ulcia i krzyś 13.11.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 w takim układzie my równiez składamy najszczersze życzenia wszystkiego dobrego jak i spełniania mażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 S.P ech za stara jestem i za nerwowa.... jutro mi "stukną" okrągłe urodzinki..... dzięki za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Ulcia i Krzys tej hurtowni juz nie ma....ale mam inna, facet załatwia mi jak do tej pory taniej niz w innych hurtowniach, nie wiem tylko czy dachówki ma...ale pewnie tak... Namiar podam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 13.11.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 D z i ę k i !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Joasiu jak przed godziną "0" ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 13.11.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Witam! Ale się towarzystwo rozkręciło Zostałam wywołana do odpowiedzi więc odpowiadam Bikosa ja mam na dachu unibet - ceglasta "S" (pojedyńcza, ma ładną falę - wydawała się najgładsza) - ekipa pierwszy raz ją kładła ale z tego co słyszę już poleciła i kładzie na innej budowie . Od euronitu to najlepsza jest firma Damare - P. Mariusz Kuśnierz. Okien połaciowych nie posiadam. Jeszcze raz gratuluję maluszka - śliczny . Ulcia i Krzyś - mech pojawi się na dachu niezależnie jaką dachówkę położysz (to tylko kwestia czasu i otoczenia ), raczej bierzcie co Wam się podoba i jest dostępne cenowo. Nawet jeżeli ceramiczna dachówka będzie w cenie zbliżonej do cementowej to patrzcie na dodatki - one dają cenę. Mariusz R - do Vat-u masz całkowitą rację - ceny już poszły do góry o 30% niezależnie od podwyżki podatku w stosunku do tego co ja dawałam - a ludzie dali się wciągnąć w tą spiralę i jeszcze to napędzają. Ja wzięłam na przetrzymanie (kupię w styczniu, lutym jak szaleńcy wydadzą już swoją kaskę i spadnie popyt) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.11.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Teska-100 lat, 100lat niech zyje, zyje nam!! I jeszcze Jeden i jeszcze raz! Stasiek dzieki za wyczerpujace info- ale masz pamiec- rzeczywiscie ma duzo okien polaciowych-7 Mariuszsan- tez mariusz to byl Maksiu (a ty masz cos wspolnego z malpkami z japoni?? moj brat jest w swojej firmie Petersan ) Kto tu znow chce chrupac mojego Antosia Milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.11.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 tak sobie przypomnialam, ze wszyscy wiecznie czegos szukamy i na polepszenie humoru czy wiecie co znacy "szukac" po slowacku? to samo co merdac tzn. kochac sie ale slowo wulgarne pier...; moi przyjaciele slowacy zawszw robia dziwne miny jak czegos szukam i sie smieja, ze w Polsce to wszystko z seksem zwiazane. aha a " prasa" to maciora. i najlepsze- "moj chlopak i dziewczyna" to po slowacku frajer i frajerka no niesamowite ksiegowa- masz racje z tym napedzaniem.z dzialkami bylo to samo.ceny pewnie pojda troche w gore ale moze nie az tak. ja chce kupic te dwie rzeczy ale wciaz sie rozgladam po rynku i zastanawiam. a moze vat wejdzie od kwietnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 13.11.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Vat będzie od kwietnia (w zeszłym roku było to samo ) - jak dobrze przycisnąć co bardziej świadomych sprzedawców to też powiedzą że wzrośnie - tylko nie mówią kiedy Atak nawiasem mówiąc - zauważyliście reklamy mówiące o ostatniej szansie na wykorzystanie ulgi remontowej? Chyba Nomi nam robi wodę z mózgu - ulga trwa 3 lata i nawet jak coś kupimy w 2 albo 3 roku to i tak się na nią załapiemy (był o ulgach ostatnio dodatek w Rzeczypospolitej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.11.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 S.P. - dzięki kamień z serca teraz jestem o wiele mądrzejszyw takim razie w przyszłym tygodniu pędzę do mediówi po WZiZT Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 BIKOSA to ja chciałam schrupac Antosia taki jest słodziutki....ech... A urodzinki jutro..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.11.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Witam wszystkich po długiej przerwie Aleście napisali tu, że hoho. Bikosa - fajny maluszek a Ty też młodsza niż myślałam Co do połaciowych to ja mam Fakro - są OK. Namiar od Teski na pana Pawła - u niego kupowałam. Dachówkę mam ceglasty ęruonit - piękny kolorek! Boddeku - też się cieszę z moich rynien - piękne są, szwedzkie Dziękuję wszystkim za pozdrowienia! Jutro rano wyjeżdżam do Danii na coroczną balangę firmową - zjeżdżają się pracownicy z wszystkich krajów Europy - ale jest zabawa! So, wish me lucky! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do następnego razu - może w przyszłym tygodniu podłaczą mnie wreszcie do sieci w pracy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 13.11.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 witam wszystkich wieczorową porą Teska przyłączam sie do życzeń sto lat, sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 KOCHANI ja bardzo dziekuje za zyczenia ale coby było uczciwie jutro tj 14 listopada mam okrągłe smucic sie czy jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 13.11.2003 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Teska-okrągłe czy kwadratowe to są zawsze urodziny!Więc miast się smucić , pomyśl sobie ile dobrego się wydarzyło przez ten rok dodaj 9 lat porzednich,pomnóż przez30 (bo tyle masz lat) podnieś do potęgi n i tak to jest na urodzinach-życzę 70-tki nie 100-tki ale za to szczerze Liderko... Bikosa-Mariuszsan-to z zamiłowania do sportu (w karate klasycznym jest tzw.styl małpy,ale ja go nie preferuję bo stawy za bardzo obciąża) Księgowa-jest takie powiedzenie o rachowaniu,a ja liczyłem na Ciebie i się nie zawiodłem-DZIĘKI-w poniedziałek działam Zakupy w styczniu,lutym popieram-tylko szkoda,że tak myśli co setny Polak A na maszym forum tylko uno persone-ragatcsa bambino-ciao-tzn.By Mariuszsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Witam raniutko....dzisiaj Ja jestem pierwsza....odbijam liste obecnosci... ale zimno brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.11.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Teska - serdeczne gratulacje i wszystkiegonajlepszego z okazji bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 14.11.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Witam wszystkich!Mam coraz mniej czasu, żeby zaglądać na forum, ale widzę, że życie budowlane kwitnie.Bikosa - gratuluję maluszka - superTeska - najlepsze życzenia.Bikosa wysyłam Ci na priva info na temat dachówek i okien połaciowych.Pozdrawiam gorąco w zimne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Klaudio witaj ...dawno Ciebie nie było... jak wszystko w domku skonczone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 JOASIU wiesz co....sto lat....sto lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts