milla 01.01.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Działka jest dość duża jak na polskie warunki, 1215m2, dokładnych wymiarów nie pamietam, ale coś kolo 27mX45m Dom zmieści się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.01.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Działka jest dość duża jak na polskie warunki, 1215m2, dokładnych wymiarów nie pamietam, ale coś kolo 27mX45m Dom zmieści się na pewno No to fajnie Bo to pierwsze co mi się rzuciło w oczy 17 metrów dom + pewnie 5 z warunków zabudowy to sporo metrów do tego na szerokość też dość dość. Ale przy takiej działce to jestem spokojny No i dom robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 01.01.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Doklejam linka, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie... http://www.archon.com.pl/index.php?act=12&sid=m3ffac3a368ace&intra=31b83ecf5cac169ac2726226aa37a2bb&crc=4c378f889bf82e65274e62f9f4ee9db8&lang=pl Link się slicznie udało wkleić A tak z przekory zapytam jakie wymiary masz działki ?? Ten link sliczniej by wygladał tak: Dom pod Sekwoją Przedstawienie w ten sposób bardzo długiego linku (jak w tym przypadku) powoduje że strona się nie rozjeżdza, przez co łatwiej się ją przeglada. Robi się to w nastepujacy sposób: - wciskasz przycisk URL, a nastepnie usuwasz z drugi nawias kwadratowy i wstawiasz = . Otrzymujesz - nastepnie wpisujesz jak ten link ma sie nazywac. Otrzymujesz nazwa - na koncu znow wciskasz URL . Otrzymujesz nazwa pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.01.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.01.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 witam poniedziałkowo i noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.01.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witajcie w 2006 roku. Niech się darzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.01.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 milla - fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.01.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Millaładny projekt, rozsądnie rozmieszczone pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 02.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witajcie budowlańcy. Czy może ktoś mi dać namiary na dobrego wykonawcę CO? Na liście jest tylko Pan Pańka, który niestety mimo prawie dwóch miesięcy nie był łaskaw dać mi swojej oferty.... ponoć tyle pracy ma . A tak a propos. Do niedawna był tam jeszcze Pan Askaldowicz, ale coś go teraz tam nie widzę? Zniknął? Czy popsuł sobię opinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam Wszystkich w Nowym Roku 2006 i na wstępie życzę Wam wszelkiej pomyślności oraz spełnienia marzeń i planów na ten rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.01.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam w pierwszy poniedziałek 2006 roku. Na liście jest podana jedna osoba mogąca prowadzić nadzór nad budową. Czy może macie jeszcze jakieś kontakty do takich osób które mogą być kierownikiem budowy. Namiary chętnie przyjmę na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.01.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam w pierwszy poniedziałek 2006 roku. Na liście jest podana jedna osoba mogąca prowadzić nadzór nad budową. Czy może macie jeszcze jakieś kontakty do takich osób które mogą być kierownikiem budowy. Namiary chętnie przyjmę na PRIV. poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.01.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam i życzę Wszystkim pomyślnego 2006 roku. Ja zaczynam go porządnym przeziębieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.01.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam w Nowym Roku! milla twój dom jest bardzo duzy i będzie bardzo drogi. Ja tez mam spory (230 m2), ale daleko prostszy dach (dwuspadowy) i porównując moje koszty z przedstawionym w moim projekcie kosztorysem jestem pewna, że budowa twojego domu pochłonie ponad 500 tys. (bez ogrodzenia, ogrodu i niezbyt wypasionymi łazienkami i kuchnią). Zupełnie nie znam twojej sytuacji finansowej ani składu osobowego rodziny , tak więc moje uwagi mają charakter luźnych myśli i wcale nie chce cię zniechęcać do budowy wg. tego projektu - ktos w końcu musi budować te domy, które oglądamy z otwartymi ustami spacerując po nowych dzielnicach Szczecina. Do rzeczy: dwie łazienki obok siebie na pietrze? Hmm, zakładam, że jedna dla rodziców, druga dla dzieci - ale czy to faktycznie ma sens? Wszystkie sprzęty i kafle dublujesz, a przeciez obie będziesz chciała zrobić w wysokim standardzie. Dół wygląda fajnie (poza ta garderoba między kotłownią a schodami mam nadzieje, że jest tu brak precyzji w nazewnictwie) przestronnie, ale całe życie będzie sie toczyło na górze i tam robi sie wrażenie tłoku. Dach.....hmmmm 1/3 inwestycji i oby ci go dobrze zrobili, bo miejsc do wpadek całe mnóstwo. Dom jest bardzo okazały, trzeba tylko dobrze wyważyc własne potrzeby i mozliwości, aby przez cały czas budowy nie zabrakło finansowania lub serca do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.01.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 witam wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Czy ktoś z Was może ma kontakt z Marynką i Pawłem66? (byli na spotkaniu grupy w 2004). Mieli budować w ub. roku dom wg projektu, na który już prawie się zdecydowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Czy ktoś z Was może ma kontakt z Marynką i Pawłem66? (byli na spotkaniu grupy w 2004). Mieli budować w ub. roku dom wg projektu, na który już prawie się zdecydowałam. Oni baaaardzo dawno się nie pokazali, chyba zaraz po spotkaniu o Pawle66 słuch zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Didi jak samopoczucie w Nowym Roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam w pierwszy poniedziałek 2006 roku. Na liście jest podana jedna osoba mogąca prowadzić nadzór nad budową. Czy może macie jeszcze jakieś kontakty do takich osób które mogą być kierownikiem budowy. Namiary chętnie przyjmę na PRIV. poszlo Dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts