maksiu 18.11.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Mówiłem do owieczek, a nie przebranych żmijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 18.11.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Witam późnym wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 19.11.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam wszystkich. Teska - jaki masz kominek (tzn. wkład) i jak obudowaliście?Fajny jest moment odpalania. Pamiętam jak pierwszy raz rozpalając w kominku ustawiliśmy krzesła w rzędzie, usiedliśmy niczym w kinie i gapiliśmy się jak w ekran.Pozdrawiam budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.11.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam towarzystwo budujące. Słuchajcie mam problem, gdzie najtaniej zakupić piasek zasypowy do zagęszczenia pod płytę betonową, no i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witajcie budowniczy Klaudia - mamy Jotula Panoramę, obudowe zrobie prawdopodobnie na 99,9% taka jak ma zielona ( zerknij w jej dzienniku) Ivette- już masz necik??? Maksiu - pozwalam S.P - jak tam dalej budowa??? Jasiu- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 S.P najtanszy pisaek napewno był ( jeszcze we wrzesniu) w Rajkowie - to po drodze na przecław zjazd w prawo....jest kierunek i wielka tablica piaski...z samego brzega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.11.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Taka pogoda, że nawet pisać nam się za bardzo nie chce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 19.11.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 witam ponownie. dawno sie nie odzywalem. prace nabraly tempa. niestety ciagle gdzies miesiaca brakuje na poczatek sprawozdanie: ocieplone poddasze jest, scianki dzialowe w wiekszosci porobione, doprowadzilem wode zimna pionami na wszystkie pietra, kanaliza juz w lazience i kuchni prawie zakonczona (musze dokupic brodzik). drzwi na poddasze i drzwi od tylu domku wstawilem. szykuje sie do wymurowania hydroforni (scianki dzialowe) i powstal problem i pytanie. 1. jakie duze macie zbiorniki przy hydroforze? moze polecicie jakiegos producenta/ miejsce zakupu. 2. zamierzam zaistalowac rury do odkurzacza centralnego w podlodze. moze wiecie gdzie kupic takie wyposazenie tanio i dobrze? pozdrawim budujacych szczecinian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2003 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Człowiek witaj, fakt dawno ciebie nie było ja nie mam wogole takich urzadzen...wiec Ja nie pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 witam budujących szczeciniaków ....i nie tylko spicie??? czy tak ostro w pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 witam wszystkichzycze milego dniaps. stasiek - nie łam sie chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.11.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Wszystkim - dzień dobry Stasiek - nie łam się - też tak uważam - ale nie wiem o co chodzi....więc w ciemno To chamstwo, że trzeba chodzić do pracy zamiast cieszyć isę domkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Joasiu: kto to jest isa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 20.11.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 ja nie mam wogole takich urzadzen...wiec Ja nie pomogę... no trudno. dziekuje jednak za chec pomocy. aaaa mam pytanie do Ciebie. jak sie sprawuje kociolek? jak wrazenia, przemyslenia, akcje, reakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.11.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 To była reklama??? Po przerwie witam WSZYSTKICH się zrobiło dziś(nawet komara złapałem) S.P.- jesli piach na Kamazy to dzwoń-P.Monarcha601947949 lub P.Szymaniak503063707-ten mieszka na Wołczkowie ... jeśli piach na Łódki(30ton)to (jakoś się nie przedstawił)609206290 Bikosa- kawał superancki, tego mi było z rana potrzeba... Księgowa-z kontaktu skorzystałem, na razie czekam na odpowiedz... Wielu z Was rozmyśla już o kuchniach ach ale mogę coś dodać!Nie stosujcie ścianek konstrukcyjnych armatury kuchennej 16mm, tylko 18mm.(powód błachy,jednak kłopotliwy-trudno indywidualnie zdobyć potem takie płyty) Ktoś pytał o geodete -proszę-BORYS DWORNIK-607658898.Na koniec negocjacji zaznaczcie, że z polecenia Mariusza z ul. Pokoju. Mariuszsan na koniec-tak się bawią rodacy http://aiesec.ae.wroc.pl/humor/menel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.11.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Maksiu, Ty się naszej Joasi nie czepiaj. Miało być pewnie się a wyszło inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 SP... cos ty dzis taka nerwowa.. nie zlapalas ze to byl joke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.11.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Oj Maks, jasne że złapałam. Ale nerwowa dzisiaj jestem swoją drogą, dziecko od rana podniosło mi ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.11.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Jechał chłop wozem i uderzył konia batem. Koń odwraca łeb i mówi:- Jak mnie jeszcze raz uderzysz, to ci tak z kopa oddam, że się w lustrze nie poznasz!Chłop zdziwiony:- Pierwszy raz w życiu słyszę - żeby koń mówił!- Ja też - przytaknął siedzący obok chłopa pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 SP.. a mi sie wczoraj ciśnienie wyrównało... i trwa do dziśa dlaczego?? bo sie byłem wczoraj z żoną na usg i wiem że będę miał córeczkępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts