czupurek 31.01.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jak ksiadz??? jam nie ta opcyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.01.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Ja też witam, nie mogę się zmobilizować do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 maro - jak się nazywa ta firemka od tych granitów, bo chcę zapytać o blaty kamienne do kuchni, a może ktoś ma dobry namiar- gdzie w dobrej cenie kupić kamienne blaty? no ja mam granitowe blaty...kupione w mierzynie.solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jak ksiadz??? jam nie ta opcyja ano rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.01.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Teska wygląda na to, ze dzisiaj mi net zainstalują. Wczoraj zszedł z dachu śnieg, więc powinno być bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Teska wygląda na to, ze dzisiaj mi net zainstalują. Wczoraj zszedł z dachu śnieg, więc powinno być bezpiecznie. no sasiad.....oby....ale pewnie zainstalwac to szybko przyjada.....w kazdym razie obys nie mial z nim klopotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 31.01.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 maro - jak się nazywa ta firemka od tych granitów, bo chcę zapytać o blaty kamienne do kuchni, a może ktoś ma dobry namiar- gdzie w dobrej cenie kupić kamienne blaty? Zobacz w Mierzynie w "Beta" ul. Welecka 2, tel. 48 377 27 - podobno najtaniej, albo w M&S na Gdańskiej (tam gdzie okna), tel. 46 232 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.01.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Zbigx ta firma ma adres http://www.lastrico.pl . Bardzo duży wybór materiałów mają chyba największy w regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.01.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Delf jeśli jeszcze szukasz gdzie przeszlifowac gres na krawędziach mogę ci dać namiary, ja jutro odbieram płytki zobaczę jak wyszło i dam ci znać. Ale dla ciebie może to być za dalego bo to Police a nawet już Jasienica jeśli się orientujesz gdzie to jest. jak ty sie wybrałes do mnie, to ja moge do ciebie Czekam niecierpliwie na efekty, no i cenę.. A ten statek to "wasz" w skrócie myslowym, bo płynął do was z waszym towarem, więc tak sie kojarzy; a ty to wszytsko masz za zadanie ogarnąć, więc problem robi sie twój, dobrze mówię? Prawie mówisz dobrze, choć nawet nie wiedziałem, że on do nas płynie. Na serio problem byłby mój wtedy jak by mi on przywalił np w nabrzeże albo naszą suwnicę rozładowczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.01.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Prawie mówisz dobrze, choć nawet nie wiedziałem, że on do nas płynie. Na serio problem byłby mój wtedy jak by mi on przywalił np w nabrzeże albo naszą suwnicę rozładowczą. Nie chce krakać, ale ten Grot-Rowecki to mało szczęśliwy ostatnio - niedawno też miał kolizję z fińskim promem, a ten wypadek w Wa-wie to na moscie Grota-Roweckiego... Jonasz jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Witam wieczorowo Właśnie uruchomiłem sieć w domu, dzięki czemu mogę napisać pierwszego posta z nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 31.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 dzięki za kamieniarskie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 31.01.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Witam wieczorowo Właśnie uruchomiłem sieć w domu, dzięki czemu mogę napisać pierwszego posta z nowego domu jak działa to teraz powiedz: od kogo, za ile podłączenie, jaki abonament i jakie prędkości/gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.01.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jak działa to teraz powiedz: od kogo, za ile podłączenie, jaki abonament i jakie prędkości/gwarantowane Firma 2-Morrow, jest to radiówka, nadajnik mają w Dołujach, oferują prędkości 512kbps, ale jest to EIR, niestety gwarantowanej przepustowości nie zapewniają, po pierwszym odpaleniu szło OK, co prawda przed chwilą była jakaś dziura i nie byłem w stanie otworzyć żadnej strony, ale już jest OK. Muszę znaleźć jakiś szybki FTP, aby przetestować rzeczywistą prędkość jaką daje się osiągnąć przy ściąganiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.01.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Witam wieczorowo Właśnie uruchomiłem sieć w domu, dzięki czemu mogę napisać pierwszego posta z nowego domu Gratulacje - dołączyłeś do sieci Ciekawe jak będzie ze stabilnością łącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.01.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Gratulacje - dołączyłeś do sieci Ciekawe jak będzie ze stabilnością łącza. Przy testach po uruchomieniu ściągało pliki z prędkością 74 kBps, ale to pewnie było z serwera u nich w siedzibie, teraz ciągnę aktualizację planów do AutoMapy i ciągnie słabo, tylko 8,5kBps, natomiast strony ładuje całkiem przyzwoicie. Jestem ciekaw, czy przyczyna niskiej prędkości przy ściąganiu to kwestia obciążonego serwera, z którego pobieram, czy też słabych łącz zewnętrznych mojego dostawcy. Muszę znaleźć jakiś program, który będzie pokazywał prędkość ściagania, bardziej wiarygodnie niż okienko Windowsowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.02.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam środowo - życzę miłego dnia. Musiałem podciągnąć bo groził nam koniec łańcucha pokarmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam wieczorowo Właśnie uruchomiłem sieć w domu, dzięki czemu mogę napisać pierwszego posta z nowego domu super! i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Gratulacje - dołączyłeś do sieci Ciekawe jak będzie ze stabilnością łącza. Przy testach po uruchomieniu ściągało pliki z prędkością 74 kBps, ale to pewnie było z serwera u nich w siedzibie, teraz ciągnę aktualizację planów do AutoMapy i ciągnie słabo, tylko 8,5kBps, natomiast strony ładuje całkiem przyzwoicie. Jestem ciekaw, czy przyczyna niskiej prędkości przy ściąganiu to kwestia obciążonego serwera, z którego pobieram, czy też słabych łącz zewnętrznych mojego dostawcy. Muszę znaleźć jakiś program, który będzie pokazywał prędkość ściagania, bardziej wiarygodnie niż okienko Windowsowe. Grzegorz oni przez dwa lata raz zwiekszali swoja pojemnosc...a przylaczaja ludzi caly czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts