w hortensjach z Archonu. Zdecydowałem się jednak na projekt indywidualny - obecnie wszystko się załatwia wiec jak się zakończy to pewnie namiary pojawią się liście rankingowej -> zobaczymy jeszcze z jaką opinią . Trzymam kciuki za Twoje wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.12.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam wieczorną zmianę Jolly, bodekku i GrzegorzR gratuluję pierwszych świąt w nowym domku, atmosfera pewnie była wyjątkowa oczywiście - było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.12.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 witam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 30.12.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam wszystkich Witam wieczorną zmianę Jolly, bodekku i GrzegorzR gratuluję pierwszych świąt w nowym domku, atmosfera pewnie była wyjątkowa Dziękuję. Było niesamowicie, bo w nowym domu, ale jak na święta to dość nietypowo. Było mało siedzenia i objadania się a sporo krzątania. No i w drugi dzień świąt pierwsi goście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts