monka 04.01.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi tutaj znalazłam formularz i inne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi tutaj znalazłam formularz i inne informacje. kurcze niektóre strony mi się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.01.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi tutaj znalazłam formularz i inne informacje. kurcze niektóre strony mi się nie otwierają bo one są w formacie Acrobat Reader, pewnie nie masz tego programu. Możesz go ściągnąć z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi tutaj znalazłam formularz i inne informacje. kurcze niektóre strony mi się nie otwierają bo one są w formacie Acrobat Reader, pewnie nie masz tego programu. Możesz go ściągnąć z netu. mam, tylko dziwnie otwierają mi się puste strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 być może one długo wchodzą a ja dziś trochę niecierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.01.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 być może one długo wchodzą a ja dziś trochę niecierpliwa jestem no tak one za pierwszym razem długo się otwierają i cierpliwość jest jak najbardziej wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 04.01.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 HoHoHo Witam wszystkich w Nowym Roku!!!!! Chciałabym wszystkich poinformować że z dniem wczorajszym staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami kawałka ziemi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 HoHoHo Witam wszystkich w Nowym Roku!!!!! Chciałabym wszystkich poinformować że z dniem wczorajszym staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami kawałka ziemi !!!! mamy nowych obszarników - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.01.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Daria gratujacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.01.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Aaa, no i najważniejsze! Pytanie do znawców sprzętu komputerowego. Wczoraj zalałam klawiaturę bezprzewodową Logitech.Mimo rozkręcenia i oczyszczenia nie działa (funkcjonują tylko pojedyncze klawisze). Czy warto i ewentualnie gdzie naprawiać? Nikłe szanse - nawet jeśli się uda to raczej na niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 04.01.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Dziękuję, dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.01.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam, w sprawie VAT-u, wszytsko piszą w dzisiejszej Rzeczpospolitej, acha i jeszcze słyszałam dzisiaj w Trójce, że dotyczy to tylko samodzielnie prowadzonych budów i teraz nie wiem, czy eliminuje tylko developerów, czy też wzięcie ekipy do budowy też juz nie jest samodzilena inwestycja milla widzisz, mamy podobne przemyślenia odnośnie twojego projektu co do tłoku na górze, może na moje wrażenie wpłynęły właśnie te dwie łazienki obok siebie; poza tym ja bym nie umniejszała roli holi i korytarzy, one też sa bardzo ważne, przecież ciagle nimi gdzieś przechodzimy, nie moga byc wielkie ani zawiłe, ale nie mogą byc też okrojone do granic. I jeszcze dwa słowa odnosnie wpadek i dachu - pewnie 2-3 lata temu tez bym się oburzała, że mam rezygnować ze swoich marzeń tylko dlatego, że ktos mi może tego nie zdołać wykonać. Dzisiaj inaczej na to patrzę, ludzie sa tylko ludźmi, nawet najlepsza i najdroższa ekipa nie gwarantuje niestety dobrze wykonanej pracy. Można potem dochodzic swoich praw, egzekwować gwarancje, reklamować itd, ale cały czar budowania w takich chwilach pryska. Dlatego w przypadku wykonywania nietypowych lub skomplikowanych elementów - trzeba wzmóc uwagę i wszytsko samemu sprawdzać, krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.01.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Monka, Didi - US gniezno jest wszystko ładnie opisane + wymagane formularze , ustawa, wykazy. Didi - no pewnie że wszystkie f-ry (tylko towar musiał zdrożeć z 7 na 22%) http://www.us.gniezno.pl/informacje/news41.html http://www.us.gniezno.pl/informacje/news35.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Monka, Didi - US gniezno jest wszystko ładnie opisane + wymagane formularze , ustawa, wykazy. Didi - no pewnie że wszystkie f-ry (tylko towar musiał zdrożeć z 7 na 22%) http://www.us.gniezno.pl/informacje/news41.html http://www.us.gniezno.pl/informacje/news35.html ok. wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 04.01.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Aaa, no i najważniejsze! Pytanie do znawców sprzętu komputerowego. Wczoraj zalałam klawiaturę bezprzewodową Logitech.Mimo rozkręcenia i oczyszczenia nie działa (funkcjonują tylko pojedyncze klawisze). Czy warto i ewentualnie gdzie naprawiać? Miałem podobny wypadek z taką samą klawiaturą. Koniecznie było rozebranie klawiatury w drobny mak i umycie wszystkich zalanych komponentów pod gorącym prysznicem. Potem suszenie składanie i wszystko działa ale robota na 1,5 godziny. Makabra. Teraz się modlę aby jej znowu nie zalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Co tu się dzieje na tym forum: krecica Teski zagazowana szampanem a klawiatura Trobe zalana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.01.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Didi - zabawa dalej trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 04.01.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam Co tu się dzieje na tym forum: krecica Teski zagazowana szampanem a klawiatura Trobe zalana mamy karnawał to towarzystwo szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.01.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam wszystkich po Nowym Roku!!! wczoraj na salonie ukradli mi portfel z cala zawartoscia.... .... czy ten pech mnie juz nie opusci??????? Jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.01.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Czy warto i ewentualnie gdzie naprawiać? Nikłe szanse - nawet jeśli się uda to raczej na niedługo. Tomadyna, to podpowiedz jeszcze coś. Czy mogę kupić tylko kolejną klawiaturę bezprzewodową (tej samej firmy) i zostawić normalnie działającą starą mysz (bezprzewodową tyż ), czy muszę brać cały nowy zestaw, bo nie będą współdziałać? Oczywiście odpowiedź przeczytam dopiero jutro w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts