Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

maro - jak się nazywa ta firemka od tych granitów, bo chcę zapytać o blaty kamienne do kuchni,

a może ktoś ma dobry namiar- gdzie w dobrej cenie kupić kamienne blaty?

Zobacz w Mierzynie w "Beta" ul. Welecka 2, tel. 48 377 27 - podobno najtaniej, albo w M&S na Gdańskiej (tam gdzie okna), tel. 46 232 24

Delf jeśli jeszcze szukasz gdzie przeszlifowac gres na krawędziach mogę ci dać namiary, ja jutro odbieram płytki zobaczę jak wyszło i dam ci znać. Ale dla ciebie może to być za dalego bo to Police a nawet już Jasienica jeśli się orientujesz gdzie to jest.

jak ty sie wybrałes do mnie, to ja moge do ciebie :D

Czekam niecierpliwie na efekty, no i cenę..

A ten statek to "wasz" w skrócie myslowym, bo płynął do was z waszym towarem, więc tak sie kojarzy; a ty to wszytsko masz za zadanie ogarnąć, więc problem robi sie twój, dobrze mówię?

Prawie mówisz dobrze, choć nawet nie wiedziałem, że on do nas płynie. Na serio problem byłby mój wtedy jak by mi on przywalił np w nabrzeże albo naszą suwnicę rozładowczą. :wink:

Prawie mówisz dobrze, choć nawet nie wiedziałem, że on do nas płynie. Na serio problem byłby mój wtedy jak by mi on przywalił np w nabrzeże albo naszą suwnicę rozładowczą. :wink:

Nie chce krakać, ale ten Grot-Rowecki to mało szczęśliwy ostatnio - niedawno też miał kolizję z fińskim promem, a ten wypadek w Wa-wie to na moscie Grota-Roweckiego... Jonasz jakiś :-?

jak działa to teraz powiedz: od kogo, za ile podłączenie, jaki abonament i jakie prędkości/gwarantowane :oops:

Firma 2-Morrow, jest to radiówka, nadajnik mają w Dołujach, oferują prędkości 512kbps, ale jest to EIR, niestety gwarantowanej przepustowości nie zapewniają, po pierwszym odpaleniu szło OK, co prawda przed chwilą była jakaś dziura i nie byłem w stanie otworzyć żadnej strony, ale już jest OK. Muszę znaleźć jakiś szybki FTP, aby przetestować rzeczywistą prędkość jaką daje się osiągnąć przy ściąganiu.

Gratulacje - dołączyłeś do sieci :lol:

Ciekawe jak będzie ze stabilnością łącza.

Przy testach po uruchomieniu ściągało pliki z prędkością 74 kBps, ale to pewnie było z serwera u nich w siedzibie, teraz ciągnę aktualizację planów do AutoMapy i ciągnie słabo, tylko 8,5kBps, natomiast strony ładuje całkiem przyzwoicie. Jestem ciekaw, czy przyczyna niskiej prędkości przy ściąganiu to kwestia obciążonego serwera, z którego pobieram, czy też słabych łącz zewnętrznych mojego dostawcy. Muszę znaleźć jakiś program, który będzie pokazywał prędkość ściagania, bardziej wiarygodnie niż okienko Windowsowe.

Gratulacje - dołączyłeś do sieci :lol:

Ciekawe jak będzie ze stabilnością łącza.

Przy testach po uruchomieniu ściągało pliki z prędkością 74 kBps, ale to pewnie było z serwera u nich w siedzibie, teraz ciągnę aktualizację planów do AutoMapy i ciągnie słabo, tylko 8,5kBps, natomiast strony ładuje całkiem przyzwoicie. Jestem ciekaw, czy przyczyna niskiej prędkości przy ściąganiu to kwestia obciążonego serwera, z którego pobieram, czy też słabych łącz zewnętrznych mojego dostawcy. Muszę znaleźć jakiś program, który będzie pokazywał prędkość ściagania, bardziej wiarygodnie niż okienko Windowsowe.

Grzegorz

oni przez dwa lata raz zwiekszali swoja pojemnosc...a przylaczaja ludzi caly czas....