trobe 19.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 wieczorowo witam bol glowy zszedl po poziomu zadawalajacego Teska Jasiek Ci pomoże na pewno Tomadyna, Jasiek może najwyżej pomóc bólowi przejśc na drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Cześc Kuropatewka. O ile wiem na Warszewie można znaleźc działki. Najlepiej przejechac się w okolice Kredowej, Ostoi-Zagórskiego, Podbórzańskiej i tam popytac lub spisac numery telefonów z tablic. Może byc problem z uzbrojeniem, bo działki uzbrojone najczęściej sprzedają tam pośrednicy i one są zazwyczaj na tym terenie większe (ponad 12000m). Zapytaj jeszcze w Śpółdzielni "Ster". W zeszłym roku sprzedawali uzbrojone działki i właśnie takiej chyba wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.01.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 czesc. jestem pierwszy raz na tym forum. Chciałabym sie spytać czy w okolicy, w której się budujecie lub mieszkacie, są jeszcze działki na sprzedaż? (600 - 900metrow, uzbrojona) - Wołczkowo, Mierzyn, Bezrzecze, Warszewo, Bukowo. Czy ktoś z was stawiał dom w systemie kanadyjskim? Jakie sa wasze opinie na temat domów w tym systemie? pozdrawiam wszystkich serdecznie Witaj z tego co się orientuję są jeszcze działki na Bezrzeczu. Stoi też tam domek w szkielecie jeden wykończony drugi w budowie. Mój brat postawił dom w szkielecie drewnianym prefabrykowanym. Technologia szkieletu drewnianego nie wybacza błędów - musisz wybrać dobrą firmę z praktyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 19.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Didi, masz priva. Jasne, że chcemy i będziemy wdzięczni, bo jutro jedziemy do statostwa. ps. dopiero zjechaliśmy do domu i nie wiemy czy zaglądniesz jeszcze dzisiaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Kuropatewka, Bodekku wybudował dom w tym systemie, więc musisz popytac Jego. Zastanawiałam się nad takim rozwiązaniem. Ma dla mnie istotne minusy:1. Jeśli wybierasz opcję "pod klucz" trzeba dysponowac całą sumą w krótkim czasie (termin realizacji około 3-4 miesiące) a cena porównywalna z tradycyjnymi technologiami.2. Sporo firm na rynku ale mało godnych zaufania, a te ostatnie budują drogo.3. W razie konieczności sprzedaży (różnie w życiu się układa) mniejszy popyt i niższa cena.4. Skazanie na płyty gipsowo-kartonowe we wnętrzach (te pękające spoiny!) Pamiętaj, że moje przemyślenia nie są poparte doświadczeniem. Nigdy nie mieszkałam w takim domu. Sądzę, że Bodekku napisze Ci o walorach tego systemu a Ty musisz wszystko przemyślec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.01.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 No, chociaż raz ja nie wyszłam na śpiocha. Dzień dobry, WSTAWAĆ, ODŚNIEŻAĆ POSESJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 witam przed łikendowoa po co odśnieżać, u mnie np to drogi, chodników niet, będ.ą pewnie w przyszłej dzisięciolatce. ale fakt, rano droga krajowa nie prezentowała się najlepiej. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 20.01.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 [ czyli cała kotłownia w jednym Nie myl zycia z reklama. Kociol to nie kotlownia, wiem bo mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 20.01.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 My też witamy. Jedziemy właśnie do goleniowa do Starostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.01.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 witam przed łikendowo a po co odśnieżać, u mnie np to drogi, chodników niet, będ.ą pewnie w przyszłej dzisięciolatce. ale fakt, rano droga krajowa nie prezentowała się najlepiej. pozdrawiam wszystkich Doceń to, co masz. U mnie narazie nie tylko chodników ale i drogi niet. Ulice w mieście też nieźle zasypane. Dobrze, że ruch mniejszy, bo Szczecinianie przemeldowali się na tereny górskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 czesc. jestem pierwszy raz na tym forum. Chciałabym sie spytać czy w okolicy, w której się budujecie lub mieszkacie, są jeszcze działki na sprzedaż? (600 - 900metrow, uzbrojona) - Wołczkowo, Mierzyn, Bezrzecze, Warszewo, Bukowo. Czy ktoś z was stawiał dom w systemie kanadyjskim? Jakie sa wasze opinie na temat domów w tym systemie? pozdrawiam wszystkich serdecznie u mnie sa....od koloru do wyboru....Koscino ( doluje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 witam grupke.....ale zasypalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Doceń to, co masz. U mnie narazie nie tylko chodników ale i drogi niet. Ulice w mieście też nieźle zasypane. Dobrze, że ruch mniejszy, bo Szczecinianie przemeldowali się na tereny górskie. ależ doceniam, doceniam. i to nawet bardzo, bo odśnieżać tak mocno nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Doceń to, co masz. U mnie narazie nie tylko chodników ale i drogi niet. Ulice w mieście też nieźle zasypane. Dobrze, że ruch mniejszy, bo Szczecinianie przemeldowali się na tereny górskie. ależ doceniam, doceniam. i to nawet bardzo, bo odśnieżać tak mocno nie muszę bylo rano slisko??? podobno w miescie szklanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 20.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witajcie w naszym city też nie ma chodników więc żonka mi rano nie śpiewa: "wstań Zenek, wstań, odśnieżyć..." byłbym nawet zadowolony, gdyby nie ten piach wnoszony do domu w okresie bezśnieżnym a jutro jedziemy na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witajcie a jutro jedziemy na narty I tego właśnie zazdroszczę. Miłego wypoczynku i całych kończyn życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 20.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witajcie a jutro jedziemy na narty I tego właśnie zazdroszczę. Miłego wypoczynku i całych kończyn życzę. Dzieki mamy tylko nadzieje że nie zamienimy się w sopel lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Rano niby ślisko nie było bo, śnieg który spadł nie był za bardzo ujeżdżony, ale samochody tak dla ostrożności 40-60 jeździły. o szklance nic mi nie wiadomo, raczej pojawi się wieczorem jeżeli w ciagu dnia będzie jakiś deszcz padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.01.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.01.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 My też witamy. Jedziemy właśnie do goleniowa do Starostwa Wysłałam na priv, szkoda, że tak późno, ale ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts