Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

to bardzo dlugo moja dzialka tez jest rolna brak jest planu ale mam decyzje o warunkach zabudowy obok mnie duzo juz pobudowalo

a jak ci się udało tyle zaoszczędzić na uzbrojeniu? ile kosztowały poszczególne media? cos nie mogę wysłać wiadomości prywatnej robię wyslij a ona mi idzie do "do wysłania" zamiast "wysłane"?

to ja zapytam z innej "beczki" :lol: skad taki nick - kuropatewka? :)

moj chłopak kiedyś tak wymyślił i tak juz zostało! hihi sama nie wiem dlaczego? :lol:

to bardzo dlugo moja dzialka tez jest rolna brak jest planu ale mam decyzje o warunkach zabudowy obok mnie duzo juz pobudowalo

a jak ci się udało tyle zaoszczędzić na uzbrojeniu? ile kosztowały poszczególne media? cos nie mogę wysłać wiadomości prywatnej robię wyslij a ona mi idzie do "do wysłania" zamiast "wysłane"?

to ja zapytam z innej "beczki" :lol: skad taki nick - kuropatewka? :)

moj chłopak kiedyś tak wymyślił i tak juz zostało! hihi sama nie wiem dlaczego? :lol:

no calkiem fajnie :lol: :lol:

Tym razem to tak ogólnie, swoją drogą to ciekawe czemu przez tyle czasu nikt (z administratorów) sobie nie poradził z tym problemem :-?

chyba zajeci sa czyms innym :cry:

masz juz net w domku??

Jeszcze nie. Miał być dzisiaj, ale z powodu zalegającego śniegu na dachu instalacja została przełożona, wieczorem sprawdzę, czy da się ściągnąć snieg z dachu i jak się uda, a dach nie będzie śliski to może jutro lub środę, chociaż nie wiem, czy nie lepiej spokojnie zaczekać, aby nie ryzykować kogoś zdrowiem.

Tym razem to tak ogólnie, swoją drogą to ciekawe czemu przez tyle czasu nikt (z administratorów) sobie nie poradził z tym problemem :-?

chyba zajeci sa czyms innym :cry:

masz juz net w domku??

Jeszcze nie. Miał być dzisiaj, ale z powodu zalegającego śniegu na dachu instalacja została przełożona, wieczorem sprawdzę, czy da się ściągnąć snieg z dachu i jak się uda, a dach nie będzie śliski to może jutro lub środę, chociaż nie wiem, czy nie lepiej spokojnie zaczekać, aby nie ryzykować kogoś zdrowiem.

na dachu lezy lod, lepiej chyba zaczekac..

ojejej!!

coś nie mogę się połapać na tym forum! hihi

dlaczego???

napisz bo juz sie pogubilam...czy Ty szukasz dzialki?

tak szukam działki. niedużej i niedrogiej! hihi tylko, że niedrogich nie ma! :wink:

chciałbym wybudować dom w systemie kanadyjskim.

niedrogiej to znaczy w jakiej cenie szukasz?