Didi 19.01.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 kurka...trzeci dzien glowa mnie boli.... bidulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Magini, dubeltowe gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Teska, mnie pomaga tylko Pyralgina i to wzięta na początku bólu, bo później co najwyżej przytępia go do poziomu w miarę tolerowanego. Jeśli nie jesteś alergikiem spróbuj, ale to rada na przyszłośc. A teraz- może uda Ci się przespac to paskudztwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 zwolnienie mam do 4 marca więc luty też w to się wlicza:wink: Didi, Ty może tak nie fikaj (gif), bo cosik mi się widzi, że to może byc przyczyną tak długotrwałej niedyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.01.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 zwolnienie mam do 4 marca więc luty też w to się wlicza:wink: Didi, Ty może tak nie fikaj (gif), bo cosik mi się widzi, że to może byc przyczyną tak długotrwałej niedyspozycji. czyli zgodnie z przysłowiem: gdyby kózka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.01.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Witajcie ale zimno ktoś wybiera się na narty? bo my tak JA JA JA JA się wybieram z dzieciakami ....... ale dopiero w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.01.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Didi, dziękuję za info! Szkoda, że to Goleniów... Chętnie skorzystałabym z doświadczenia osób, które na świeżo załatwiały sprawy w starostwie w Policach pzdr. koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Klaus, ja chyba zamęczę Cię swoimi pytaniami, więc daj znac, jak będziesz ledwo dyszec. Wiem, że czekasz na ofertę od Grześka13. Ponieważ ja również wysyłam mu skan projektu, może ewentualnie (jeśli będziesz zainteresowany jego propozycją) razem coś zamówimy. Szczególnie w tym przypadku może miec to wpływ na cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 19.01.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Didi, dziękuję za info! Szkoda, że to Goleniów... Chętnie skorzystałabym z doświadczenia osób, które na świeżo załatwiały sprawy w starostwie w Policach pzdr. koks A co chciałbyś wiedzieć? Mój mąż załatwiał formalności w Policach latem ubiegłego roku, więc może coś chyba podpowiedzieć. (Tylko nie chodziło o Mierzyn) Trobe - dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.01.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Klaus, ja chyba zamęczę Cię swoimi pytaniami, więc daj znac, jak będziesz ledwo dyszec. Wiem, że czekasz na ofertę od Grześka13. Ponieważ ja również wysyłam mu skan projektu, może ewentualnie (jeśli będziesz zainteresowany jego propozycją) razem coś zamówimy. Szczególnie w tym przypadku może miec to wpływ na cenę. OK, zastanawiam się tylko jak On będzie realizował gwarancję z takiej odległości. Ale oczywiście będziemy jeszcze o tym gadać. Na razie czekam na ofertę. Potrwa to kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 OK, zastanawiam się tylko jak On będzie realizował gwarancję z takiej odległości. Ale oczywiście będziemy jeszcze o tym gadać. Na razie czekam na ofertę. Potrwa to kilka dni. Właśnie wysłałam rzuty, tylko(cholerka ) nie wiem, czy poszło. Też mam wątpliwości co do serwisu na odległośc. Duże, to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 OK, zastanawiam się tylko jak On będzie realizował gwarancję z takiej odległości. Ale oczywiście będziemy jeszcze o tym gadać. Na razie czekam na ofertę. Potrwa to kilka dni. No cóż, najwyżej potraktuję tę ofertę jako punkt odniesienia do innych (z naszego terenu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Teska, mnie pomaga tylko Pyralgina i to wzięta na początku bólu, bo później co najwyżej przytępia go do poziomu w miarę tolerowanego. Jeśli nie jesteś alergikiem spróbuj, ale to rada na przyszłośc. A teraz- może uda Ci się przespac to paskudztwo? mo nie pomaga...po niej mnie mdli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 wieczorowo witam bol glowy zszedl po poziomu zadawalajacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.01.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 wieczorowo witam bol glowy zszedl po poziomu zadawalajacego Teska Jasiek Ci pomoże na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.01.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Teska, współczuję, znam ten ból... Mnie pomaga Ketonal forte, ale to już cięższa artyleria. Jasiek niestety na migreny nie skutkuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sosenka 19.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Odnośnie CO .Ja mam wykonaną instalacje Ogrzewania na piecu Buderusa ,ogrzewam 250m2 a place teraz za gaz 200-300zl z kuchenką.Wszyscy mnie namawiali na piece kondensacyjne i inne mercedesy za dwa razy takie pieniądze zapłacilam za instalacje co+woda i kanalizacja 24 tys inne (lepsze systemy) kosztowaly mnie okolo 40 tys ,a mimoto mam ciepelko a jak ten niby tani piec mi sie rozsypie mam okolo 20 tys na modernizacje lub na wiele zim na gaz.Instalacje wykonal fajny Pan Krzysiek Pańka ktorego Polecila mi firma od drzwi teraz ja chetnie go polecę dalej . teraz poszukuję firmy od ogrodzenia najlepiej kutego czy ktoś może ma dobrego kowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.01.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Witam wieczornie W centrum kraju mróz tężeje brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.01.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Odnośnie CO .Ja mam wykonaną instalacje Ogrzewania na piecu Buderusa ,ogrzewam 250m2 a place teraz za gaz 200-300zl z kuchenką.Wszyscy mnie namawiali na piece kondensacyjne i inne mercedesy za dwa razy takie pieniądze zapłacilam za instalacje co+woda i kanalizacja 24 tys inne (lepsze systemy) kosztowaly mnie okolo 40 tys ,a mimoto mam ciepelko a jak ten niby tani piec mi sie rozsypie mam okolo 20 tys na modernizacje lub na wiele zim na gaz.Instalacje wykonal fajny Pan Krzysiek Pańka ktorego Polecila mi firma od drzwi teraz ja chetnie go polecę dalej . teraz poszukuję firmy od ogrodzenia najlepiej kutego czy ktoś może ma dobrego kowala? Z tego co napisałaś wynika, że piec kondensacyjny byłby o 20 tys droższy od twojego. Coś tu chyba nie tak. Dla przykładu Vaillant kondensat 20KW z wbudowanym zasobnikiem warstwowym (tzw zintegrowana centrala grzewcza czyli cała kotłownia w jednym) jest do kupienia za 9600zł brutto (w tym22%VAT) a podobny WOLF jest o 2000zł tańszy. A ile kosztował twój Buderus + zasobnik + te wszystkie pompy i naczynia itp, itd. Oj chyba taniej nie było ajeśli to nie wiele mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuropatewka 19.01.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 czesc. jestem pierwszy raz na tym forum. Chciałabym sie spytać czy w okolicy, w której się budujecie lub mieszkacie, są jeszcze działki na sprzedaż? (600 - 900metrow, uzbrojona) - Wołczkowo, Mierzyn, Bezrzecze, Warszewo, Bukowo. Czy ktoś z was stawiał dom w systemie kanadyjskim? Jakie sa wasze opinie na temat domów w tym systemie? pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts