KAS01 03.01.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 No i udało się . A oto moja działeczka http://foto.onet.pl/upload/41/68/_546815_s.jpg tylko malusie to zdjęcie jakieś wyszło Brawo!!! Maro kliknij to zdjęcie w albumie żeby było większe i wtedy skopiuj adres. A jeszcze lepiej zrób tak: link do duzego zdjecia[/color]]%5Bcolor=red%5Dlink%20do%20malego%20zdjecia%5B/color%5D Wtedy na ekranie bedziesz mial male zdjecie ktore bedzie odnosnikiem do duzego. Kto bedzie chcial to je sobie powiekszy. Duze zdjecia podobnie jak dlugie linki zaburzaja uklad strony, a ponad to powoduja ze dluzej sie ja laduje. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.01.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Klaus - witaj "ELITO" Witaj "LIDERZE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.01.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 liczymy nawet sporo na górkę, bez mebli, kuchni i łazienek moze zmieścimy się w 700 tys...wiem, Chciałbym mieć taki budżet na swoja budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.01.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 A jeszcze lepiej zrób tak: link do duzego zdjecia[/color]]%5Bcolor=red%5Dlink%20do%20malego%20zdjecia%5B/color%5D Wtedy na ekranie bedziesz mial male zdjecie ktore bedzie odnosnikiem do duzego. Kto bedzie chcial to je sobie powiekszy. Duze zdjecia podobnie jak dlugie linki zaburzaja uklad strony, a ponad to powoduja ze dluzej sie ja laduje. pozdrawiam Konrad No dobra, a jak zrobiłeś, że jednocześnie działają Tobie tagi i piszesz składnię innego polecenia, które pokazujesz? Pewnie jest to prosta sprawa, ale jakoś nie mogę wpaść na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 03.01.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 03.01.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 A jeszcze lepiej zrób tak: link do duzego zdjecia[/color]]%5Bcolor=red%5Dlink%20do%20malego%20zdjecia%5B/color%5D Wtedy na ekranie bedziesz mial male zdjecie ktore bedzie odnosnikiem do duzego. Kto bedzie chcial to je sobie powiekszy. Duze zdjecia podobnie jak dlugie linki zaburzaja uklad strony, a ponad to powoduja ze dluzej sie ja laduje. pozdrawiam Konrad No dobra, a jak zrobiłeś, że jednocześnie działają Tobie tagi i piszesz składnię innego polecenia, które pokazujesz? Pewnie jest to prosta sprawa, ale jakoś nie mogę wpaść na to. link do duzego zdjecia[/color]]%5Bcolor=red%5Dlink%20do%20malego%20zdjecia%5B/color%5D To co jest czerwonym kolorem nie jest linkiem, więc nie ma prawa działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.01.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 link do duzego zdjecia[/color]]%5Bcolor=red%5Dlink%20do%20malego%20zdjecia%5B/color%5D To co jest czerwonym kolorem nie jest linkiem, więc nie ma prawa działać. Właśnie przed momentem do tego doszedłem, dzięki za info, ale nie wszystkie składnie da się w ten sposób pokazać, bo z kolorami tak już się chyba nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Klaus - witaj "ELITO" Witaj "LIDERZE" trzeba grupę ciągnąć do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.01.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 No i udało się . A oto moja działeczka http://foto.onet.pl/upload/41/68/_546815_s.jpg tylko malusie to zdjęcie jakieś wyszło Brawo!!! Maro kliknij to zdjęcie w albumie żeby było większe i wtedy skopiuj adres. http://foto.onet.pl/upload/41/68/_546815_n.jpg Działa ! Monka,KAS01, Klaus wielkie dzięki za podpowiedzi teraz będę mógł trochę "poszaleć" z fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.01.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska, jakiś pancerny ten Twój kret ! Już dawno pisaliśmy że to krecica a nie kret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Klaus sąsiedzie -GRATULUJĘ Jak miło będzie mieszkać wśród ELIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.01.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska, jakiś pancerny ten Twój kret ! Już dawno pisaliśmy że to krecica a nie kret no to zlosliwa bardzo......ale moze juz sie zagazowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska - mamy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.01.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska, jakiś pancerny ten Twój kret ! Już dawno pisaliśmy że to krecica a nie kret no to zlosliwa bardzo......ale moze juz sie zagazowala? Krecica na gazie? Hehehe! Klaus, gratuluję awansu! maro74, sielsko u Ciebie: łąki i lasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.01.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska, jakiś pancerny ten Twój kret ! Już dawno pisaliśmy że to krecica a nie kret no to zlosliwa bardzo......ale moze juz sie zagazowala? Teska Jeszcze dziś rozmawiałem z moim bratem odnośnie jego upierdl...... krecicy Powiedział że kupił jakiś środek w Castoramie miał kwadratowy przekrój butelki i na naklejce narysowanego ładnego bajkowego krecika .Środek ładnie pachniał - zapach ziół z płynem do naczyń. Kred padł w pierwszej walce. Powtórki nie były potrzebne. Do dziś jest spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witam wszystkich ponownie. Po ponad rocznej ciszy odzywam sie ponownie Właśnie finalizuję kupno działki Może jest ktoś kto kupił działki od Przembudu w Kobylance? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 03.01.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witam wszystkich ponownie. Po ponad rocznej ciszy odzywam sie ponownie Właśnie finalizuję kupno działki Może jest ktoś kto kupił działki od Przembudu w Kobylance? pozdrawiam Nie ma nikogo. Najbliżej od Ciebie jestem ja - jakieś 3km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.01.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska, jakiś pancerny ten Twój kret ! Już dawno pisaliśmy że to krecica a nie kret no to zlosliwa bardzo......ale moze juz sie zagazowala? Teska Jeszcze dziś rozmawiałem z moim bratem odnośnie jego upierdl...... krecicy Powiedział że kupił jakiś środek w Castoramie miał kwadratowy przekrój butelki i na naklejce narysowanego ładnego bajkowego krecika .Środek ładnie pachniał - zapach ziół z płynem do naczyń. Kred padł w pierwszej walce. Powtórki nie były potrzebne. Do dziś jest spokój. no to prosze zapytaj co to bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.01.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska, jakiś pancerny ten Twój kret ! Już dawno pisaliśmy że to krecica a nie kret no to zlosliwa bardzo......ale moze juz sie zagazowala? Teska Jeszcze dziś rozmawiałem z moim bratem odnośnie jego upierdl...... krecicy Powiedział że kupił jakiś środek w Castoramie miał kwadratowy przekrój butelki i na naklejce narysowanego ładnego bajkowego krecika .Środek ładnie pachniał - zapach ziół z płynem do naczyń. Kred padł w pierwszej walce. Powtórki nie były potrzebne. Do dziś jest spokój. no to prosze zapytaj co to bylo.... Właśnie pytałem ale wyrzucił butelkę . Ale go jeszcze przycisnę może sobie przypomni nazwę. Twierdził natomiast że butelka była mocno charakterystyczna z tym namalowanym krecikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 PUK PUK Otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts