GrzegorzR 20.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 GrzegorzR masz juz net? Jeszcze nie , przełożyłem, w poniedziałek będzie zakładany. Chyba, że nie będzie mozliwości wejścia na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 20.01.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Musze przyznać, że pomimo zimna, które panuje w Warszawie to jednak nie zazdroszczę Wam pogody obfitującej w marznącą mżawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksześ 20.01.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Szyby w fordzie przy takiej pogodzie nic nie dają. Padający deszcz zamarza na szybie, szyba go rozmraża, ale nie ma czym wytrzeć... Wycieraczki pokrywają się błyskawicznie skorupą lodu i nie wycierają nic oprócz skrobania szyby... Masz Forda czy teoretyzujesz, bo moje wycieraczki sobie radziły? moj sasiad ma forda i tez nie skrobal nic... Mam forda z podgrzewaną szybą od 5 lat. Oczywiście jak masz do przejechania 5 km, to nic się nie zdąży zamarznąć. Ale już przy kilkudziesięciu to na pewno tak się stanie. Wycieraczki odgarniają wodę, która na nich zamarza. To tak usztywnia gumę, że nie wyciera. Teraz mam nowy wynalazek Forda - wycieraczki całe z elastycznego plastiku, ale przy "zwykłych" było tak samo. Natomiast szyba jest wygodna - nigdy jej nie skrobię (nie mam przez to rys). Wystarczy przed jazdą poczekać kilka minut... Ale dziś to była masakra. Boczne szyby nie odmarzły nawet po przejechaniu 30 km z ogrzewaniem na full. Roztapiałem się w środku, a lód na szybie ani drgnął. Pogoda nie do jazdy - marznący deszcz powodował szklankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.01.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Teska, współczuję, znam ten ból... Mnie pomaga Ketonal forte, ale to już cięższa artyleria. Jasiek niestety na migreny nie skutkuje... a ten ketonal to można kupić bez recepty? A czy pomoże na bóle związane z wypadniętym dyskiem bo mnie już szlag trafia Ketonal - to lek przepisywany na receptę. Ketonal (50 lub 100 mg) to jak po łyknięciu nogę urwie to też nie boli. Tylko co z wątrobą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.01.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Dla zainteresowanych. Byłem dzisiaj w Banku BPH. Blee... dziwny bank. A w którym oddziale ?? Co było dziwne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.01.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Mam forda z podgrzewaną szybą od 5 lat. Oczywiście jak masz do przejechania 5 km, to nic się nie zdąży zamarznąć. Ale już przy kilkudziesięciu to na pewno tak się stanie. Wycieraczki odgarniają wodę, która na nich zamarza. To tak usztywnia gumę, że nie wyciera. Teraz mam nowy wynalazek Forda - wycieraczki całe z elastycznego plastiku, ale przy "zwykłych" było tak samo. Natomiast szyba jest wygodna - nigdy jej nie skrobię (nie mam przez to rys). Wystarczy przed jazdą poczekać kilka minut... Ale dziś to była masakra. Boczne szyby nie odmarzły nawet po przejechaniu 30 km z ogrzewaniem na full. Roztapiałem się w środku, a lód na szybie ani drgnął. Pogoda nie do jazdy - marznący deszcz powodował szklankę. No to dziwne ja dziś jechałem 25 km, boczne szyby mi odtajały bez problemu a przednia wycieraczka dość dobrze radziła sobie z oczyszczaniem szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.01.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A w którym oddziale ?? Co było dziwne ?? Byłem na Jedności Narodowej a dziwna jest polityka tego banku wobec klientów. A poza tym brudno i zimno i posadzili mnie przy wejściu w przeciągu. tomadyna ale dlaczego się nie pochwaliłeś chłopie, że masz znajomości w Nordea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 20.01.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 My też witamy. Jedziemy właśnie do goleniowa do Starostwa Wysłałam na priv, szkoda, że tak późno, ale ............ Zapomniałam dodać, że wcale nie za późno, bo mąż własnie był na parkingu przed wejściem do Starostwa jak zadzwoniłam z info od Ciebie. W dodatku okazało się, że Facet który nam wszystkie papiery na pozwolenie przygotowywał to kolega z klasy pani o której pisalaś Musi być dobrze. Życzymy Ci szybkiego i pełnego powrotu do zdrówka, trzymamy kciuki i nie tylko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.01.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A w którym oddziale ?? Co było dziwne ?? Byłem na Jedności Narodowej a dziwna jest polityka tego banku wobec klientów. A poza tym brudno i zimno i posadzili mnie przy wejściu w przeciągu. tomadyna ale dlaczego się nie pochwaliłeś chłopie, że masz znajomości w Nordea? A co Znajomości to wielkie słowa. Jak coś złego to kłamstwo Jak superlatywy to szczera prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 20.01.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Byłem na Jedności Narodowej a dziwna jest polityka tego banku wobec klientów. Klaus, co to znaczy dziwna polityka? Traktują klienta ,, zgóry'', są niekompetentni, długo załatwiają sprawy(każą czekać, biegając z kata w kąt), czy propozycje kredytowe banku są kiepskie? Pytam bo my załatwialiśmy w odziale na Szczerbcowej i nie było źle, a nawet bardzo dobrze. Pomijając oczywiście to, że branie kredytu to zwsze, ........ branie kredytu . Chociaż lepiej brać od banku kasę niż zawieść na lokacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 20.01.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A co Znajomości to wielkie słowa. Jak coś złego to kłamstwo Jak superlatywy to szczera prawda To już tomadyna, mądrości życiowe poparte filozofia praktyczną, albo praktyką filozoficzną. Dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.01.2006 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Byłem na Jedności Narodowej a dziwna jest polityka tego banku wobec klientów. Klaus, co to znaczy dziwna polityka? Traktują klienta ,, zgóry'', są niekompetentni, długo załatwiają sprawy(każą czekać, biegając z kata w kąt), czy propozycje kredytowe banku są kiepskie? Pytam bo my załatwialiśmy w odziale na Szczerbcowej i nie było źle, a nawet bardzo dobrze. Pomijając oczywiście to, że branie kredytu to zwsze, ........ branie kredytu . Chociaż lepiej brać od banku kasę niż zawieść na lokacie Dużo by gadać ale powiem tak: Oferta kiepska a obsługa jak w okienku na poczcie. Po tamtej stronie nie masz partnera do rozmowy. Pójdź do Multibanku na Wojska Polskiego to zrozumiesz co mam na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.01.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A co Znajomości to wielkie słowa. Jak coś złego to kłamstwo Jak superlatywy to szczera prawda Szyfrem gadasz czy co? A... rozumiem mam siedzieć cicho. Dooobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 20.01.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Sprawdzimy Multi i popytamy w Expanderze (bo tam załatwialiśmy poprzedinie sprawy bankowo-doradcze). Tomadyna filozuje poprostu szyfrem , ale dobre podobuje mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitulano 21.01.2006 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Mam forda z podgrzewaną szybą od 5 lat. Oczywiście jak masz do przejechania 5 km, to nic się nie zdąży zamarznąć. Ale już przy kilkudziesięciu to na pewno tak się stanie. Wycieraczki odgarniają wodę, która na nich zamarza. To tak usztywnia gumę, że nie wyciera. Teraz mam nowy wynalazek Forda - wycieraczki całe z elastycznego plastiku, ale przy "zwykłych" było tak samo. Natomiast szyba jest wygodna - nigdy jej nie skrobię (nie mam przez to rys). Wystarczy przed jazdą poczekać kilka minut... Ale dziś to była masakra. Boczne szyby nie odmarzły nawet po przejechaniu 30 km z ogrzewaniem na full. Roztapiałem się w środku, a lód na szybie ani drgnął. Pogoda nie do jazdy - marznący deszcz powodował szklankę. No to dziwne ja dziś jechałem 25 km, boczne szyby mi odtajały bez problemu a przednia wycieraczka dość dobrze radziła sobie z oczyszczaniem szyby. Ja dzisiaj jechałem do Goleniowa( ups sorry, to już wczoraj) i w czasie jazdy grzanie, wycieraczki, nic nie pomagało!!!. W czasie jazdy zamarzały szyby!!! Koszmar!!!. Droga natomiast nie widzała odśnierzaczy, ani pługów. Jechałem na tak zwanego czuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.01.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 A co Znajomości to wielkie słowa. Jak coś złego to kłamstwo Jak superlatywy to szczera prawda Szyfrem gadasz czy co? A... rozumiem mam siedzieć cicho. Dooobra. Nie ma sprawy tak sobie napisałem zadziornego post-a Nie wiem co ona tam o mnie "wspomniała" ale ciekawy jestem jak się zgadaliście że mnie znacie wspólnie. Proszę jaki ten Szczecina mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.01.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Spoko w samych superlatywach. A jak się zgadaliśmy? Sam nie wiem.Zapytała mnie czy znam firmę X-Comp więc powiedziałem, że znam itak od słowa do słowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.01.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Klaus Rzuć okiem na e-mail Może będzie Ci się chciało rzucić okiem, a Twoje cenne uwagi zawsze się przydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.01.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Witam sobotkowo dzisiaj Dzień Babci jutro Dziadka przypomnijcie dzieciakom o zyczeniach )) projekt LMP 63 od Lipińskich prawie postanowione pozdrawiam http://www.lipinscy.pl/14094.xml?filter=gold_10&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.01.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts